informatika - navrh vystupov

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

informatika - navrh vystupov

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Zdravim, potreboval by som pomocou nejakych manikov do informatiky alebo nejakych manikov, ktory sa fakt dobre vyznaju v hladani :) hladal som to hodnu chvilu cez google, ale nenasiel som absolutne nic :( ide o to, že nam dal profesor z informatiky na kazdu latku pripravit seminar, zda sa, že ja som to schytal najhorsie :( na moj seminar "navrh vystupov" niesom schopny nic najst..
moja tema sa nachadza v 3. tematickom celku "analyza a hlavny navrh projektu".
prosim vas, mali ste niekto podobnu temu a dokazali ste ju spracovať? mate niekto nejaky material ohladom tejto temy? potrebujem to celkom surne a uspokojim sa s akymykolvek informaciami, nemusi to byt prave 5 stran, stači že žoženiem aspon niečo :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Toto som po hodnej chvíli vygooglil, neviem či je toto to, čo dokážeš zúžitkovať:
http://www.cl.cam.ac.uk/UoCCL/local/RAE ... s-FAQ.html
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

nemate niekto ešte niečo ohladom tohoto?
Zufalo už hodnu chvilu hladam z oblasti informatiky niečo o navrhu vystupov. Tema "navrh vystupov" sa nachadza v kapitole "analyza a hlavny navrh projektu". Už ma bolia oči z toho kolko hodin som čumel na bielu obrazovku googlu a stale niesom schopny nič najsť. Z temy navrh vystupov mam pripraviť na predmet informatiku kratky seminar, teda by som toho potreboval aspon par stran. No ja budem velmi rad ak mi niekto najde aspon jednu stranu o tejto teme :?
Prosim vas, ak mate niekto skusenosti s touto temou, ak sa vyznate alebo ak ste ju v minulosti spracovali, boli by ste taky ochotni a poskytli by ste mi o nej informacie?
Dakujem za akukolvek pomoc, po tejto teme patram už dlho a naozaj niesom schopny nič na internete najsť, to sa mi stava len malokedy :(
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

no som sa dozvedel, ževraj tu http://www.inforum.cz/archiv/ niekde sa to vyskytuje(ževraj), ale je tam toho dosť vela, tak by som potreboval vedieť ako prostrednictvom googlu alebo nejakeho programu možem v tomto priečinku vyhladavať subory podla zadanych slov?
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

do google napises:
tvoje_hladanie site:http://www.inforum.cz/archiv/
Napísať odpoveď