140 000 ked si sikovny ten kardan a prevodovku si zlozis sam len este + novy lak nove sedadla a pomaly cely novy interier.. kebyze mam tolko peniazi a cas tak som rad.. a toto je 67..
Tak podľa mňa by bolo treba ešte dosť investovať do toho auta, lebo vyzerá byť v zlom stave...
Ale k téme, mám Toyotu Corollu 2,0 diesel r.1993 - dosť nezvyčajný typ Corolly
Dominick napísal:Keď sa tu bavite o autach neviete ci by bol na predaj nejaky Ford Mustang 1967 v SK alebo CZ???
hm, a neviete kde by som narazil na inzerat na Shelby GT 500? (ano, ja viem, nerealne, mozem o takom len snivat, ale chcem to len ukazat kamaratke, mame taku malu stavku )
shelby gt 500 na predaj
ibaze novy typ
v blizkom okolo by si tazko nasiel nieco podobne, ale toto je naj stranka ak chces daco zo shelby sorty, je ich tam plno 1 2 klikni na srdenko, replika eleanor
a neuveris kde som to vsetko nasiel
skoda 120 L vybrusena hlava nova spojka a nove kurenie , rok vyroby 1979 , 2 majitel najazdene ku dnesnemu dnu 65240 km , 5,5 L/100 km , sportovy filter , a to je asi tak vsetko ... spokojnost nadovsetko ..
Masaker napísal:preco by sa nepouzival.. mercedes to v pohode pouziva uz dlhsie a problemy s tym niesu..
mercedes nepouziva v dieseloch kompresory...pouziva len v benzinakoch, kvoli tomu, ze ma kontinualny narast vykonu, cize sa da povedat ze nahradi objem , kvoli tomu to j*bu amici do motorov..velky motor pridas kompresor a mas tah lokomotivy
ja mám opel astra a aj mercede vito 90 kw.poviem vám to je žihadlo.keď dáte plný plyn tak vás vyhodí na zadné a ete si ktomu zaflekuje .nemôžem sa sťažovať,ale mám radšej veterány.preto by pre mňa znela radšej otázka aké auto by som chcela
tak tu je
No tak som zaťažený na Model Toyota Celica. Dnes mi na dvor pribudla 6ta generácia. Volá sa ALISON. Rv. 97, 2.0 GTi 129kW/175HP. 17" elektróny, mierny tuning (prahy + zadný nárazník + decentné výfuky + kapota GT4). Kúpené od Toyota závisláka, nie z AAA ako prvú
máte niekto Mazdu 121? Rok výroby okolo 1998... asi budem jej vlastníkom, tak by som rád vedel výhody a nevýhody tohto vozidla. Idme s ocom kúpiť ojazdené, tak čo odchádza, na čo si dať pozor... ževraj odchádzajú guľové čapy? Ako je to s bezpečnosťou?
jin napísal:No tak som zaťažený na Model Toyota Celica. Dnes mi na dvor pribudla 6ta generácia. Volá sa EVELIN II. Rv. 97, 2.0 GTi 129kW/175HP. 17" elektróny, mierny tuning (prahy + zadný nárazník + decentné výfuky + kapota GT4). Kúpené od Toyota závisláka, nie z AAA ako prvú
//nie, nekradnem
keby to boli GT4ky oboje ale aspon mas vkus, celica je podlamna auto-pojem okrem 2 a 3 generacie
momentálne jazdím na škode Felicia...ale v najbližšom mesiaci planujem kupiť auto tak do 200.000,-- rozhodujem sa medzi fabiou a octaviou...takže asi to bude moje dalšie auto
Stoporko napísal:máte niekto Mazdu 121? Rok výroby okolo 1998... asi budem jej vlastníkom, tak by som rád vedel výhody a nevýhody tohto vozidla. Idme s ocom kúpiť ojazdené, tak čo odchádza, na čo si dať pozor... ževraj odchádzajú guľové čapy? Ako je to s bezpečnosťou?