Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Deejay-LoLo
Amateur
...
SFZ nam neprehrava zapasy, precitaj si kompetenciu futbaloveho zvazu a pochopis..Oni mozu mozno tak za atmosferu na zapasoch a aj to len ciastocne, lebo je to dost ovplyvnene aj celkovou sportovou kulturou na Slovensku...heLLhole napísal:nikam nepostupime pokial bude v slovenskom futbale take komunisticke vedenie ako je SFZ , a treba aj nejakeho kvalitneho trenera..hracsky kader je dost kvalitny ibaze potrebujeme brankara, praveho beka a defenzivneho stredopoliara
Je to v hracoch, v tom,ako sa vedia vzajomne doladit, v ich motivacii, ale z pocetnej casti aj trenerovi a jeho schopnostiach a predvidavosti...
Nie ze by som chcel obranovat SFZ a Laurinca, pretoze toho pre slovensky futbal vytvorili viac zleho nez toho dobreho, no oni nemozu akokolvek ovplyvnit to, ze Hamsik, ktory sa poklada za nas najvacsi talent a za Neapol podava nadpriemerne vykony hraje v reprezentacii priemerne, ze hraci nie su motivovani po vyhre, ze dokazeme prehrat aj s takou krajinou,akou je Island, ktora ma sotva milion obyvatelov...
Kvalitu hracov by som tiez velmi neospevoval...Ano, Skrtel,Hamsik, a mozno aj Sapara,Holosko aj Sestak patria medzi europsky priemer a mozno aj nadpriemer, no ti ostatni sa od toho vzdialuju az-az...
Problem by som ani nehladal v obrane, pretoze ok, betonovanie nam extra nejde, no obrancov mame dost perspektivnych,aby vytvorili mur, cez ktory sa neprechadza len tak lahko...Horsie je to zo zalohou, kde prakticky okrem Saparu a Hamsika nemame hraca, ktory by mohol teoreticky viest tempo, atd..
Ak by sme dokazali drzat tlak, co je vecou zalohy, golov by padalo menej, kedze super by mal menej prilezitosti na prieniky....Takto hraje napr. z klubov Arsenal a touto hrou to dotiahli az tam, kde to dotiahli...
Ale to je na dlhsiu debatu...Chcem tym len povedat,ze vyhovarat sa na vedenie futbaloveho zvazu k vysledkom v kvalifikacii a priatelskych zapasoch je nieco take, ako vyhovarat sa na kvalitu travnika po prehratom zapase 5:0
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
lenze nasi budu musiet hrat ovela lepsie, 1.polcas tragedia...Durica tragedia nad tragediu,hamsik nic, ja nechapem trenera com ho neda hrat na jeho post kde hra aj v Neapole. Vstup do 2.polcasu paradny dali sme gol, zlepsila sa hra, pridali sme 2. golik a uz sa hraci uvolnili,len furt to dakto musi dokafrat. Durica svojim 3.vlastencom privodil do muzstva nervozitu a uz sme dohravali v strachu o vysledok. Inac nic moc vykon. Mali sme stastie, ze rozhodca neodpiskal penaltu. Bo neviem neviem ako by to potom vyzeralo za stavu 1:1, ak by ju samozrejme premenili.
-
Sagittarius
Guru
No ešte sa kvalifikácia v Európe ani poriadne nezačala a hneď zopár menších, či väčších prekvapení:
Macedónsko - Škótsko 1:0 - síce som tipoval remízu, ale keby mal niekto vyhrať tak pred zápasom by som povedal, že Škótsko.
Albánsko - Švédsko 0:0
Nórsko - Island 2:2 - Island je pomerne silný, ale Nóri mali vyhrať.
Rumunsko - Litva 0:3 - tak toto je absolútne prekvapenie.
Čierna Hora - Bulharsko 2:2 - aj keď ja som tipoval na Čiernu Horu, aj toto je pre túto malú krajinu výborný výsledok a pre Bulharov sklamanie.
Rakúsko - Francúzsko 3:1 - Francúzi pokračujú vo výsledkoch z EURA a Rakúšanom sa začalo za Brucknera výnimočne dariť...
Macedónsko - Škótsko 1:0 - síce som tipoval remízu, ale keby mal niekto vyhrať tak pred zápasom by som povedal, že Škótsko.
Čierna Hora - Bulharsko 2:2 - aj keď ja som tipoval na Čiernu Horu, aj toto je pre túto malú krajinu výborný výsledok a pre Bulharov sklamanie.
Rakúsko - Francúzsko 3:1 - Francúzi pokračujú vo výsledkoch z EURA a Rakúšanom sa začalo za Brucknera výnimočne dariť...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
no co sa tyka rakusanov ani ma to neprakvapuje,opat keki petra svojim pristupom,ukazal ze je v tomto smere best coach,a zase francuzi su od 2002 roku priemerny vSagittarius napísal:No ešte sa kvalifikácia v Európe ani poriadne nezačala a hneď zopár menších, či väčších prekvapení:
-
Sagittarius
Guru
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Sagittarius
Guru
No, lenze to nebol jeho prvy "vlastňák"Sagittarius napísal:Slovensko - Severné Írsko 2:1 Dobre! Len škoda toho Ďuricovho vlastného gólu, mohlo to byť ešte lepšie. Ale aj tak dobrý vstup do kvalifikácie...
Tak na Poliakov sa velmi tesimDobre je ze Poliaci stratili so Slovincami a remizovali 1:1.
-
DanielDevil
Addict
Vela nechybalo a Durica si mohol pripisat aj 4 vlastenca, nastastie do dobre vykopol.
Holosko tym svojim prienikom neviem preco nenahral Hamsikovi, tam bol uplne osaoteny asi meter pred branou, a ten vystreli pomaly z ciary.
A rozhodcovia nas obrali o regulerny gol, podobne ako proti severnemu Irsku kde ten offside tiez nebol uplne jednoznacny.
Holosko tym svojim prienikom neviem preco nenahral Hamsikovi, tam bol uplne osaoteny asi meter pred branou, a ten vystreli pomaly z ciary.
A rozhodcovia nas obrali o regulerny gol, podobne ako proti severnemu Irsku kde ten offside tiez nebol uplne jednoznacny.
-
Sagittarius
Guru
-
nejakymarko
Addict
moj skromny nazor, ze holosko si pri weissovi uz tak skoro nezahra. Brankar dnes moc nepodrzal. Chalani sa snazili, ale co z toho...boli pokakany ako by hrali s braziliou. Nepresnosti ako na dedinskom futbale. Dnesnym zapasom ma dost sklamali. Ked nevyhraju so slabym slovinskom, obavam sa ze so silnejsimi supermi budu o vela vacsie problemy. Skoda ze svento nehral v zaklade, bolo to ozivenie. Dalej sapara dnes 0bodov. skoda no