takže kedže som bol "odmlčaný", tak som bol skutočne odmlčaný. Ale rozprávka sa skončila ... cítil som sa zle, ale som hrdý na to, že som nabral odvahu a bol čestný voči sebe a moje už expriateľke ... ano skončilo to, skončil som to, pretože mať v hlave inú osobu a správať sa falošne to nie som ja. Začína nová etapa môjho života ... uvidíme čo mi osud prinesie ...
PS: chcel som, aby ste poznali aj koniec môjho príbehu, tohto príbehu ... ďakujem vám všetkých, čo ste so mnou boli, za vaše rady a postrehy ... nechcem tu rozpytvávať podrobnosti, čo sa dialo posledné dni, ale ak by mal niekto nejakú otázku snáď mu odpoviem ... majte sa krásne a tešte sa zo života, ceňte si to krásne, čo vám prináša, pretože krásne veci by sa nemali odmietať ...
ZIVOT, OSUD A LASKA VEDIA BYT KRUTE
No bola to hrozná reakcia, to si asi vieš predstaviť, ako človek zareaguje a ešte stále bojuje s tým, o mňa, ale ako som už písal, ak som chcel urobiť poriadok vo svojom vnútri, získať rovnováhu, musel som to spraviť, už to nešlo vrátiť speť.hojko napísal:Hmm, no tak a je koniec. Mna by skor zaujimalo ako to vzala ona, aka bola jej reakcia???
-
rivatnt2
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
myslim si puzzle ze si dobre spravil. ten zly vnutorny pocit poznam. je mi luto aj toho dievcata, ale tak ma na to podiel viny, ak to nie je cela jej vina/chyba.
a este ktomu ze konecne seriozny dospelacky problem. ANO je pravda ze vacsina tych 14-15 rocnych "problemov" su pre vas chobotiny, ale pre toho cloveka (adolescetna, decko alebo nazvite ich ako chcete) to problem je. vivija sa a niekedy ma problem spravne zahnut, premysla co spravit, a chce radu. skuste sa pre to na vec pozriet z pohladu toho "maleho" cloviecika, a nie hned ho odbyt tym ze jeho vek mu nepovoluje mat problem, ze 15 rocny nemoze lubit a pod. Sice som uz OT ale zamyslite sa prosim.
prosim ak by ste posielali/ztrhavali karmu NAHODOU tak sa podpiste
a este ktomu ze konecne seriozny dospelacky problem. ANO je pravda ze vacsina tych 14-15 rocnych "problemov" su pre vas chobotiny, ale pre toho cloveka (adolescetna, decko alebo nazvite ich ako chcete) to problem je. vivija sa a niekedy ma problem spravne zahnut, premysla co spravit, a chce radu. skuste sa pre to na vec pozriet z pohladu toho "maleho" cloviecika, a nie hned ho odbyt tym ze jeho vek mu nepovoluje mat problem, ze 15 rocny nemoze lubit a pod. Sice som uz OT ale zamyslite sa prosim.
prosim ak by ste posielali/ztrhavali karmu NAHODOU tak sa podpiste
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
budem aj ja ot.. ale nedá mi.. ja ti rozumiem.. ale tak aj ja som mal 15 a mal som takéto problémy a fakt som si vedel poradiť sám.. poprípade som sa kopol a poučil.. vieš a niektoré veci typu hanbím sa jej.. no čo už na to môžeš povedať (snažím sa zdržiavať ale niekedy to fakt nejde)rivatnt2 napísal:a este ktomu ze konecne seriozny dospelacky problem. ANO je pravda ze vacsina tych 14-15 rocnych "problemov" su pre vas chobotiny, ale pre toho cloveka (adolescetna, decko alebo nazvite ich ako chcete) to problem je. vivija sa a niekedy ma problem spravne zahnut, premysla co spravit, a chce radu. skuste sa pre to na vec pozriet z pohladu toho "maleho" cloviecika, a nie hned ho odbyt tym ze jeho vek mu nepovoluje mat problem, ze 15 rocny nemoze lubit a pod. Sice som uz OT ale zamyslite sa prosi