ale ne nechajte si aj dievcata pekne uzit
Kur*enie
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
skorej preto ze je to zabava niekto zbiera penazie a robi mu to dobre niekto zbiera znamky a robi mu to dobre a niekto pretahuje zenske a robi mu dobre ten pocet a ta situacia ze ich dostal ... vies ja tomu hovorim zlomenie duse ... ale uz to nerobim ale zazil som prezil som ... ale z casti je to konzervativizmus ked nevies co to znamena pre niektorych je sex velmi nedobra tema niekto na to nevie povedat ani n a niekto vela sam si musis vybrat ... a dovod preco to robia je kopec ako tu uz bolo povedane koli prachom koli tomu koli onemu ... prachy , zabava , nestastna laska ( vela kurevnikov je nasratych na zenske a preto ich pretahuje koli pomste ... neveril by si ale je to tak .. cim viac tym lebsie ... a zakladana vec pri kurveni ide o kvantitu nie o kvalitu ..
áno skorej pre zábavu ale ako som vravel človeka to už omrzí, robia to väčšinou ľudia čo si tým chcú niečo dokázať...
aj ja som bol ku°°vník... pravdupovediac sú to 2 týždne dozadu...
myslím, že som prestal, lebo ma to psychicky nenapĺňalo, skôr ma to deptalo, že nedokážem mať vážnejší vzťah( aj keď to nie je pravda
)
mňo hlavné je, že som s tým prestal a tak je to dobre
aj ja som bol ku°°vník... pravdupovediac sú to 2 týždne dozadu...
myslím, že som prestal, lebo ma to psychicky nenapĺňalo, skôr ma to deptalo, že nedokážem mať vážnejší vzťah( aj keď to nie je pravda
mňo hlavné je, že som s tým prestal a tak je to dobre
-
midnight_man
Guru