Ten Novy usek z PB do ZA Je velmi pekne Kruteny ... a 99% Dialnic na Slovensku je stavanych na 180km/h pri Idealnom pocasi ... Da sa ist samozrejme aj viac ale nie Na Aute bez Tlmicov z roku 1990hojko napísal:adyy: Tak ked pojdes po ten ceste, tak zistis, co su to zakruty na dialnici
Vaša Top Speed
-
CR34TiV3.svk
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
vasa nexia asi nema cca 230 koni...Lub0$ napísal:Netrep...nasa Nexia da maximalne takych 180 ale urcite nie cez 200![]()
Mate tam dusik?
-
satelitik11
Medium Professional
-
->slavo<-
Addict
315Km/he Porsche carera GT turbo
chcel som si to odfotit ale v tej rychlosti clovek nad nicim nerozmysla len nad cestou. heh a ci sa niekde nevykotime. neviem aky rocnik ale bolo to urcite nieco nad 2004r . a potom este 280km/h v porsche cayan to terenne.
a raz si to chem skusit sam ist 300km/h ,ale kim budem mat take auto hmm..
chcel som si to odfotit ale v tej rychlosti clovek nad nicim nerozmysla len nad cestou. heh a ci sa niekde nevykotime. neviem aky rocnik ale bolo to urcite nieco nad 2004r . a potom este 280km/h v porsche cayan to terenne.
Tak toto snáď nemyslíš vážne->slavo<- napísal:315Km/he Porsche carera GT turbo
![]()
K téme : maximálka, čo som zatiaľ išiel ako spolujazdec, bola iba okolo 180 km/h, ale tak možno sa mi niekedy podarí to vytiahnuť aj nad 200, ale najprv musím získať oprávnenie vôbec jazdiť na aute
erik_tt : to nieje možné 
švagor cez zimu predal staršiu audinu A8 a kúpil novšiu, tentokrát však S8, ktorá má objem 4,2L, a tých 360PS, čo sám uznáš je dosť
...a na takom aute nieje teda problém za chvíľu nabrať tých 250km/h a keď ja kurevsky tú rýchlosť cítim na 2 tonovej limuzíne(vozovka vyzerá byť široká asi 2m) ty na 2,5L bavoráku ju necítiš ?
* aký model (rok) je ten bawor ? diesel alebo benzín
švagor cez zimu predal staršiu audinu A8 a kúpil novšiu, tentokrát však S8, ktorá má objem 4,2L, a tých 360PS, čo sám uznáš je dosť
...a na takom aute nieje teda problém za chvíľu nabrať tých 250km/h a keď ja kurevsky tú rýchlosť cítim na 2 tonovej limuzíne(vozovka vyzerá byť široká asi 2m) ty na 2,5L bavoráku ju necítiš ?
* aký model (rok) je ten bawor ? diesel alebo benzín