SE W600i firmware

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ferros
Medium Expert
Medium Expert

SE W600i firmware

Príspevok od používateľa ferros »

kde by sa dal zohnat na tento fom firmware
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

stiahni si program sony ericsson update service a tam sa riad pokynmi a budes ma t novy firmwarehttp://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sk&lc=sktu si stiahnes ten program je po slovensky takze ziadni problem 8)
ferros
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferros »

diky ale pre istotu to budem skusat az ked kupim novy fon
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

keby sa nieco s fonom stalo mozes ho dat bez obav na reklamaciu. updatovat firmware cez SEUS je "povolene" a nestracas tym zaruku
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

dnes som updatol cez to moj w880i a je to celkom jednoduche (aj ked nebadam nejake zavazne rozdiely)
BTW existuje nejaka utilitka ktorou by som si mohol pomenit samotne menu, zasahovat do softwaru? (nemyslim tym zmenu temou)

//nasiel som take nieco, http://www.davinciteam.co.uk/index.html, ma niekto skusenosty s debrandovanim?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Mame ale ked chces zmenit menu staci ti stiehnut sadu ikoniek , podom program phone xs++ , vytvoris zlozku tpa/preset/system/menu ( tym si niesom presne isty tou cestou sa mi nechce hladat) tam tie ikonky hodis pripojis fon a das start fsx .... Jednoduche jak facka :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:Mame ale ked chces zmenit menu staci ti stiehnut sadu ikoniek , podom program phone xs++ , vytvoris zlozku tpa/preset/system/menu ( tym si niesom presne isty tou cestou sa mi nechce hladat) tam tie ikonky hodis pripojis fon a das start fsx .... Jednoduche jak facka :)
XS++ som skusal, nepodarilo sa mi na to pripojit mobil. Mam kabel DSC 65 ktory zarucene na to ide, akurat mam haluze s COM portami... uz to riesim na inom fore ale ak by niekto vedel helpnut....
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

dair: ake mas tie haluze s COM portami? ja man NB a COM na nom nemam a preto mi nechce nacitat FAR SEFP plugin. niekedy to ide a niekedy vobec. mam to nejaky soft na vytvorenie virtualnych COM portov, ale ten uz tiez nejako nefunguje. pls definuj tie tvoje haluze :lol: prip. ako to riesis
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

dair napísal:XS++ som skusal, nepodarilo sa mi na to pripojit mobil. Mam kabel DSC 65 ktory zarucene na to ide, akurat mam haluze s COM portami... uz to riesim na inom fore ale ak by niekto vedel helpnut....
treba k tomu nejaky driver, aby ti ho naslo, aj som ho mal kedysi v pc, ale uz nemam, tak snad by to driver vyriesil... popytaj sa na fore se-tuning.cz
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: SE W600i firmware

ferros napísal:kde by sa dal zohnat na tento fom firmware
tak vcera som si uspesne naflashoval/debrandoval moj w880i
zakladam novu temu tak ak by mal niekto problem, ak mozem, velmi rad mu pomozem lebo po prvy krat to bola fakt haluz :)
http://www.hojko.com/post855004.html#855004
Napísať odpoveď