Nefrolog
Nefrolog
idem k lekarovy kvoli vysokemu tlaku, a tak ma poslal aj s oblickamy, a idem k nefrologovy a den predtim mam cikat
do flias. a otazka znie, ma nieco nefrolog spolocne s urologom, teda bude sa mi divat na oneho?
nefrolog je lekar, ktory sa zaobera ochoreniami obliciek a teda jeho bude zaujimat v prvom rade moc
oblicky su organy , ktore zabezpecuju filtraciu krvi a naslednu tvorbu moca, cize ak mas vysoky krvny tlak, moze to byt tym, ze mas poskodene oblicky ich nedostatocnou funkciou vznika aj hypertenzia ( vys. kr. tlak) ale nemusi byt to hned konecna diagnoza .
oblicky su organy , ktore zabezpecuju filtraciu krvi a naslednu tvorbu moca, cize ak mas vysoky krvny tlak, moze to byt tym, ze mas poskodene oblicky ich nedostatocnou funkciou vznika aj hypertenzia ( vys. kr. tlak) ale nemusi byt to hned konecna diagnoza .
Re: Nefrolog
neviem sice naco ale ano. bol som dlho chory a neskor ma zacali boliet ladviny skratka nachladene, zasiel som k nefrologicke a pozerala mi aj na ftakajohny141 napísal:idem k lekarovy kvoli vysokemu tlaku, a tak ma poslal aj s oblickamy, a idem k nefrologovy a den predtim mam cikatdo flias. a otazka znie, ma nieco nefrolog spolocne s urologom, teda bude sa mi divat na oneho?
Takže ak bola tá nefrologička ešte aj pekná, tak ti to ani nevadilo, čo?brainwirm napísal:neviem sice naco ale ano. bol som dlho chory a neskor ma zacali boliet ladviny skratka nachladene, zasiel som k nefrologicke a pozerala mi aj na ftaka
stara rapava babaPilifo napísal:Takže ak bola tá nefrologička ešte aj pekná, tak ti to ani nevadilo, čo?
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
K tomu "onemu", chcel by som sa spytat, ze ako sa da zistit ci ma clovek rakovinu semennikov?
Idem priamo na to: nahmatal som si hrcku/y, ale vyzera to ze su to nadsemenniky. ani to neboli, len je to neprijemne, kedsa toho dotknem .. Myslim, ze normalka. Ale aby to nebolo nieco ine .. som cital, ze ked by bol clovek chory, tak musi to mat velmi napuchnute a bolelo by ho to .. mne sa chce v poslednom case stale na WC ..
trosku ma to aj tahalo (semenniky), ale uz sa mi chce stale len na WC .. taky akoby prechladnuty pocit .. neviete co a ako? Urologovi sa nechystam. Krv som mal nedavno vsetko vpohode. z toho by mi hadam nieco vyzistili.