neviete niekto ako sa da zmenit dlha adresa v e107cke? napr.: ked mam forum: xxxx.net/e107_plugins/forum/forum.php a chcel by som aby sa zobrazovalo napr.:xxxx.net/forum.php.. viete mi niekto pomoct? proste skratit adresu.diky!!
potreboval by som aj tak pomoc mam na stranke prehravac videi,na style youtube, a chcel by som aby sa vsetky odkazy ktore su v takomto tvare e107_plugins/ytm_gallery/ytm.php?view=XXXX zobrazovali takto videoXXXX..
uz viem preco.. ten plugin robi nieco taketo.. napr.: e107_plugins/ytm_gallery/ytm.php?view=AW94AEmzFhQ&p=1
pricom to AW94AEmzFhQ je nazov videa a na konci &p=1 je cislo strany na ktorej je video..
takze ak je strana 2 je na konci &p=2.. ak ces pozri stranku co mam v profile..
Netuším, ako ten plugin presne funguje. Pravdepodobne budeš musieť upraviť aj ten plugin, aby sa vytvárali odkazy v tom tvare, čo potrebuješ (a pomocou mod_rewrite sa to presmeruje na ten plugin).
Áno, budeš musieť prerobiť ten plugin (alebo čo generuje tie stránky s videami), aby vytváral link vo formáte videoXXXX?p=1 a upravíš jeden riadok v tom presmerovávaní:
nie negeneruje.. ked pridavam video, pridam len ten kod co je na you...com a on mi vygeneruje len link takto /e107_plugins/ytm_gallery/ytm.php?view=TysNTQ87EDw&p=1
to vyznacene je ten kod,inak su vsetky linky rovnake