addictor napísal:bez problemov ich chytam do ruk, ale ne casto lebo sa to neodporuca, ne ze by ma bodli, ale ze terarijne zvierata dost podliehaju stresu, na ktory mozu aj uhynut... inak tito moji su jedovati cca ako vcela...
ak sa rataju akvariove rybicky ako domace zvieratka tak som mal
napokon ale vsetky pokapali.. niektore sa navzajom pozbijali a niektore skoncili vo WC...
je mi za nimi smutno
ja mám jedného zlatého retrievera 5 ročného a som s ním spokojný
ak chce niekto súkromnú ochranku tak odporúčam bandoga spolu s brazílskou filou- kamarát má a zlodej nemá šancu
Tomasko napísal:pani, ti ktori mate labradorov, odporucate? planujem kupit steniatko...
ja hej, mame nasho uz asi 7-8 rokov, ani neviem presne a je to paradny pes... len si ho nenauc chodit vonka rano o 5tej, ako my, lebo ta to prestane bavit po tyzdni
labrador si ziada velmi mile a spolocenske spravanie, je to velmi mudry a citlivy pes, plno krat mam pocit ze mi chce nieco "povedat" tym jeho brncanim, a roznou "mimikou" ... pokial mas cit pre zvierata, labrador je spravna cesta
fruxo napísal:labrador si ziada velmi mile a spolocenske spravanie, je to velmi mudry a citlivy pes, plno krat mam pocit ze mi chce nieco "povedat" tym jeho brncanim, a roznou "mimikou" ... pokial mas cit pre zvierata, labrador je spravna cesta
tak tak, labrador sa da krasne naucit pochopit tym, ako sa sprava a pod... ja som si nanho tak navykol, ze neviem si ani predstavit, keby, ze pridem domov a pes nikde... ked zomrie, to bude kur*a tazka doba. bez psa asi nevydrzim a kupim si dalsieho...