Old Dirty Bastard: Išlo mi skôr o to, že v samostatnej téme by sa dalo položiť kx otázok na začiatok.
Navyše na niektorých fórach sa takéto sekcie vyskytujú, preto som sa opýtal...
Ide o širší okruh tém, ale ok. Pokojne sa to dá rozdeliť do samostatných tém vo Voľnej diskusii...
Neviem či to tu je ale niekedy by mi pomohla vec ako čo je v každej téme že: Moje príspevky.
Nedalo by sa spraviť aj niečo ako: Hľadať príspevky v téme od autora?
Človek by zadal nick autora a našlo by to všetky jeho príspevky v danej téme..
Ak tu už niečo také je tak ma upresnite dík..
viem ze nema zmysel pisat zasa to iste ale aj mne by sa to obcas hodilo... ako su MOJE PRISPEVKY v kazdej teme tak by sa mohlo nakodit este ze PRISPEVKY OD AUTORA a bolo by fajn, lebo kolkokrat sa mi nechce prehladavat dlhu temu, alebo jeho posty ak ich ma tak 1000 a tak
Prikláňam sa k tomuto postrehu, tiež ma to párkrát napadlo. Hodilo by sa to, keď ma zaujíma názor konkrétneho usera na konkrétnu tému. Keď má téma 15 strán, nikomu sa nechce sa v tom hrabať a hľadať.
Pozrie sa na to niektorý z mojich šikovných kolegov?
nakodiť by to nebol problém, ale neviem si predstaviť kde taký link zakomponovať. Moje príspevky sú hore v každej téme, no príspevky užívateľa by musli byť pri každom užívateľovi nejaký link. Možno by sa to dalo spraviť tak, že by sa klilo na ten link moje príspevky, a tam by vypísalo moje posty, no hore by bol nejaký select kde by boli všetkci užívatelia čo do témy prispely. Iba si jedného vyberem a zase vypíše jeho posty. Neviem či chápete ako to myslím, ale tak by to bolo asi celkom dobré
Vzhladom na mnoziace sa temy o autach, motorizme ci doprave by sa nato mohla vytvorit samostatna sekcia, co vy nato?
audiotrack napísal:neviem čo myslíš
myslel asi to ze ked chces v teme najst prispevky od konkretneho usera, nieco ako "moje prispevky" akurat ze bude sa to dat pouzit na hladanie prispevkov kazdeho uzivatela
Sheep napísal:Vzhladom na mnoziace sa temy o autach, motorizme ci doprave by sa nato mohla vytvorit samostatna sekcia, co vy nato?
Taky navrh tu uz bol a zamietli ho s tym, ze tu nie je dost odbornikov a ak niekto potrebuje ozajstnu radu, tak ho aj tak poslu na forum, venujuce sa motorizmu, tu to je podla mna ok tak ako to je.
tak to sme mysleli to isté. Ja som písal že by si sa dostal na takúto stránku ale bola by tam hore možnosť vybrať si užívateľa (na výber by boli všetci ktorí do danej témy prispeli)
audiotrack napísal:tak to sme mysleli to isté. Ja som písal že by si sa dostal na takúto stránku ale bola by tam hore možnosť vybrať si užívateľa (na výber by boli všetci ktorí do danej témy prispeli)
úplne by to stačilo Aspoň by človek hneď vedel že či tam daný autor niečo napísal .. Budem vďačný za realizáciu toho
Sa teda divim, ze ste s tymto prisli az teraz, pretoze som cakal, kto sa prvy ohladom tohto ozve. Uvidim ako sa mi bude chciet to spisat, radsej poslem zdrojaky audiovi, tomu sa chce evidentne viac
t0m4s3 napísal:Sa teda divim, ze ste s tymto prisli az teraz, pretoze som cakal, kto sa prvy ohladom tohto ozve. Uvidim ako sa mi bude chciet to spisat, radsej poslem zdrojaky audiovi, tomu sa chce evidentne viac
No ja som si takmer isty, ze taky navrh v tejto teme uz bol...
toto som tak na rychlo nasiel ...+ pokracuj na dalsiu stranu na kinovu reakciu
je to sice trochu nepriamo riesene ale je ...a aj tak mam blby pocit ze sa to uz niekto spytal aj priamo