Aké máte haluzné vlastnosti?
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som vynimocný chodim na SPSJM
Ale nie. Co dokazem? DOkazem kyvat usami(ako somár
), kadejako za pozabávat s jazykom (vedia hlavne zeny ocenit
) a ja takycho kktin viem vela. Akurat dneska som si robil IQ test, a vyslo mi ze som vynimocny
Ale nie skor ze som genius. Mal som IQ 151
Uz len v tomto som vynimocny
Takychto veci je ozaj vela co viem: 
to patrilo mne? ak hej, tak neviem ci by si z toho videa nieco malaAlofok napísal:Dosť dobré skús natočiť video![]()
Ach ja ani len lúsknúť prstami neviem
co ma byt na tom vynimocne a haluzneLub0$ napísal:Som vynimocny este tym, ze uz nejaky ten rok vkuse pocuvam Linkin Park. Jasne ze si popocuvam aj nieco ine ale LP u mna vedie a musim si pustit kazdy den nejaku tu davku LPcka
4all:
citajte si pls ten prvy prispevok lebo ty co sem pisete take veci ako napr.
ze si viete na vsetko vymysliet vyhovorku, pocuvate toto tamto stale, svojim spravanim ste vynimocny tak to piste do ineho topicu ....tu sa drzte temy lebo to straca uroven
-
PLZAXBB*STOP*
Novice
Co sa tyka toho ze sme vsetci vynimocny: Samozrejme ale rozdely su minimalne... Vsimol si uz niektoz vas ze vacsina ludi svoju vynimocnost potlaca naplnanim potreby zaradenia sa do spolocenstva? Napriklad: Nastupujem do vlaku a ako inak vedla jednych dveri mam dalsie patriace k druhemu vagonu lenze tieto su zavrete... Kolko ludi tie dvere z vonku otvori a nastupi bez cakania? Schvalne si to niekedy odsledujte. Ludia co to spravia su naozaj vynimocny... A este si odsledujte kolko ludi (nepatriacich k nim) potom tymi dvermi nastupi a kolko sa bude pozerat akoby ten co tie dvere otvoril pachal nejaky zlocin:D Vo vinimocnom pripade sa pokusi nastupit nejake dieta ale stretol som sa aj s tym ze mu "mamicka" za to struhla fakt riadnu facku ale to uz je asi dalsia tema 
Aby som sa drzal pri zaklade temy dokazem prevratit prstenik na pravej ruke takmer do 90° uhla
Aby som sa drzal pri zaklade temy dokazem prevratit prstenik na pravej ruke takmer do 90° uhla