tabletky 48 hod po sexe
tabletky 48 hod po sexe
pls ako sa volaju a kolko asi stoja a ci treba k tomu lek. predpis??surne...thx
coo nechapem co nech nevyblinka a co je to AK jak si mam pytat to AK??dikimishenko napísal:Tipujem 5-8 stoviek, ale cena aj tak cloveka pri takej veci asi nemusi moc zaujimat, ci?
.. ak by si nezohnal, tak pohotovost, mozno ti daju viac tabletiek AK, lebo tieto "lieky" su vlastne AK s mnohonasobnym obsahom hormonom oproti klasike. A davaj pozor, nech to nevyblinka.
tak mam 720,- v penazenke a z toho ete tyzden musim do skoly chodit (100,- dochadzam) tak ale neva si pozicam ked bude malo...mishenko napísal:Tipujem 5-8 stoviek, ale cena aj tak cloveka pri takej veci asi nemusi moc zaujimat, ci?
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tu mas pribliznu cenu ESCAPELLE a Postinor ma priblizne rovnaku cenu mozno o stovku viac lekarni. Inak tvoja priatelka by to mala vziat najneskor 72hodin po styku. Kazdou dalsou hodinou sa ucinok tabletky rapidne znizuje.
BTW: to si nemohol dat radsej 70Sk na durexy?
Nevies ako to bolo, tak radsej nesudPACO8 napísal:Tu mas pribliznu cenu ESCAPELLE a Postinor ma priblizne rovnaku cenu mozno o stovku viac lekarni. Inak tvoja priatelka by to mala vziat najneskor 72hodin po styku. Kazdou dalsou hodinou sa ucinok tabletky rapidne znizuje.
To je pravda, urcite je to silna chemia, ale podla mna lepsie kratkodobe rozhodenie ako rozhodenie celeho dospievania tym, ze bude mat dieta este na skole.k6 napísal:Toto hovori za vsetko. Kolko mas rokov, 13? Postinor sa uz nepredava skoro nikde, pokial viem. Inac rozhodi jej to menstruacny cyklus, hormonalnu rovnovahu, strati chut do jedla a tak dalej. Ale to Teba samozrejme vobec nemusi trapit.
To nepochybne, len obcas mam dojem ze ludia to kupuju ako chleba v Tesku (kamaratka je lekarnicka) a spoliehaju sa na to viac ako na zdravy rozum a ine sposoby prevencie.GothaR napísal:To je pravda, urcite je to silna chemia, ale podla mna lepsie kratkodobe rozhodenie ako rozhodenie celeho dospievania tym, ze bude mat dieta este na skole.
-
Vigor
King
(co prisudzujem emo stylu, ktory v porovnani s predchadzajucim mainstreamom hip-hopu daleko viac prejavu tzv. dievcenske emocie ako napr. plac aj u chalanov)
Toto tu bolo o com? Ako si sa v tejto teme dostal k EMO tematike? Pre Teba je plac dievcensky, pre mna ludsky...
Inak odpovedi tu uz ma zakldatel temy dost, do tych 700 Sk by sa to malo dat kupit. No a hodne stastia...teraz uz je zbytocne sudit co a ako, snad to vsetko dobre dopadne a do buducna sa dotycna osoba pouci. Ludia chyby robia...
Toto tu bolo o com? Ako si sa v tejto teme dostal k EMO tematike? Pre Teba je plac dievcensky, pre mna ludsky...
Inak odpovedi tu uz ma zakldatel temy dost, do tych 700 Sk by sa to malo dat kupit. No a hodne stastia...teraz uz je zbytocne sudit co a ako, snad to vsetko dobre dopadne a do buducna sa dotycna osoba pouci. Ludia chyby robia...
-
Fabo
Hardcore addict
Pre mna tiez, narazal som len a len na to, ze zatialco hip-hop by podobne spravanie asi odsudil, emo je pri tomto omnoho benevolentnejsie.Vigor napísal:Pre Teba je plac dievcensky, pre mna ludsky...
Nebol ziaden zamer tahat sem tematiku tychto stylov. Islo mi len o to, ze pisanie w q x y atd. nemozeme brat ako urcujuci znak pohlavia prispievatela.
PS kinjeril, nie je od teba pekne ze mi vymazes post ale Vigorovu cast reagujucu na mna tu nechas. Este ked tam ostala len jedna veta vytrhuta z kontextu
ja počúvam hip-hop/rap a ešte pred pár mesiacmi ked som zacal chodit so svojou priatelkou a nechtiac som jej povedal že po*eb sa tak som sa normálne rozplakal čo mi to bolo tak luto..alebo ked sme sa total pohadali tak som plakal..a nezdá sa mi že by som nejak porušil pravidlá hip-hopu alebo ako to napísať..nikto ma zato ani neodsudil...všetci hoperi nie su gangasta gangsta pome donho...Fabo napísal:Pre mna tiez, narazal som len a len na to, ze zatialco hip-hop by podobne spravanie asi odsudil, emo je pri tomto omnoho benevolentnejsie.
a k téme...nieko vyššie...tuším k6 písal že sa mu to zdá že chodia tie tabletky kupovať ako do tesca...aj mne sa to zda..minule mi baba hovorila že jej spolužiačka sa s jednym v poho vypala len tak že ved si pojde kupiť tabletku...alebo take že: mali sme kondom v ruke ale nepoužili sme ho...deti sa chcu hrat na dospelých
to je sila taketo one...ach