Vaši susedia...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na susedoch?

Smrad
14
7%
Hluk
30
16%
Že vlastnia psa
21
11%
Vytápanie
7
4%
Vrieskajucé deti
18
10%
Iné
46
24%
Nič
52
28%

Celkom hlasov: 188

kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

posrati susedia. nadomnou magori od 7 rana sa im ziada vrtat, vytapaju nam kuchynu stale ( magor necha pustenu vodu do umyvadla a ide si pozerat telku...)
pod nami. male deti ani hudba nahlas nemoze byt lebo sa pridu stazovat. stale placu. dost na rit.
vedla maju velkeho psa uplne nevycviceneho. radost prechadzat tamad.
zase vedla: uplna salamistka doslova. nic ju neserie. ani bordel co ma az skoro pred nasimi dverami...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

hmm, mam suseda co ked ide rano do roboty pusti na plno hiphop, potom ma v laske to ze sa najebe a mlati ludi a naj je ze knajpu ma od domu asi 10 metrov a on tam ch*j ide na aute...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

v podstate nic lebo byvam v rod dome..ale zase v radovke taze su pospajane stenami..:) a najviac neznasam ked suseda zacne v nedelu rano klepat rezne.:D
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gastovnik »

Tak ja mam celkom zaujimavych susedov, kedze byvam v rodinnom dome, nie je ich az tolko vela. Najzaujimavejsia je asi rodina z domu z vychodnej strany. Zije tam taky mily ujcek, profesor fyziky na vyske, vcelar, celkom v pohode starky, no ako som pocul z reci inych, za zenu ma svoju vlastnu sesternicu ( co je dost zvlastne). Maju dve dcery, z toho jedna je mierne mentalne postihnuta, no rozumu ma z nich asi najviac. Ich vnukovia(vnuci) su dost neposlusni a vulgarni. Ked pridu na navstevu, tak ich tajne pozorujem a smejem sa, ako si s nimi stari rodicia nevedia poradit. Su dost zvedavi a vsetko chcu vediet, napr. ked prideme z nakupu, tak sa hned zacnu vypytovat, co je lacne a co sme kupili a tak... "Zapadniari" su uz stari penzisti, dlhe roky sa s nami nerozpravaju skrz pozemky - dlhe pribehy, ktorym ani ja sam poriadne nerozumiem. Byva s nimi este jedna starenka, ktora sa s nami naopak kamarati, a je celkom mila a svojvolne nam donasa spravy, tak co uz no. Na severe za cestou mame este dvoch susedov, o ktorych ani vskutku nic neviem. V jednom dome byvala jedna pani, ktora mala tri celkom v pohode dcery, s ktorymi som vychadzal vyborne, len pred dvoma rokmi sa nahle odstahovali. Teraz tam byva brat tej panej, celkom stylovy tridsiatnik. V druhom dome zije tiez taka rodinka zvedavcov, ale moc nam neovplyvnuju zivot, lebo su za cestou :P, sem-tam , ked vykladam z auta nakup a len tak sa pozrem na ich dom, vidim, ako sa mihne zaclona alebo ako suseda nahle polieva kvety a zaroven spehuje :). Pohodicka stvrt, ziadne nasilie ani hluk a par metrov dalej byva moj spoluziak a dobry kamos, takze sa nestazujem.......
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

V podstate nič, pretože bývam v rodinnom dome...
Aj keď niekedy suseda občas "menej znesiteľne" kričí po svojich deťoch, ale ok...
Skôr som rád, že tolerujú o niečo hlasnejšie pustenú hudbu aj po 22.00 (ale zas, aj to je viac-menej vzájomné...)...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja mám celkom dobrých susedov.. :) oproti mám susedku(je to jehovistka, ale milá pani... :) ) ešte sa neprišla sťažovať na hluk používaním prihlasných ... :oops: :) okrem toho mávam celkom hlasno pustenú hudbu a po 2 mesiacoch mi prišla zaklopať...tak vy tu už bývate?.. :lol:
Hore je rodinka.. majú malé deti..občas mám pocit, že skáču tak, že sa chcú pozrieť ako to vyzerá pod nimi.. :lol: ale zase tiež určite počuli tie zvuky z mojej izby.. :oops:
Dole sú postarší ľudia so štekajúcim psom.. :) ale inak pohodka.. inak mám v činžáku také klebetné ku*vy.. ktoré toho viac nakecajú, ako spravia.. :) a oproti je sklad firmy..a často ten ich vlčiak šteká.. ale človek si zvykne.. :) Inak je to tu pekné..celkom :) ešte sa mi nikto neprišiel sťažovať.. :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

ja mám za susedov (panelák - čiže skoro zo všetkých strán) naozaj rôzne prípady, ale nájdu sa medzi nimi aj normálne rodiny...

- byt nad nami: otec cholerik, hlučný najmä pri sledovaní športu, žena širšia než vyššia a rada si občas zaspeva nejakú tú serenádu... cca 16 ročná dcéra je vcelku nevýrazná, až na jej schopnosť počúvať dookola tú istú pesničku aj pol hodinu :slap:

- byt pod nami: býva tam nejaká stará panna, čo má na zvončeku napísané meno v mužskom rode, hoci nikdy chlapa nemala... kedysi sa zvykla opiť s niekým, robiť hluk (hudbou) a deň nato búchať do stropu za každý zvuk, čo sme vydali... holt, keď niekto nevie piť :smt039

- byt oproti nám: momentálne sa tam noví majitelia ešte len presúvajú, ale oddeluje nás nielen stena, ale aj chodbička, takže neočakávam žiadne konflikty...

- byt vedľa nás: bezdetná rodinka chvajúca psa, celkom príjemní ľudia... spoločná stena je obývačková a to je na opačnom konci od mojej izby, zatiaľ sa nikdy nesťažovali...

čo mám na susedoch rád je to, že hoci aj oni pár krát za týždeň robia hluk až k nám, tak mi tolerujú hudbu na celý byt, čiže si to navzájom kompenzujeme :P
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ja mám našťastie dobrých susedov aj z jednej strany aj z druhej akurát ma ten jeden serie lebo mu trvá 4 hodiny kým si vyumýva a vyleští auto (aj tak to má šrot) a má pritom pustenú nahlas muziku, že to počuje celá dedina :evil:
našťastie bol dlhší čas pokoj lebo mal nabúrané auto ale teraz si kúpil iný šrot- ale už sa krotí ked som vonku
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

asi ked sa im doma trasu hrnceky :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja sa v podstate nestazujem ... teraz je celkom pohoda ... na nasom poschodi dopoho ludia, akurat na susedovcov psa, ktoremu vzdy vynadam ked idem home ... jo a este sused obcas vie mat nejake pritankovane narazky na hocico ..ale fakt malokedy ... naproti cez chodbu a naproti cez vytahy byvaju pohodaci co vzdy radi pozicaju / vzdy si radi pozicaju nejake to kladivo a tak :-) ... pod nami ... do poho, dve pekne susedy ... nad nami ... inakava .. traz uz relativna pohoda .. ale tak 5<x<10 rokov dozadu to bolo peklo ... stary chlastal neustale .. manzelka mala nervy pi*i ... bezne hulakanie o tretej rano .. raz na neho vytiahla nozik, takze aj policajti a tak ... potom sa odstahovala ... potom este zvykol obcas vrtat v nedelu rano o 6 alebo naopak nejak o 23:00 ... podla toho ako casto vrtaval myslim ze maju steny ako emental ... kazdy kto byva v zelezobetonovom panelaku, vie ze je to ku*va neprijemne ... a este obcas im vie na zem nieco padnut, ale takym stylom ze sa trasie cely barak ... fak jak keby mali pod stropom zavesenu nakovu a sporadicky ju je****i o zem :-) ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A ja mám celkom tichých susedov, ale keď si sused od vedľa z garzónky pustí techno(nejaký Scooter), tak to stojí fakt za to :lol: a skoro vždy sa mi to stane vtedy, keď sa učím na písomku...už iba cítim, ako sa mi v izbe všetko trasie :) inak som so susedmi kamarát a nesťažujem sa
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Susuedia su u nas zaujimavy. Jeden sa bol na mna stazovat ze som ho bil palicov ze som mu plot ohybal ze som do neho hazdal lad... Pritom som to ja nebol. A ked stary k nam prisiel tak sa zacal prukazovat kartickou poistenca, vravel ze je stary komunista a ze bol partizan. :D Ale ked sa nakoniec dokazalo ze som to fakt nebol ja, tak od tej hamby sa mi ani nezdravi :D :lol: :lol:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Moji susedia su peckovi...byvam tu pol roka a vzdy ked som mal nejaky problem...dokonca aj taky co som o nom nevedel kym o nom nepovedali tak mi pomohli...Je to taki parik cca 30 rokov. Ona je Irka a on je z Noveho Zelandu.
Su proste super
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

ja mám v pohode susedov len ma štve suseda ktorá mi stalé stáva so svojim autom pred garáž a nie vždy sa mi dá z nej vycúvať :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

podomnou mam v pohode susedov, vedla mna na poschodi mam super susedov, sice ten chlapik hraje na klaviri ci gitare a jeho zena spieva je to absolutne v pohode, lebo to aj tak nepocut, oni chodia na koncerty ;) ten typek sa pozna s bratmi mojej mati aj s mati sa pozna.

na domnou byva krava...uz nas 4 krat vytopila z toho 3 krat tento rok a to je april len. a ani raz sa nebola ospravedlnit a steny sme mali mokre. Ja som isiel hore(rodicia neboli doma) jej zazvoniil a upozornil na to, ze mame mokre steny a ona: to nie je mozne, bo len trochu vody bolo na zemi, kukol som na jej zem, kopa vody z pracky a ona, ze len trochu. vraj zabudla dat uzaver do pracky :lol: :lol:
Potom asi o 2 tyzden o 6 rano nas vytopila, zas boli mokre steny, oco uz nemal na to nervy, volal poistovaka, spisali udalost a riesilo sa to cez poistovnu. 8) odvtedy pani suseda ani nezdravi mojej mamci :lol:

ale celkovov v nasom vchode su fajn ludia, mam tu kamaratov aj kamaratky ;) takze pohodicka
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

jaj tak podobnu temu som chcel zalozit aj ja :D
no tak pred rokmi sme boli vsetci partia, kamosi, chodievali sme spolu von a tak, vsetko v poriadku.. stalo sa nieco no a vsetci sme sa akosi znenavideli a prestali sme komunikovat..
najlepsie to zacalo byt pred par (4) rokmi ked si ten debilko pod nasim bytom zacal pustat nahlas hudbu, najprv len cez deň.. to sa dalo niekedy zniest no brat sa ucil vtedy na maturu tak potreboval klud, siel za nim nech si to da tichsie.. tak si dal.. na druhy deň to mal zase nahlas.. tak sme to nejak pretrpeli, rozbili jednu stolicku co sme bili na dlazku nech si uvedomi :D no nepomahalo.. oni sa aj rozpravaju ako hluchi ludia, bliakaju po sebe a potom niekedy pocut o com sa bavia.. raz nahodou som zacul ako hovoril svojmu ocovi ze sme za nim boli no a jeho otec povedal ze to je jeho vec ako si pusta hudbu.. reku ze dobre
takto sa to tiahlo dlhe mesiace.. v poslednom case sa to zacalo stupnovat, zacal pocuvt nahlas aj v noci okolo jedenastej a neda sa pri tom vôbec zaspat.. proste hlupak.. super je aj ked mu pridu "na byt" kamosi a robia bordel .. a aby sa poculi musia este hlasnejsie rozpravat tak akoze sa z toho clovek zblazni :D
ked si nepusta hudbu tak si vyklepkava niecim po radiatore alebo si v byte posuvaju nabytok stale alebo neviem co tam robia lebo tie zvuky sa nedaju identifikovat..
pred par dňami zacal hrat Need For Speed alebo nejaku podobnu hru s autockami lebo stale pocujem len BRRRM!!! a ako startuje
ani sa mu necudujem lebo som ho videl ako za vchodom fajci so svojimi kumpanmi travu tak ked je zhuleny asi horsie pocuje :D
maju to aspoň jednu vyhodu ze nemusim minat elektrinu na Hi-Fi alebo PC.. staci pocuvat hudbu zdola..
uuuuuplne najradsej mam ked si otvoria dvere bytu a do chodby sa nahrnie asi tona cigaretoveho dymu kezde vsetci fajcia no a potom je prijemne aj u nas, v byte nad nimi
tak toto je strucna charakteristika mojich susedov.. keby je takato tema na pisomnych maturach zo SJ na sloh urciete by som nemal problem zapisat aj 5 stran.. :idea: :wink:
a ked sa pozriem na anketu tak mi vadi aj hluk aj smrad :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

No ja mam oki susedov ziadne nadavanie a to niekedy hrajem na basgitare alebo bicich elektrickych na powermix 2x350W s reprakmi kazdy jeden 250W RMS :)
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Rok dozadu sa nad nas nastahovali najvacsi alkaci, syn ktomu fetak jak hovado, uz sa tu tolko krat volala policia, nastatsie uz sa ukludnili a stane sa to uz len malokedy... :x
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ja mam super suseda,nieco sa mi pokazi a vsetko mi on opravi :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

jeden sused tu nebyva. prerobil dom, mal sa tu nastahovat, ale nejak nevyslo. a nas pes je zvyknuty ze tam nikto nie je, tak ked tam pride sused, tak nanho brese :-D
druhy sused staval penzion, ale nejako mu dosli lowe tak siel do nemecka... takze tiez tu nie je...
jedine ten oproti, co byva cez 2 ulice, medzi nimi je potok, sa furt postavi ku svojej branicke oprie sa a cumi nam do dvora KKT
Napísať odpoveď