FITNA THE MOVIE (pravda o islame)
-
Sabo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
FITNA THE MOVIE (pravda o islame)
Pravda o islame tu : http://fitnathemovieczsk.tk/ (video)
idem to kuknut, spoluziak chcel uz vyse tyzdna aby som mu to zohnal a nepodarilo sa, ale ked aspon stream mi pride rovno pod nos tak kuknem aj o islame daco....
// tak dokukal som a len sa potvrdilo to co som si myslel... je sice pekne v nieco verit, ale islam je fanatizmus a jeho vyznavaci v mojich ociach niesu ludia... zverstva co pachaju maju nebezpecne blizko nacizmu a to sa aj vo Fitne potvrdilo... nema vyznam to tu dalej rozsirovat, len co bolo na konci napisane, proti islamizacii treba bojovat, lebo oni sa pchaju vsade... je ich plne holndsko, rakusko a nemecko zacina detto.... takze tak
// tak dokukal som a len sa potvrdilo to co som si myslel... je sice pekne v nieco verit, ale islam je fanatizmus a jeho vyznavaci v mojich ociach niesu ludia... zverstva co pachaju maju nebezpecne blizko nacizmu a to sa aj vo Fitne potvrdilo... nema vyznam to tu dalej rozsirovat, len co bolo na konci napisane, proti islamizacii treba bojovat, lebo oni sa pchaju vsade... je ich plne holndsko, rakusko a nemecko zacina detto.... takze tak
tolerancia odtial potial, ale ti, co tleruju islam nie su hodni na vysoke posty. to, ze sa holandsko zaspinilo od tychto fanatikov je imho vysledok ich sposobu vlady. tiez mi je zahadou ako ich mozu tolerovat okoliti ludia, ked su pre nich casovanou bombou.
...kym sa nedostanu k moci...wolf napísal:Vytrhnute z kontextu a zneuzite radikalnym sposobom.
Poznam zopar moslimov, vsetko su to fajn ludia.
Je to sice vytrhnute z kontextu ale vyjadrenia o tom, ze je treba pozabijat zidov, podrezat im hrdla a porozbijat lebky, myslim, kontext ani nepotrebuju.
Taktiez ucenie deti, ze Zidia su opice a prasce. Je pravda, ze media oblbuju svet, ked tvrdia, ze kazdy mohamedan je taky ako bolo zobrazene v tom videu...ale prave to male percento moslimov, ktore bolo vo filme zobrazene, je postrach pre "zapadnu kulturu" pretoze prave tito moslimovia su ludmi cinu a neboja sa pouzit silu.
Celkovo sa mi osobne ten film pacil. Slovensko sa nemusi bat takej situacie aka sa ukazuje byt vo Francuzsku alebo Nemecku...ale co nie je moze byt (o par desiatok rokov mozno). Som proti rozsirovaniu multikulturality, multietnicity a multireligiozity...Aj ked tomu sa uz zrejme vyhnut neda.
V skolach sa uz bezne uci, ze ak bude pokracovat sucasny trend, Islam ma byt najrozsirenejsie nabozenstvo na svete behom par desiatok rokov. Nechcem vidiet situaciu, ak budu taki fanatici, aki boli v tomto videu, ovplyvnovat ludi v masovejsom meradle, kedy uz budu ine nabozenstva a mensine.
Taktiez ucenie deti, ze Zidia su opice a prasce. Je pravda, ze media oblbuju svet, ked tvrdia, ze kazdy mohamedan je taky ako bolo zobrazene v tom videu...ale prave to male percento moslimov, ktore bolo vo filme zobrazene, je postrach pre "zapadnu kulturu" pretoze prave tito moslimovia su ludmi cinu a neboja sa pouzit silu.
Celkovo sa mi osobne ten film pacil. Slovensko sa nemusi bat takej situacie aka sa ukazuje byt vo Francuzsku alebo Nemecku...ale co nie je moze byt (o par desiatok rokov mozno). Som proti rozsirovaniu multikulturality, multietnicity a multireligiozity...Aj ked tomu sa uz zrejme vyhnut neda.
V skolach sa uz bezne uci, ze ak bude pokracovat sucasny trend, Islam ma byt najrozsirenejsie nabozenstvo na svete behom par desiatok rokov. Nechcem vidiet situaciu, ak budu taki fanatici, aki boli v tomto videu, ovplyvnovat ludi v masovejsom meradle, kedy uz budu ine nabozenstva a mensine.
Mustafa: hm, super... chod byvat do toho obvodu Viedne kde moj brat a za 2 mesiace bude z teba rasista... ja som tam bol mesiac a bol som rad ze som sa vsetkych moslimov zbavil... velkych tucnych spinavych smradlavych zabalenych zien, ufulanych deciek a vecne kriciacich otcov... jediny rozdiel medzi nimi a ciganmi je v tom,ze oni aj obcas pracuju a maju vierovyznanie... nehadzem ich do jedneho vreca, len ze ja osm zatial nezazil slusneho moslima... aj ja poznam u ciganov jednu vynimku - vozi sa na jaguari, ma dokoncene pravo a je to slusny clovek... nevravim ze moslim nemoze byt... len to ze cigani aspon nerobia taky bordel vo svete ako islam
zo Syrie jedneho cloveka poznam, jeho dcera je moja kamaratka, ale to bude tym,ze oni su krestania...
zo Syrie jedneho cloveka poznam, jeho dcera je moja kamaratka, ale to bude tym,ze oni su krestania...
Myslim ze moslimovia do Europy nepatria, ich domov je v Azii a Afrike a tam by mali aj pekne ostat. Je sionisticky zlocin aj to ze 99,9% deti na skole nemozu jest v Bratislave bravcove lebo maju v skole 2 moslimov a musia sa im prisposobit? A nemysli si ze je to kravina poviem Ti az je to je na Karloveskej skole. Aj to je sionisticky vymysel ze niaky moslim si zobral Slovenku za zenu a spraval sa k nej ako zviera, potom zobral deti a isiel prec? Urcite ho nato nahovorili Zidia
Sa uvedom
teraz som si to video nestihla pozriet,ale videla som dost inych veci na to,aby som zistila,ze to nabozenstvo nie je az take fajn. To,co robia so zenami,za hlupe cudzolozstvo,zbytocne vrazdy.Mozno,tych ktorych poznas,mozu byt fajn,ale podla mna je ich len zopar.kinjeril napísal:Vytrhnute z kontextu a zneuzite radikalnym sposobom.
Poznam zopar moslimov, vsetko su to fajn ludia.
-
Sabo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Preco ked Iran (a ine islamske krajiny) vysiela filmy ktore sa vysmievaju s Holokaustu, filmy ktore hrubo urazaju Krestanstvo, Budhizmus atd... nic sa nestane????
Ale ked niekto zverejni film ,ktory hovori pravdu o islame moslimovia zapaluju velvyslanectva, vyhrazaju sa autorom zabitim (TheVanGoga napriklad zabily)...
Odporucim www.pravdaoislamu.cz
www.eurabia.cz
Ale ked niekto zverejni film ,ktory hovori pravdu o islame moslimovia zapaluju velvyslanectva, vyhrazaju sa autorom zabitim (TheVanGoga napriklad zabily)...
Odporucim www.pravdaoislamu.cz
www.eurabia.cz