dneska mam asi plodny den... ma tak napadlo akurat... minule ked som sa hojka medzirecou zo zaujimavosti pytal ci mi dal nejaku karmu ked ich ma vyse 1000 rozdatych a on ze nech kuka ako kuka tak nie, ale ze ja som mu dal uz 3 k+ tak.... nedala by sa v karma tabulke niekde ku mojim hodnoteniam userov dorobit nejaka tabulka ze komu som dal kolko a aku karmu? nieco v tomto zmysle
napr:
NICK + - CELKOM
jin 4 0 +4
pebo 1 1 0
okonenipica 0 7 -7
mi-chau napísal:Zaujimava statistika, pridavam sa Gotharovi na konci aj tak vyjde ze ma miluje.
No nahodou...prave v poslednom case ti dlhsie nesla karma odo mna a ani som nejak nevnimal tvoje prispevky, vyhybas sa mi?
A inak pri popise tlacidla na vyhladanie prispevkov od pouzivatela v teme nie je diakritika, to by bolo dobre napravit Wink
t0m4s3 napísal:Ikonka je rovnako vzdialena ako bol doteraz report. Problem je pri prezerani vo firefoxe, kedy neviem preco su ikonky az za okrajom. Skusim to postelovat, ale neslubujem napravu.
Problém spôsobuje to, že má prvá stĺpec (ten, kde je Predmet:) šírku 100% a v druhom je použité nowrap. Teoreticky by mohlo pomôcť nastaviť šírku prvého stĺpca na auto, ale to zase nemusí fungovať v iných prehliadačoch.
Skuste zreportovat ci to uz je tak ako ma. Tam kde to bolo dobre, tam sa to posunulo o kusok dolava a vo FF by to uz malo byt takisto viac vlavo (za okrajom)
Nedala by sa k pocitacom zaradit nova rubrika, nieco na styl pomoc zaciatocnikom, kde by ste s nadhladom odpovedali na polozene otazky? Myslim to vazne
vzdy, pokial sa da sa problem vyriesi aj v normalnej sekcii pomoc.. i ked niekedy je to az nehorazne na ake veci sa niektori useri pytaju... ale to je ok.. ja som tiez tak zacinal ked som ani jednu vec nainstalovat nevedel
( a to iba pred 4 rokmi bolo )
mno ved podla mna by sa mala kvoli tomu zalozit aspon nejaka nova dolezita tema... lebo na niektore otazky staci len jednoducha odpoved, cize jeden prispevok, a kvoli takejto otazke sa neoplati stale zakladat novu temu... napriklad tato tema http://www.hojko.com/instal-software-tl ... 91784.html
gwixt: Skusal som tie zalozky, ako cez moj ucet, tak cez ucet normalneho uzivatela a zda sa, ze vsetko ostalo v pohode a tie tri temy kde sa hada film, hra a sportovec ostali aj nadalej medzi zalozkami.
ETieNne napísal:Môžem vedieť aj nejaké dôvody, prečo vedenie fóra neplánuje zaviesť sekciu Sex a Erotika, díky.. či mám zobrať len "nie nebude" a rešpektovať to?
ETieNne: Uz to tu bolo par krat pisane. Forum je financovane z reklamy od Googlu a prave to je ten problem, ze tento reklamny system je v rozpore s pravidlami. Ked som v decembri 2006 nahodil reklamu na forum, tak neboli ziadne problemy, ale pocas leta 2007 zacali chodit pripomienky na mail a tak mi neostavalo nic ine ako zrusit tuto cast, resp. je upravit len na lasku a vztahy. Ine vychodisko viacmenej nebolo. Ak sa potrebujes rozpravat o erotike, tak ti neostava nic ine ako si najst ine forum, kde nieco take maju.
Ja som tu dlhšie nebol, takže som to nejak prehliadol. Ale dík za info, už mi je to jasné. Som aj celkom rád, to vyšlo z ich strany a nie z vašej strany.
hojko, nevies povedat co konkretne im vadilo? obsah alebo nejake klucove slova? nemyslim ze by im malo vadit slovo ako penis alebo vagina ked su to normalne spisovne slova. etarget je asi este prisnejsi co?
nezeby mi ta sekcia nejak extra chybala ale len tak informacne sa pytam.
hojko napísal:gwixt: Skusal som tie zalozky, ako cez moj ucet, tak cez ucet normalneho uzivatela a zda sa, ze vsetko ostalo v pohode a tie tri temy kde sa hada film, hra a sportovec ostali aj nadalej medzi zalozkami.
ze ty si robis zo mna srandu a mazes mi po nociach zalozky .. zase mi jedna zmizla