Kolko pytat?/ocakavat?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
verreaux
Light Professional
Light Professional

Kolko pytat?/ocakavat?

Príspevok od používateľa verreaux »

Som v takej zaujimavej situacii...Stal sa mi pracovny uraz a kedze sa to stalo v novej hale, ktora este nie je ani prihlasena, neni tam lekarnicka, nebol tam hygienik, nie su tam hasiace pristroje a ani pracovne oblecenie nie je take ake ma byt...atd, tak ma sef poprosil aby som to nehlasil ako pracovny uraz aby s tym nemal problemy a ze my sa uz nejak dohodneme. Vsetkym je jasne ako. Zaujimalo by ma kolko mam ocakavat ze mi zaplati, popripade kolko mam od neho pytat aby ma neodrbal? Vie niekto ake sankcie by za to mal sef ak by som to dal ako pracovny uraz?
NaP0LeOn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NaP0LeOn »

hehe.. zalezi ako sa to stalo.. a co sa stalo ,ake mas poranenie ?
Inac v nezariadenej budove by sa nemalo pracovat ak to nie je stavenisko..
Keby ze to ohlasis ako pracovny uraz , SEF by mal po ftakoch :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

sankcie za nedodrzanie BOZP su dost vysoke, kolko pytat zalezi od toho, co sa ti stalo, ci si ostal imobilny, ci ti ostane daka kozmeticka vada, alebo je to take, ze za 2 tyzdne budes uplne fit a ani si na to nespomenies

pri nedodrzani protipoziarnych opatreni je pokuta do pol miliona, pri nedodrzani BOZP su pokuty do 1 miliona Sk.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Sam sef mi spustil vidly vysokozdvizneho vozika na nohu a skoncilo to pomliazdenim...som na PN uz treti tyzden
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

fu tak tam pan sef nema moc na vyber, co na to lekar? nepytal sa ako si k tomu prisiel? nech to nepraskne a ty nemas problem so zatajovanim skutocnosti. ak mas dakeho lekara znameho, bolo by fajn keby ti povedal kolko by si asi mohol dostat z poistovne, tak potom by si mal pytat este viac. zasa nebud nenasytny :wink:
verreaux
Light Professional
Light Professional

U doktora sa pytali kde sa mi to stalo a normlane som povedal, ze v praci no povedali mi, ze to nemusim nahlasit ako pracovny uraz ak nechcem, ze je to na mne...cize zatajovanie by to aj tak nebolo.
Nenasytny nie som...len nechcem byt odrbany.
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Tak odrbany-neodrbany , ty musis sam uvazit kolko je primerane a na kolko sa "citis" , odrbany by si bol keby si nieco predaval a predal by si to za omnoho nisiu cenu ako sa bezne predava , toto je take ze na dohodu . Bolo by blbe brat od neho 100 000 ale zase blbe brat 500 Sk , cize nejako to uvaz a rozhodni sa , a druha vec je to ze on by mal uvazit nejaku slusnu ciastku a dat ti ju , to je take "blbe" ze on sa ta opyta kolko chces a ty povies 10 000 , chapeme sa ?
verreaux
Light Professional
Light Professional

Ano chapeme. Presne tak nejak som nad tym uvazoval aj ja. Zaujimal ma len nazor ostatnych na tuto situaciu
Napísať odpoveď