Nero a Vista
Nero a Vista
Zdravim mam Vistu Ultimate 32bit a mam takyto problem omylom som isiel instalovat strasiu verziu nera a v polke instalacky mi to hodilo nieco na sposob ze neni schavelny microsoftom a skoncilo sa to ale ked chcem nainstalovat najnovsiu verziu ktora na viste ide tak mi pise ze mam nainstalovanu inu verziu a tu musim najprv odinstalovat no to by taky problem nebol lenze ona nejde ani odinstalovat ta stara....mohol by mi niekto prosim poradik ako ju odstranit ?? myslim ze to je len v registroch....Vopred DAKUJEM. 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ak si mal predtym ponuku na odinstalovanie nera v pridat odobrat programy a uz nemas.. tak pracuje spravne... este skus pohladat na karte Software vsetko co sa spaja s nerom a zmazat to... najlepsie je si kliknu potom na nizsiu kartu autor a software a zoradit abecedne.. bude sa lepsie hladatGasThan napísal:akosi to nejde pracuje ten soft na Viste spravne ?? lebo som to odtial odstranil a nic sa nestalo stale to iste
a potom este daj NASTROJE
CISTENIE REGISTROV
SPUSTIT VSETKO
prehlada registre.. a potom najde chyby.. vsetky oznac a daj odstranit vybrane...
ak nepomoze aj tak... aspon budes mat precitene registre
Mozna ti pomoze toto:
Kód: Vybrať všetko
http://download.chip.eu/cz/Nero-General-CleanTool-2.2_111915.html