Problem s grafikou
Problem s grafikou
Mam problem v hrach mam nejaku strasnu dohliadnost predtym som to nikdy nemal a zrazu zapnem napr Crysis a pohnem sa 2 kroky a vykresly sa mi asi 20objektov a takto je to kazdy krok pls help skusal som uz aj reinstalovat drivery a directx a furt mi to blbne

Re: Problem s grafikou
tak je potom chyba vo VGA.....skus but do tvojho PC dat inu grafu...alebo tvoju grafu do ineho PC...vies prehadzovat komponenty a ci to bude aj potom robitCollin napísal:Mam problem v hrach mam nejaku strasnu dohliadnost predtym som to nikdy nemal a zrazu zapnem napr Crysis a pohnem sa 2 kroky a vykresly sa mi asi 20objektov a takto je to kazdy krok pls help skusal som uz aj reinstalovat drivery a directx a furt mi to blbne![]()
![]()
1. co mas za graficku ?Collin napísal:Mam problem v hrach mam nejaku strasnu dohliadnost predtym som to nikdy nemal a zrazu zapnem napr Crysis a pohnem sa 2 kroky a vykresly sa mi asi 20objektov a takto je to kazdy krok pls help skusal som uz aj reinstalovat drivery a directx a furt mi to blbne![]()
![]()
2. skusal si reinstall ?
Ale ved pisal ze mu to pred tym nerobilo...Necro napísal:tak je potom chyba vo VGA.....skus but do tvojho PC dat inu grafu...alebo tvoju grafu do ineho PC...vies prehadzovat komponenty a ci to bude aj potom robit
Mam 8800GT 512MB skusal som reinstal driverov aj directX a furt mi to tak blbne na vsetkych hrach dokonca aj v CS

Cela zostava: MB - Gigabyte P35-DS3P
CPU - Intel C2D E4600 2,4GHz
RAM - Kingston 2x1GB DDR2 800MHz
VGA - GeForce 8800GT 512MB DDR 3 256bits
HDD - WD Caviar XL WD3200AAKS 320GB SATA
Cela zostava: MB - Gigabyte P35-DS3P
CPU - Intel C2D E4600 2,4GHz
RAM - Kingston 2x1GB DDR2 800MHz
VGA - GeForce 8800GT 512MB DDR 3 256bits
HDD - WD Caviar XL WD3200AAKS 320GB SATA
aha ... toto som nejako nepostreholRetne napísal:Ale ved pisal ze mu to pred tym nerobilo...