Mp4 prehrávač
Mp4 prehrávač
Zdar, chcem si kúpiť mp4 prehrávač, rozhodujem sa medzi :
http://www.mp3.sk/doonio-tritty-2gb-p-6918.html a
http://www.mp3.sk/creative-zen-2-gb-sd- ... 01347.html
ktorý by ste mi odporučili?
http://www.mp3.sk/doonio-tritty-2gb-p-6918.html a
http://www.mp3.sk/creative-zen-2-gb-sd- ... 01347.html
ktorý by ste mi odporučili?
urcite creative, kupoval som ten isty pre jedneho znameho, display lahoda, filmy som tam pozeral v pohode, klipy a pod. zvuk to ma tiez podla mna dobry, nakolko ja si na zvuk velmi nepotrpim... jedine, co by som mu vytkol, ze treba mat foliu, alebo puzdro na display, na to si daj velky pozor, radsej sa onho staraj, potom si budes trieskat hlavu 
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
seth poradil iRiver Clix gen2
ja mam Rhapsody 8GB Redline a je uplne super. V testoch ma NAJlepsiu kvalitu displeja a NAJlepsiu kvalitu zvuku zo vsetkych playerov plus super dizajn.... proste paradicka
ja mam Rhapsody 8GB Redline a je uplne super. V testoch ma NAJlepsiu kvalitu displeja a NAJlepsiu kvalitu zvuku zo vsetkych playerov plus super dizajn.... proste paradicka
- Prílohy
-
- ClixGen2_8GB-Zoom.gif
- (29.86 KiB) 45 stiahnutí
-
dair
Guru wannabe
tak iriver su lepsie ako cowon. Ak porovnavas iAudioD2 tak oproti iRiver Clix-u ma horsi review. (cowon 8.4 / iriver 8.7 co je naj zo vsetkych playerov podla CNETu)jixo napísal:najlepsie nie suCowon iAudio D2 ak ti nieco hovori ... je lepsi, napriklad ja mam ipod touch a nic ine by som nebral ... taku podporu nema nic !
Btw ked uz si taky fajnsmeker tak ipod co mas je VSADE hodnoteny ako priemerne kvalitny zvuk ale ked tebe to staci tak ti to staci
CNET je onicom ... kukni si www.forum.avmania.cz nechcem robit reklamu ale tam su naozaj profici ... a oni ti povedia ze co je lepsie ... skus to tam napisat.
k ipodu ... nejde mi tak o zvuk ako o tom ze to pouzivam ako herne pdacko.
k ipodu ... nejde mi tak o zvuk ako o tom ze to pouzivam ako herne pdacko.
-
Lord ANAKIN
Professional
ja neviem ale mne Ipody nejako nesedia , prilis vela ludi ich ma a nerad patrim k vecsine a su podla mna lepsie prehravace ... ja som to poriesil kuppou PDA v case ked som sa rozhodoval o kupe MP4 prehravaca ... a celkom som aj lutoval ale teraz som si zvykol a nedam na neho dopustit proste pda je pda a 3,8 palcova uhlopriecka robi svoje ... samozrejme na krk si ho nezavesim ale do vrecka sa ako tak zmesti narozdiel od notasu .... ked chcete pozerat video treba ist nekompromistne po kvalite disleja ... inak nikdy som nepatril k audiofilom ale ked mi spolubyvajuci zacal ukazovat a vysvetlovat - skor vtlkat niekolko veci tak sa na kvalitu zvuku pozeram inak ... jasne ze lacne mp3/4 prehravace maju slabsi zvuk ale najcastejsie ich degraduju najme slabe sluchatka takze kupit nejake tie kossy porta pro a je to v pohode ...
-
dair
Guru wannabe
COWON?
taky detail, naco je touch screen na tak malom displayi, zbytocne to zvysilo konecnu sumu, plus velkost pamete je tiez tragedia za taku cenu a to nehovorim o tom ako sa KAZDY stazuje na servis...
Nedajboze ze by si ho musel dat opravit a nemat na neho zaruku tak za tu sumu co by si zaplatil si mozes rovno kupit dva iPod nano...
taky detail, naco je touch screen na tak malom displayi, zbytocne to zvysilo konecnu sumu, plus velkost pamete je tiez tragedia za taku cenu a to nehovorim o tom ako sa KAZDY stazuje na servis...
Nedajboze ze by si ho musel dat opravit a nemat na neho zaruku tak za tu sumu co by si zaplatil si mozes rovno kupit dva iPod nano...
-
LLucia
Star
Neviem či pochopíte čo mám na mysli, ale pls
ten Creative Zen z prvého príspevku má aké napájanie? Predpokladám že nie "baterku" - ale napájanie cez USB alebo normálne zo siete? Díky!
Ľudiaaa normálne ste ma navnadili
Za tú cenu (resp ešte o tisícku viac) som si pred 3 rokmi kúpila Creative MuVo 256MB 
Ľudiaaa normálne ste ma navnadili
-
dair
Guru wannabe
pochopiliLLucia napísal:Neviem či pochopíte čo mám na mysli, ale plsten Creative Zen z prvého príspevku má aké napájanie? Predpokladám že nie "baterku" - ale napájanie cez USB alebo normálne zo siete? Díky!
Ľudiaaa normálne ste ma navnadiliZa tú cenu (resp ešte o tisícku viac) som si pred 3 rokmi kúpila Creative MuVo 256MB
napajenie: na baterku (samozrejme vstavanu)
nabijanie: USB
edit: btw rozhodoval som sa medzi tym ZEN-om a CLIX gen2...
(clix vyhral