Ahojte, potrebujem pomoct napalit tieto data, problem je v tom ze ked to pridam do Nera tak mi nepovoli pridat subory take velke ako 3,9GB, vraj mam pouzit iny odiel Nero tzv.UDF. V tomto pripade by mi to bolo jasne az na cast kedy treba zvolit z nasledovneho okna, a tu neviem ktore dat:
A preco mi pri napalovani UDF ponuka iba rychlosti do 4x?
Obrazok 1
A mam este jeden mensi problem: Tie 3,9Gb by som napalil ako 1DVD, ale co s tymi co maju 4,6GB a 5,3GB?
Obrazok 2
Pripadne ake programy na to pouzivate vy?
edit:/ je to nero 6
Ako napalit?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no takto.. ja mam nero 6 tiez (konkretne 6.3.0.2).. nemam s nim problem
vsetky tie hry okrem race a NFS PS to pojdu normalne napalit.. ale tebe nejde UDF.. hmm divne..
chod cez nero start smart.. daj napalit datove DVD... (NERO EXPRESS)
ked tam vlozis image automaticky sa ta opyta (priloha 1) pokial sa jedna o subor väcsi ako 2gb
das OK.. prida sa subor.. a uz len napalujes
co sa tyka NFS PS...
ja som to urobil tak ze som si skomprimoval tri alebo styri cab subory na väcsiu kompresiu... rozbalil ich a potom znova zbalil...
ma to nejako 3.9gb teraz... potom som napalil
a Race 07
odstran z imagu zlozku Online.. pokial nemas original je ti to na dve veci... instalacka bude mat o polovicu menej
vsetky tie hry okrem race a NFS PS to pojdu normalne napalit.. ale tebe nejde UDF.. hmm divne..
chod cez nero start smart.. daj napalit datove DVD... (NERO EXPRESS)
ked tam vlozis image automaticky sa ta opyta (priloha 1) pokial sa jedna o subor väcsi ako 2gb
das OK.. prida sa subor.. a uz len napalujes
co sa tyka NFS PS...
ja som to urobil tak ze som si skomprimoval tri alebo styri cab subory na väcsiu kompresiu... rozbalil ich a potom znova zbalil...
ma to nejako 3.9gb teraz... potom som napalil
a Race 07
odstran z imagu zlozku Online.. pokial nemas original je ti to na dve veci... instalacka bude mat o polovicu menej