Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

heLLhole
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heLLhole »

ale ved na cechov aj polakov mame, ak nam bude priat stastie :wink:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

heLLhole napísal:ale ved na cechov aj polakov mame, ak nam bude priat stastie :wink:
ved ano .. ale to stastie nam nepraje uz pekne dlho...
hadam sa to otoci... a postupime
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa Deejay-LoLo »

heLLhole napísal:nikam nepostupime pokial bude v slovenskom futbale take komunisticke vedenie ako je SFZ , a treba aj nejakeho kvalitneho trenera..hracsky kader je dost kvalitny ibaze potrebujeme brankara, praveho beka a defenzivneho stredopoliara
SFZ nam neprehrava zapasy, precitaj si kompetenciu futbaloveho zvazu a pochopis..Oni mozu mozno tak za atmosferu na zapasoch a aj to len ciastocne, lebo je to dost ovplyvnene aj celkovou sportovou kulturou na Slovensku...
Je to v hracoch, v tom,ako sa vedia vzajomne doladit, v ich motivacii, ale z pocetnej casti aj trenerovi a jeho schopnostiach a predvidavosti...
Nie ze by som chcel obranovat SFZ a Laurinca, pretoze toho pre slovensky futbal vytvorili viac zleho nez toho dobreho, no oni nemozu akokolvek ovplyvnit to, ze Hamsik, ktory sa poklada za nas najvacsi talent a za Neapol podava nadpriemerne vykony hraje v reprezentacii priemerne, ze hraci nie su motivovani po vyhre, ze dokazeme prehrat aj s takou krajinou,akou je Island, ktora ma sotva milion obyvatelov...
Kvalitu hracov by som tiez velmi neospevoval...Ano, Skrtel,Hamsik, a mozno aj Sapara,Holosko aj Sestak patria medzi europsky priemer a mozno aj nadpriemer, no ti ostatni sa od toho vzdialuju az-az...
Problem by som ani nehladal v obrane, pretoze ok, betonovanie nam extra nejde, no obrancov mame dost perspektivnych,aby vytvorili mur, cez ktory sa neprechadza len tak lahko...Horsie je to zo zalohou, kde prakticky okrem Saparu a Hamsika nemame hraca, ktory by mohol teoreticky viest tempo, atd..
Ak by sme dokazali drzat tlak, co je vecou zalohy, golov by padalo menej, kedze super by mal menej prilezitosti na prieniky....Takto hraje napr. z klubov Arsenal a touto hrou to dotiahli az tam, kde to dotiahli...
Ale to je na dlhsiu debatu...Chcem tym len povedat,ze vyhovarat sa na vedenie futbaloveho zvazu k vysledkom v kvalifikacii a priatelskych zapasoch je nieco take, ako vyhovarat sa na kvalitu travnika po prehratom zapase 5:0 :?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

som zvedavy,ako sa nas omladeni slovensky tym popasuje s tou kvalifikaciu.zatial po pripravakoch to nevizera ruzovo...hlavne ofenziva na cele vittek-mintal by mala uznat ze uz na to nemaju :?
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

nechapem co tu diskutujete posledne dva priatelske zapasy jasne naznacili kam patrime.
pretoze ci uz proti turkom alebo svajciarom sme neukazali nic futbalove... a to sme tam mali v podstate na takych 85-90% isto to najlepsie co mame.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Slovensko - Severné Írsko 2:1 Dobre! Len škoda toho Ďuricovho vlastného gólu, mohlo to byť ešte lepšie :). Ale aj tak dobrý vstup do kvalifikácie...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dobre je ze Poliaci stratili so Slovincami a remizovali 1:1.

Ak vyhrajeme v stredu so Slovinskom tak budeme na dobrej ceste k postupu, lebo tato skupina vzhladom nato, ze Cesi maju svoju generaciu hracov za sebou a Poliaci nepatria medzi top spicu je relativne dost lachka.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

lenze nasi budu musiet hrat ovela lepsie, 1.polcas tragedia...Durica tragedia nad tragediu,hamsik nic, ja nechapem trenera com ho neda hrat na jeho post kde hra aj v Neapole. Vstup do 2.polcasu paradny dali sme gol, zlepsila sa hra, pridali sme 2. golik a uz sa hraci uvolnili,len furt to dakto musi dokafrat. Durica svojim 3.vlastencom privodil do muzstva nervozitu a uz sme dohravali v strachu o vysledok. Inac nic moc vykon. Mali sme stastie, ze rozhodca neodpiskal penaltu. Bo neviem neviem ako by to potom vyzeralo za stavu 1:1, ak by ju samozrejme premenili.
Sagittarius
Guru
Guru

No ešte sa kvalifikácia v Európe ani poriadne nezačala a hneď zopár menších, či väčších prekvapení:

Macedónsko - Škótsko 1:0 - síce som tipoval remízu, ale keby mal niekto vyhrať tak pred zápasom by som povedal, že Škótsko.
Albánsko - Švédsko 0:0
Nórsko - Island 2:2 - Island je pomerne silný, ale Nóri mali vyhrať.
Rumunsko - Litva 0:3 - tak toto je absolútne prekvapenie.
Čierna Hora - Bulharsko 2:2 - aj keď ja som tipoval na Čiernu Horu, aj toto je pre túto malú krajinu výborný výsledok a pre Bulharov sklamanie.
Rakúsko - Francúzsko 3:1 - Francúzi pokračujú vo výsledkoch z EURA a Rakúšanom sa začalo za Brucknera výnimočne dariť...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:No ešte sa kvalifikácia v Európe ani poriadne nezačala a hneď zopár menších, či väčších prekvapení:

Macedónsko - Škótsko 1:0 - síce som tipoval remízu, ale keby mal niekto vyhrať tak pred zápasom by som povedal, že Škótsko.
Albánsko - Švédsko 0:0
Nórsko - Island 2:2 - Island je pomerne silný, ale Nóri mali vyhrať.
Rumunsko - Litva 0:3 - tak toto je absolútne prekvapenie.
Čierna Hora - Bulharsko 2:2 - aj keď ja som tipoval na Čiernu Horu, aj toto je pre túto malú krajinu výborný výsledok a pre Bulharov sklamanie.
Rakúsko - Francúzsko 3:1 - Francúzi pokračujú vo výsledkoch z EURA a Rakúšanom sa začalo za Brucknera výnimočne dariť...
no co sa tyka rakusanov ani ma to neprakvapuje,opat keki petra svojim pristupom,ukazal ze je v tomto smere best coach,a zase francuzi su od 2002 roku priemerny v 8)
Sagittarius
Guru
Guru

Pridal som hlasovanie, môžte hlasovať. :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

budeme hrat baraz podla mna my alebo slovinci ale dufam ze my 8)
Sagittarius
Guru
Guru

tego2000 napísal:budeme hrat baraz podla mna my alebo slovinci ale dufam ze my 8)
Ináč, tá druhá možnosť: "Nie, ale budeme hrať baráž." znamená, že budeme hrať baráž a v nej prehráme. :wink:

1000. príspevok
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

Sagittarius napísal:Slovensko - Severné Írsko 2:1 Dobre! Len škoda toho Ďuricovho vlastného gólu, mohlo to byť ešte lepšie :). Ale aj tak dobrý vstup do kvalifikácie...
No, lenze to nebol jeho prvy "vlastňák" :)) ale co uz, niekedy sa zadari hehe...
Dobre je ze Poliaci stratili so Slovincami a remizovali 1:1.
Tak na Poliakov sa velmi tesim :P
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Do frasa v nemocnici nocny klud a ja sa mozem posrat, sestricka nepochopi, ze sa hra futbal tak ma informujte priebezne. dik
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

prehravame 1:0...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

prvy polcas prehravame 1:0 ale neuznal nam jasny gol :(
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vela nechybalo a Durica si mohol pripisat aj 4 vlastenca, nastastie do dobre vykopol.

Holosko tym svojim prienikom neviem preco nenahral Hamsikovi, tam bol uplne osaoteny asi meter pred branou, a ten vystreli pomaly z ciary.

A rozhodcovia nas obrali o regulerny gol, podobne ako proti severnemu Irsku kde ten offside tiez nebol uplne jednoznacny.
Sagittarius
Guru
Guru

Prehrali sme, čo už. :( Ale ten Petrášov gól mal platiť... Na Slovincoch sa mi páčilo, že hneď ako sa po našom útoku dostali k lopte väčšinou ju zahrali do outu... :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

moj skromny nazor, ze holosko si pri weissovi uz tak skoro nezahra. Brankar dnes moc nepodrzal. Chalani sa snazili, ale co z toho...boli pokakany ako by hrali s braziliou. Nepresnosti ako na dedinskom futbale. Dnesnym zapasom ma dost sklamali. Ked nevyhraju so slabym slovinskom, obavam sa ze so silnejsimi supermi budu o vela vacsie problemy. Skoda ze svento nehral v zaklade, bolo to ozivenie. Dalej sapara dnes 0bodov. skoda no :?
Napísať odpoveď