Mám bezdrôtovú klávesnicu Labtec, bola dlho v skrini a neviem vôbec nájsť soft ani nič k tomu. Keď to pripojím k PC a dám zosynchronizovať tak to prebehne OK ale klávesnica nie a nie ísť. Neviem či sa to musí nieako špeciálne inštalovať alebo čo ......
no jo, to som spravil ako prve. zase nie som z pomocnej. tým ze neviem najst soft som mal na mysli ten original co bol dodany k produktu. drievery z tade som stiahol a nainstaloval ale ta potvora stale nejde ...
poradte..kamarat kupil novu bezdrotovu mys,nainstaloval drivere ale neslo.Tak som ju ja zobral domu ci neni nahodou chyba v HW ale ani u mna nesla(skusil som dat aj ine baterky aj stiahnut nejake lepsie drivere ale furt nic)
Hmm ... no uz ide, ale nic som neurobil len som to znova skusil. Myslim ze s tym tlacitkom na synchronizaciu bol problem. Niekedy sa to proste nezosynchronizuje. Skus to aj ty, ( zo spodu mysky je ) - mozno pomoze.
milken napísal:Hmm ... no uz ide, ale nic som neurobil len som to znova skusil. Myslim ze s tym tlacitkom na synchronizaciu bol problem. Niekedy sa to proste nezosynchronizuje. Skus to aj ty, ( zo spodu mysky je ) - mozno pomoze.
ja uz som to skusal viac krat.......na 3 PC-ckach.......myslis ze je chyba v myske???