Stretli sa dva mainstreemy.. a každý chce veriť tomu svojmu pozerstvu..tak nech si veria a neotravujú tu s kadejakými kravinami..
K téme: ak si baba nevie nájsť čas na chalana..tak to chalan prežije ak ju má skutočne rád..(ako ja moju priateľku...mávam tréningy dosť často..ale všetok ostatný čas sme spolu a dokáže ma pochopiť a je šťastná, že ma niečo baví a že v niečom vynikám.. )tak neviem,na čo riešite kraviny..
//edit: to karmaman... vyser si oko ty nepotrtkaný tuctový, mainstreemový pozer... ešte mi pridaj karmu... zabávam sa... a tie karmy po roku milujem... tak poďte do mňa...
skusim napisat ako by som to urobil ja. nevravim, ze je to spravne alebo dobre, ale spravil by som to po svojom:
dal by som holcine najavo, ze nie je jedina na svete a ze chcem normalny vztah. zacal by som chodit von s niekym inym. ci uz kamaratmi alebo kamaratkami alebo s hocikym. nie napriek, ale keby som mal chut, tak by som sa v tom neobmedzil a siel von na kofcu s kamoskami. dievca (citaj EMO) by sa asi spytalo obcas, ze co som robil a ako som stravil den. a bez akychkolvek vycitiek by som povedal, ze som bol s kamaratkou na kofolu a vyborne sme sa bavili. keby sa toto parkrat zopakovalo, tak pocyhbujem, ze by to dievca nespravilo nieco, aby sa dotycny od nej neodviazal. a keby jej to stale nedopinalo, tak potom by uz bola len otazka casu kedy sa to zruti. pol hodina denne je neskutocne malo. ja travim hockedy s priatelkou aj 10 hodin a pripada mi to tiez malo. tych 12 hodin je tak akurat ked su prazdniny. a ked normalny tyzden tak v priemere 2 hodiny denne urcite. tiez by som urcite dal prednost priatelke pred kapelou alebo niecim inym. navyse kvoli takej babe by som sa nejako na hlavu nestaval (chce sa zabit, nevie si urcit ci je dolezitejsia kapela alebo chalan, nevie si najst cas, co je vo 16 najmensi problem).
Maki napísal: byt na jeho mieste idem za jej rodicmi a porozpravam sa ze co tak vychadzky do 19:00 a hodit nejake dovody... ak necha dobry dojem mohli by o tom pouvazovat...
ako môže 16 ročný šašo s rozťahanými rifľami a drsným výzorom zanechať dojem? síce na druhej strane, rodičia keď tolerujú ešte väčšie emoDebilča...
každopádne silnovtipná káva po nočnej aj na mňa
erik, úprimná sústrasť, že takéto zhovadiny "musíš" čítať, fakt
nad tymto sa da iba zasmiat, nic viac...mam tiez 16, ale toto na co sa vela 16-rocnych hra, to na takyto vek nevyzera...vypocujem si aj hiphop, ale nejaym hiphoperom by som sa nikdy nenazval..a k nejakemu sprostemu stylu sa ani nevyjadrujem...to je vymysel orcnych deti, ktori nemaju co robit, len hrat sa na nieco...tak pisem hlavny dovod ako ostatni, ze preco to s touto dvojicou je tak, ako to je...keby sa na nic nehrali, boli by mozno aj rozumnejsi a hned by to bolo lepsie..iba moj nazor...
Skôr je prinajmenšom zvláštne, že má stále niekto potrebu posudzovať ľudí podľa hudby, ktorú počúvajú...
Áno, niekoho to priveľmi ovplyvňuje, ale stále je to relax, hobby etc.
A aj keď je dievča "členom skupiny", nevidím problém záujmy skĺbiť (nemyslím práve zaradenie chlapca do skupiny...)...
A k rodičom? Všetko sa dá vydiskutovať (resp. má na to potenciál). Vždy.
omg, hiphoper...emacka....co to tych mladych furt napadne riadit sa podla nejakeho "stylu"...majte vsetci vlastny styl podla seba a nie riadit sa podla niecoho co vymyslel niekto iny a opakovat sa po nom apod, to je na alebo skor na ?
/edit:a k tej holke: no pekne radsej ide za skupinou nez za chalanom ale ked to chce on skoncit tak sa radsej zabije...do certa aj s takou pi*ou (sry za vyraz). ale celkovo tu neni s cim pomoct, chlapec si len zvysuje pocet prispevkov tym ze opisuje kamosov problem (ak vobec ten problem existuje) na ktorom mu prd zalezi len chce byt zaujimavy
takze poprve ma 16 a moze byt do 18.00 vonku cez vikend??to je nejake divne
a po druhe ked sa chce zabijat tak to nemoze byt normalna baba
sry ale to je moj nazor
jezisi schyzo ale to co pises aj v druhej teme je z jednej strany pravda, ale ze aj nejake potrebujeme ako nejaky podnet na diskusiu to ta nenapadlo? keby sa na celom fore mali riesit naozaj len vazne veci tak je tu 50 pripsevkov za den, lebo vacsina fora by bola nekvalifikovana na to ich riesit a ostatni by sa nemohli vyjadrit lebo by nerozumela.... uz to pochop, ze s tym nic nespravis ked tu zrazu jeden den budes proti LVP brojit....
Maki napísal:jezisi schyzo ale to co pises aj v druhej teme je z jednej strany pravda, ale ze aj nejake potrebujeme ako nejaky podnet na diskusiu to ta nenapadlo? keby sa na celom fore mali riesit naozaj len vazne veci tak je tu 50 pripsevkov za den, lebo vacsina fora by bola nekvalifikovana na to ich riesit a ostatni by sa nemohli vyjadrit lebo by nerozumela.... uz to pochop, ze s tym nic nespravis ked tu zrazu jeden den budes proti LVP brojit....
nebrojim proti LVP, len tato tema a to musis uznat si vazne nezasluhuje tolkej pozornosti aku dostava a k tomu co si napisal, ak budem mat problem s holkou a ziadny kamos mi nepomoze tak to isto nepojdem riesit na forum, to uz s tym radsej pojdem za rodicmi (brat to s nadsazkou)
mily autor, to vies deti ktore maju aspon naznak hudobneho nadania okolo 16tich rokov zivota zvyknu zakladat skupiny. niektorych to vekom prejde inych nie. a vobec nieje divne ze skupine dava prednost kapele pred chalanom.
nech Martin bud zvazi ci chces zatat zuby a vydrazt to kym ona zmeni prijority, alebo nech sa na to vykasle hned.
na tom za aku pozu sa ludia skryvaju vo vztahu nezalezi.
Tak v tom pripade sa pokusas takmer o nemozne, staci si spomenut na temy jednoho uzivatela, ktore boli takmer legendarne, ako priklad uvadzam "Dievca v kostole , ako nanu ? poradte". Vacsina nas mladych kona tak isto
t0m4s3 napísal:Zijuci priklad toho, ze "laska" v 16tich nie je laska.
Hmm... a čo to teda je?..s priateľkou som od 15(teda nie presne ale keď sme začali, mal som ešte 15..)teraz mám 16 a o chvíľu to bude 17. ona mala vtedy 16 a teraz bude mať 18..teraz spolu budeme 13 mesiacov.. Neviem si bez nej predstaviť život.. milujem ju.. tak nechápem, čo konkrétne si myslel, na tom, že láska v 16 nemôže byť láskou..