+/- tesim sa na svoj balicek ktory teraz plava niekde cez atlantik smerom do europy, zaroven ma stve ze ho este nemam
+ dneska celkom v pohode den v skole...aj doma
- stvrtok pisomka z klasicizmu, je toho 25 stran a ja viem 1 stranu . Huh ?
+ dohral som max payne
+ mam este hrat mafiu, len jednu misiu sa mi dajak nechce prechadzat, lebo mi nejde
+ mozno bude spat moja byvala graficka karta
+ pocuvam Shomi feat Pantau - Samorast, ppcofka song
- dnes snad ani ziadne, az na bezne hadky v skole s uckamy/i (neviem )
4 hodiny slovenciny na jednej z nich som si vyskusal ake to asi bude maturovat a nic som nevedel => za 2 zajtra zasa skola mati bola nervozna tak sme sa mierne pochytili
po 2 tyzdnoch som sa pocul so svojou polovickou a dokonca sme sa nepohadali mam v sebe pivko vykaslal som sa na biolu kamos doniesol vodarko tak sme pokurili trosku... dnes bolo pekne - mam rad slnko
- maly 6 mesacny brat uz hodinu vresti takze nemozem spat
- som tu sam z registrovanych uzivatelov takze sa tu teraz nic nebude diat
+ mam este 2.5 volnej hodiny
- potom do skoly
dnes som mal mat od 11:00 3x45 minut nemciny a pocas nej 30 minutovu pisomku, po prichode do skoly ma na dverach ucebne cakal oznam, ze ucitelka je chora a vyuka sa rusi volno budem mat iba kratko, lebo poobede sa uz musim ucit matiku
- Operovali ma, takze som cely tyzden doma ale ma to aj nevyhodu lebo potom kto sa to bude ucit vsetko. Ale zase je jedno heslo: Nevedel som to vtedy, nebudem to vediet ani teraz
Konecne sme sa po dlhej dome s polovickou stretli Dostal som zaujimavy LIST Rano som nenasiel kocura. Kde je?