Vazny problem z prehliadacmi na IE zalozenymi

Informácie o software, ankety...
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Vazny problem z prehliadacmi na IE zalozenymi

Príspevok od používateľa ATOMIC »

mam problem, dufam ze niekto pomoze. Mám osem browserov:

IE7, Avant Browser, Netscape Navigator 9, Opera 9, Firefox 2, Maxthon 2, Safari, Flock

no a kde je error? nedavno som instaloval program ProxyWay i ked som neni isty ci sa to tak vola uz som premazal kos. No a v tom programe bolo urcit napajanie proxy na urcity prehliadac zvoôlil som v ponuke radsej IE. Lenze bolo to pomale atd, a rozmyslel som si to potom. v programe som to vypol a odinstaloval. ale jakmile som to odinstaloval, tieto prehliadace skapali:

IE7, Safari, Maxthon, Avant browser

neviem preco :( som z toho nestatstny, najskor som obnovil system. No to nepomohlo. PC sa deli na dve konta u mna, obaja su admini. v druhom Konte tieto browseri idu bez problemov, co je teda dost cudne. U mna je s nimi iba taky problem ze sa nedokazu pripojit k netu, ale dokumenty sa ako kukat daju. No a teraz neviem co s tym, preinstaloval som cely IE. ale ten isty vysledok! IE neslo u mna v druhom konte islo.

Neviem...navyse po odinstalovani IE odtialto zmizla tlaciaren HP laserJet 1100(MS). Musel som ju sem znova dat, a toto je len otazka mimo: myslite si ze to s tou tlaciarnou bolo kvoli IE??

instaloval som pochopitelne 7 verziu. Za vsetky rady budem vdacny
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

<offtopic>
Naco ti je tolko browserov ? :)
</offtopic>
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATOMIC »

lebo, lebo ja ich zbieram

ale k teme prosím
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

skus preziet nastavenia pripojenia v nastaveniach IE, no a to je pochopitelne ze ked ti skape IE tak nadstavby ako Avant tiez nepojdu
Napísať odpoveď