Zaujmava sekcia, myslite ze to pomoze ?
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zaujmava sekcia, myslite ze to pomoze ?
zaujala ma cela tato sekcia ide tu o to ze sa tu rozobera laska prinajmensom mi to pripada ako keby bol kazdy rovnaky ... tj ked sa nejaky chalan alebo baba spyta co ma robit ked toto ked one a niekto sa ozve a poradi ze presne toto sprav a toto by si mal a tak to bude ... vyznie to ako keby bol kazdy napisany podla rovnakeho vzorca ( alebo zeby som ja jediny bol podla nejakeho ineho ? ) neriesim ... len by som chcel vediet stastisticky komu tento cely theard v mnohom pomohol ci uskodil ... viem ze spammeri (ako ja ) si tu pridu na svoje ... tak ci onak nikdy by som neradil niekomu fixne co ma alebo nema v tej danej situacii spravit podla mna je to je len vec nazoru nie ? takze ...
//t0m4s3 - thread je jedno konkretne vlakno/tema, nie cela sekcia
//t0m4s3 - thread je jedno konkretne vlakno/tema, nie cela sekcia
-
zuzkazuzka
VIP
On mysli celu cast Laska, vztahy..., teda usudzujem tak z popisu a toho, ze je tato tema zalozena v danej sekcii.zuzkazuzka napísal:O čo tu ide???? Aký theard? Ľudia, trochu sa zamyslite, keď zakladáte ďalšiu tému....
Inak k teme: malokedy niekto veri, ze mu pomoze riesenie ineho problemu a chce mat vlastnu temu aj ked je to vacsinou o tom istom
Ja som tu temu o sukromi ani nezakladal, v tom som este dost konzervativny
A ak mam nejaky podla mna uzitocny nazor, tak sa vyjadrim a dufam, ze to pomoze
A podla mna aj celemu foru viac svedci, ked sa tu riesia aj ludske problemy a nie iba IT.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
myslim, ze odvtedy je tu omnoho nudnejsie. predsa len temy typu ako vysoko vam to strieka boli na to chvilkove zasmiatie celkom fajn.Sheep napísal:odkedy sa tu neprebera erotika tak je to suprove, nakoniec na taku vec ako laska nejde vytvorit ziadny FAQ ani skratenu encyklopediu ci navod, takze kazdy caka osobitnu radu
Nie kazdy, kto ma problem so vztahom s tym hned vybehne na verejne forum. Sukromie si treba chranitOdinHel napísal:nerozumiem tvojej teme...zrejme laska a vztahy su tu uplne zbytcne a treba ich zrusit nie? podla mna sem chodi najviac ludi len koli nim...pockam si ked budes najblizsie riesit nejaky problem s priatelkou, je mozne ze aj s "priatelom" a potom ti tuto nezmyselnu temu pripomeniem!
-
jin
VIP
Sám si podobnú tému zakladal. Ajkeď neviem či si bol vtedy znechutený tým, že sa tu preberá erotika, alebo ako, ale o 7 dní nato adsense odstavili frakciu erotiky. Odvtedy sa Ti to páči možno viacSheep napísal:odkedy sa tu neprebera erotika tak je to suprove, nakoniec na taku vec ako laska nejde vytvorit ziadny FAQ ani skratenu encyklopediu ci navod, takze kazdy caka osobitnu radu
Zmysel tejto sekcie? by Sheep
ja viem dobre ze som tu mal temu, ved precitaj poriadne tento moj post co som pisal sem a porovnaj, ja som narazal hlavne na blbosti spojene s erotikoujin napísal:Sám si podobnú tému zakladal. Ajkeď neviem či si bol vtedy znechutený tým, že sa tu preberá erotika, alebo ako, ale o 7 dní nato adsense odstavili frakciu erotiky. Odvtedy sa Ti to páči možno viac
Zmysel tejto sekcie? by Sheep
-
pinacolada
Guru wannabe
qeqo aj ja som mal niekedy nazor podobny tvojmu.ale prisli situacie a okolnosti ,pri ktorych som ako pomoc vyuzil borcov z hojka.samozrejme neurobil som do bodky co mi niekto niekde poradil ale ich nazory ako nezainteresovanych ludi mi velmi pomoli cize som v hlasovani oznacil prvu moznost.
koniec koncov,ak ta nebavi rozoberat cudzie vztahy nikto ta do toho nenuti.ani mna nezaujmaju vsetky thready tohto fora a preto do nich neleziem
koniec koncov,ak ta nebavi rozoberat cudzie vztahy nikto ta do toho nenuti.ani mna nezaujmaju vsetky thready tohto fora a preto do nich neleziem
-
Vigor
King
Podla mna, kto je ochotny prijimat aj rady od inych ludi a nerobi tvrdohlavo ako on sma chce(vieme vsetci koho napr. myslim
) tak tu moze najst pomoc. A ak sem aj niekto nepride s konkretnym problemom, uz len pri citani niektorych tem sa moze dozvediet vela veci, ktore mozno aj jemu v buducnoti dakedy pomozu.
A niekedy sa cloveku ulavi, aj ked sa len jednoducho vyrozprava, vypocuje si nazory inych ludi.
A niekedy sa cloveku ulavi, aj ked sa len jednoducho vyrozprava, vypocuje si nazory inych ludi.
-
Hotwire
Addict
podla mna tato sekcia odkedy tam neni erotika je vazne o nicom, pisu tam ludia ktori sa hraju "akoze potrebuju pomoct" a druhi sa hraju "akoze im pomahaju" ale v skutocnosti si nikto z toho nic nezoberie pretoze 1)bud radu ani nepotrebuje len ma nutkanie prezentovat sa niecim 2)alebo potrebuje tak sa s tym ide vyzalovat na forum ale aj tak sa radamy neriadi lebo aj tak nenaberie odvahu napr, alebo aj co je logicke nie kazda rada plati na kazdeho apod. skutocne si myslim ze je naozaj len minimum ludi ktorym tato sekcia naozaj pomohla do zivota, mozno sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. ked tu bola erotika tak tiez to moc ludom ako nepomahalo lebo tu kazdy pisal kazdu kktinu typu "mam ist k doktorovi ked je moj kkt o dva odtiene cervensi ako vcera?" ale aspon sa na tom dalo pobavit. je pravda ze prave tato sekcia prilakava najviac novych userov ale niesom si isty ci toto forum potrebuje prave tento "typ" userov....tot moj nazor a je mi u prdele kolko k- za to dostanem .!..
/edit: este aby som uviedol typicky priklad: babyshaq-ova telenovela bez konca..
/edit: este aby som uviedol typicky priklad: babyshaq-ova telenovela bez konca..
tak ten je jasny pripad, ale bolo tu par tem, ktore ocividne pomohli a aj za tie mozeme byt radiSchYzo napísal:/edit: este aby som uviedol typicky priklad: babyshaq-ova telenovela bez konca..
-
Hotwire
Addict
ako som pisal minimum pripadov tu je, tak na prst jednej ruky, viac nie, cize tie zvysne desiatky ci stovky tem su uplne zbytocne chodia sem potom len male deti co tu rozputavaju hadky, davaju k- kazdemu kto nezdiela ich nazor, vymyslaju uplne stupidne temy len aby boli zaujimavi a podobne veci, koli takym som na tomto fore uz dlhsie nebol...GothaR napísal:tak ten je jasny pripad, ale bolo tu par tem, ktore ocividne pomohli a aj za tie mozeme byt radiCo viem tak zz tu riesila nejaky problem a nakoniec to dopadlo dost dobre. Potom tu bol aj niekto, kto mal pred zasnubami, ale priatelka ho podviedla, on hodil prsten do rieky, ale tiez sa to doriesilo a potom aj ona prisla podakovat
Noo co sa tyka mna myslim ze aj pomohol .. nemyslim tak zeby som vdaka tejto sekcii vyriesil nieco lepsie ale kopec som sa tu toho naucil a ako cas isiel co ja viem nooo ak si moc nefandim myslim ze som sa dost zmenil a uz aspon nezakladam zufale temy
.......a kopec super ludi tu chodi a aj ked tu uz tolko neprispievam pretoze sa mi tiez obcas zda ze niektory chcu aby sme ich problemy vyriesili za nich , respektive kopec tem je o tom istom tak aspon to tu chodim citat pre tych par ludi ktorych nazory stoja zato ..........
schyzo .. jj mozno je tu kopec ludi co su deti a temy su o tom istom aaa obcas sa tu niekto na nieco hra , respektive zbytocne zvelicuje nepodstatny problem i tak si myslim ze to tu neni az tak stratene su tu aj temy co stoja zato , a aj tie co temy co mozno niesu az tak uzastne ved to ze poradime , napiseme tam svoj nazor aj to tych ludi moze posunut dalej nech uz je ich problem akokolvek banalny ci hlupy
schyzo .. jj mozno je tu kopec ludi co su deti a temy su o tom istom aaa obcas sa tu niekto na nieco hra , respektive zbytocne zvelicuje nepodstatny problem i tak si myslim ze to tu neni az tak stratene su tu aj temy co stoja zato , a aj tie co temy co mozno niesu az tak uzastne ved to ze poradime , napiseme tam svoj nazor aj to tych ludi moze posunut dalej nech uz je ich problem akokolvek banalny ci hlupy