Keby ste nevedeli o čo sa jedná,tak Crayon Physics.
Je to free hra a má to len zopár Mb,stiahnuť si to môžete napr. tu.
V základnej hre je len zopár levelov,ale dajú sa stiahnuť z netu zaujímavé kolá.
//LEVELY
ináč google,ti vyhladá dosť levelov
ja hej urob jednu dlhu rovnu (hlavne tenku) ciaru cez vsetky tie tice a potom uz len hod daco na loptuspike97 napísal:-=wolf=- : tie schody ani mne nechcelo robiť,ale ten level sa ešte v pohode dá prejsť...sú tam oveľa tažšie...ja som zastal pri tom,kde sa v strede točí jedna čiara a cez to teba preniesť loptu....zatial som neprišiel nato ako to prejsť.
Bol by som radšej,keby som tento post nevidel,ale teraz už nevadí..:PUNISHER:. napísal:ja hej urob jednu dlhu rovnu (hlavne tenku) ciaru cez vsetky tie tice a potom uz len hod daco na loptukeby nieco tak napis SS alebo do temi
áno,nato myslel...ale je plno sposobom ako dostať loptiču k hviezde.audiotrack napísal:schody sú zbytočne komplikované, dá sa to takto (teda ak myslíme ten istý, video som nepozeral)
nj dost to vadi..mohlo by to nechavat take ciari ake sa nakreslia nerobit z toho obdlzniky ...hh ale je to celkom v poho aspon co som presiel tie zakladne plus prvy balik tych pridavnych lvlov...GothaR napísal:Zaujímavé, len nechápem prečo to niekedy nechá tvar, aký nakreslím a niekedy z toho spraví obdĺžnik