Ak myslis ten zapas z 1992 tak tu je video:Dead_Warrior napísal:Bol som na jesen v TT a ten zapas naozaj nebol zvladnuty po policajnej stranke, pokial ma pamat neklame tak vy ste ako prvy zacali hadzat do nas flase este ked sme sli len zo stanice ked nas tam potom fizli pohanali nek mizneme. To VY ste zacali po nas prvy hadzat flase a sutre do hladiska. Takze tu nieje ocom. a vsetko sa to zacalo koli comu? Lebo fizli nevysvetlitelne opustili svoje stanovisko v sektore a ostali tam smiesny policajny tajtrlici zo zelezncicnej policie vtedy to cele zacalo. Vy ste zacali hadzat veci po nas a nasi vam to zacali oplacat takym istym metrom... sli sme popod tribunu a vy ste po nas z vrchu hadzali sutre a dlazobne kocky. Samotni fizli mali miestami sa pohnut co boli pod stitmi dokonca...
V sobotu v BA bol po policajnej stranke zapas zvladnuti cvelku dobre... Ale tiez kebyze Trnava prehrava tak fanuskovia su na hracej ploche lebo este pred zaciatkom zapasu si v pohodke otvorili dvere zo sektora na ihrisko a securitaci len pri nich stali ze kaoze zabzepecenie...Kebyze prehrava TRnava a prepne v mozgu ludom tam tak na hracej ploche su trnavaci biju sa skuklami a slovanisti su v nich tiez lebo by si nenechali robti bordel...Smiesne bolo uz len to ze na novej tribune slovanisti vyvalili plot o par metrov a uz sa zacali kukle ubiehat dole k sektoru...Ked by sa stalo ako som pisal vyssie ze trnavaci na tarvniku biju sa skuklami urcite by vyprovokovali aj slovanistov ty by sa pridali a ani kukle na travniku by s tym nic neurobili. Az mozno po dakej chvilke ked by tam anbehli posily z vonka a zacalo by sa mlatit ako na zapase Slovan - Ferencvarosa to mi da za pravdu kazdy kto bol na tom zapase doma ci vonku ze to tak bolo.
Corgon Liga
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak na toto si neviem ako prisiel lebo prva sedacka letela zo sektora domacich A celkovo viacej sedaciech bolo povytrhavanych v sektore domacich ako v sektore hosti a to potvrdili aj organy. Mozem sa ti pokusit to najst a je to pravda.PACO8 napísal:Velmi zaujimave je ze sedacky boli povytrhane len v sektore hosti kde sa zdrzovali fanusikovia Slovana. Mas pravdu policajti z nevysvetlitelnych pricin odisli a vtedy ste zacali trhat sedacky a Spartakovci do vas zacali hadzat co im prislo po ruku, ale sedacky zostli na mieste. Pri pochode Slovanisto cez TT na stanicu ste, ale boli prvi co zauticili. Takto som to videl ja.
//A k zapasu co bol v sobotu: pises to tam ako keby ste boli vy Slovanisti najslusnejsi fanusikovia a Spartakovci robia vsetok bordel na stadionoch. Vies ze Slovan a Spartak su odveki rivali, Spartak mava viacej fanusikov na zapasoch s Slovan nici stadiony. Vyprovokovanie bitky je na oboch stranach nie len na Spartakovskej.
Ad sobota: My sme nemali potrebu zacat si nicit vlastny stadion tak ako ste to robili vy v Trnave, kde ho zacali ako prvy VY nicit. Ale musis uznat ze ked sa vylomia dvere na vstup na travnik ze tam len vysia jak na okrasu a kukle su zgrupene len v rohoch a nas tam strazia jak teroristov a premava sa tam velitel zasahu jak keby sme robili njavacsiu zlobu my. Demencia policajtov nema konca kraja.
nema.. sak ten veduci sa len priblizil a uz leteli piva a vsetko mozneDead_Warrior napísal:Tak na toto si neviem ako prisiel lebo prva sedacka letela zo sektora domacich A celkovo viacej sedaciech bolo povytrhavanych v sektore domacich ako v sektore hosti a to potvrdili aj organy. Mozem sa ti pokusit to najst a je to pravda.
Ad sobota: My sme nemali potrebu zacat si nicit vlastny stadion tak ako ste to robili vy v Trnave, kde ho zacali ako prvy VY nicit. Ale musis uznat ze ked sa vylomia dvere na vstup na travnik ze tam len vysia jak na okrasu a kukle su zgrupene len v rohoch a nas tam strazia jak teroristov a premava sa tam velitel zasahu jak keby sme robili njavacsiu zlobu my. Demencia policajtov nema konca kraja.
-
Dead_Warrior
Professional
-
ProfionQQ
Medium Star
nič v zlom ale z moraviec 3 b určite mať nebudete....potrebujeme body a proti slovanu sa dá nejaký ten bodík uchmatnúťDead_Warrior napísal:3Bodiky su konecne doma aj ked len proti Dubnici, v Moravciach by mal uz nastupit Rodinger do branky takze snad aj z tade dovezieme 3 body a pojdeme uz len hore nech mame co najlepsie umiestnenie do dalsej sezony
len škoda že v artmedii sme dostali "štvorku" .... najlepšie je že za 5 min 3 goly ....uplne perfektne....
No ano tomu sa povie smola, ten vas zapas v artmedii, ale hlavu hore, pozri kolko dostala Trnava v RuzomberkuProfionQQ napísal:nič v zlom ale z moraviec 3 b určite mať nebudete....potrebujeme body a proti slovanu sa dá nejaký ten bodík uchmatnúť
len škoda že v artmedii sme dostali "štvorku" .... najlepšie je že za 5 min 3 goly ....uplne perfektne....
-
Dead_Warrior
Professional
Davam do pozornosti najlepsi sci-fi rozpravku poslednych dni
http://www.plus1den.sk/2008/03/25/sport ... rstvo.html

http://www.plus1den.sk/2008/03/25/sport ... rstvo.html
Cooo, tak plus jeden den je bulvar bulvarov...
Sa mi lubilo, ze stolicky trhali hlava nehlava
Keby trhali hlava nehlava, tak by ich bolo vytrhanych minimalne 100 a bolo ich tam cca 5
A ten uvod v texte sa mi tiez lubi: FUTBALOVÝ súboj Slovana proti Trnave (2:3) bol najmä bitkou dvoch najdivokejších fanúšikovských skupín. Vo vzduchu lietali kamene, plechovky, dokonca aj vytrhané sedačky! Ba čo viac, delobuchy a svetlice takmer prizabili brankára Slovana Kissa. A výsledok? Zadržaní fanúšikovia a státisícové škody. Si mozu podat z Hnojkou ruky...
Sa mi lubilo, ze stolicky trhali hlava nehlava
A ten uvod v texte sa mi tiez lubi: FUTBALOVÝ súboj Slovana proti Trnave (2:3) bol najmä bitkou dvoch najdivokejších fanúšikovských skupín. Vo vzduchu lietali kamene, plechovky, dokonca aj vytrhané sedačky! Ba čo viac, delobuchy a svetlice takmer prizabili brankára Slovana Kissa. A výsledok? Zadržaní fanúšikovia a státisícové škody. Si mozu podat z Hnojkou ruky...
-
hojko
Site Admin
Srandovny bol Jurkemik po zapase, ze on nedival ziadne video zo zapasu, ze jemu staci pozriet Sport v televizii, pozriet v novinach zostavu a podla toho vie aku taktiku pripravit. To je uz hardcore expert, teda tak mi prisili tie jeho vyjadrenia. Ale zaroven mal mozno aj pravdu, ved na tak ubohu ligu sa ani nic vymysliet neda.
-
Vigor
King
K tomu Semenikovi asi tolko...
Semeník nenastúpil vďaka dohode klubov
Útočník Nitranov Róbert Semeník sa nedostal na súpisku. Pre 35-ročného futbalistu to mohol byť špecifický zápas, keďže naposledy hrával práve vo farbách Dukly. „To, že Semeník dnes nenastúpil, bola vlastne podmienka jeho prestupu do Nitry,“ vysvetlil pre fcnitra.sk generálny manažér klubu Jozef Petráni.
Semeník nenastúpil vďaka dohode klubov
Útočník Nitranov Róbert Semeník sa nedostal na súpisku. Pre 35-ročného futbalistu to mohol byť špecifický zápas, keďže naposledy hrával práve vo farbách Dukly. „To, že Semeník dnes nenastúpil, bola vlastne podmienka jeho prestupu do Nitry,“ vysvetlil pre fcnitra.sk generálny manažér klubu Jozef Petráni.
-
Dead_Warrior
Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional