Mas pravdu, tym by si mozno trosku polepsil ak by odstupil sam, ale ak by mal aspon troskou cudnosti neurobil by nieco take a este si to aj natocil.PACO8 napísal:Ak by mal aspon trochu cudnosti tak by odstupil sam.
F1 2009
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
PACO8
Light Professional
Tak kazdy clovek co nataca taketo domace video rata s tym ze sa to nedostane nikomu do ruk. Je vela ludi co si nataca domace eroticke videa a nemaju sa za co hanbit ak sa to nedostane na verejnost. A ked to ma rad trosku tvrdsie tak preco nie? Skandal spravilo hlavne to v akej vysokej funkcii je a ulohu na tom zohrava urcite aj vek. Ale to sme uz trosku OT.
-
theBliZZard
Star
Skor si myslim ze ten skandal je kvoli tym nacistickym uniformam a sado-maso a nie kazdemu je to po chuti. Ale to uz sme vazne OT. Tak co "za cvhilu" tu je Bahrajn, myslite ze sa Massa uz naucil "soferovat"PACO8 napísal:Skandal spravilo hlavne to v akej vysokej funkcii je a ulohu na tom zohrava urcite aj vek. Ale to sme uz trosku OT.
-
PACO8
Light Professional
Tak predsa len ak jazdev preteky nedokonci moze motor vymenit bez trestu, ktory ho posunie v nasledujucej VC o 10miesto dozadu. Cely clanok tu.Ferrari možno pošle Felipeho Massu do VC Bahrajnu s rovnakým motorom, ktorý používal v Malajzii. Stane sa tak i napriek tomu, že preteky v Sepangu nedokončil a má tak nárok na nový agregát.
theBliZZard v Bahrajne je vela piesku na trati, ocakavam ze Massa sa bude smykat este viac
//Videli ste? Schumi sa nestrati ani vo svete motoriek
a ked som to vravel pred VC Malazjie tak mi to nik neverilPACO8 napísal:Tak predsa len ak jazdev preteky nedokonci moze motor vymenit bez trestu, ktory ho posunie v nasledujucej VC o 10miesto dozadu. Cely clanok tu.
inak osobne Massa si asi tentotraz da riadny pozor aby nespravil smyk. a dufam ze tentoraz to bude double konecne
-
PACO8
Light Professional
tuti zasa komu mozes verit
Ferrari asi zvoli strategiu ze teraz do Bahrajnu Massovi daju motor s ktorym odjazdil 30kol a v Spanielsku ma teda pravo na novy motor kedze tento vyuzil vo dvoch VC, pretoze keby vymenili motor teraz musel by startovat s tym co pouzil na VC Bahrajnu a mohol by mat oproti ostatnym nevyhodu. 
Tak určite to nerobí dobré meno celej Formuly 1, ak sa niekto z vedenia dopustí niečoho takéhotohojko napísal:Pilifo: A co ma F1 spolocne s tym, ze si Mosley trochu uzil??? Ovplyvni to nejak zavody, bude to znamenat problemy jazdcov na trati alebo nieco podobne???
-
t0m4s3
Admin
Par rokov dozadu zohnal znamy listky pre dve dospele osoby na prvu zakrutu za 16.000,- To len k tej cene aspon orientacne.
http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_ste_en.htm
Tu pisu nieco o 110EUR na vikend, co je celkom lacne
http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_ste_en.htm
Tu pisu nieco o 110EUR na vikend, co je celkom lacne
Re: re
vzdy zalezi od miesta a poctu dni http://www.f1-gpt.com/cart_phase_1.asp?race_id=56 /mas tam vsetky ceny/Monako2 napísal:neviete mi poradit kde cez net kupit spolahlivo vstupenky na VC Madarska a kolko by taka sranda stala pre 4 clennu rodinu? som si zaumienil vidiet tento rok F1 a motoGP v Brne.
-
theBliZZard
Star
Massa:
Stale sa drzi toho ze to nebola jeho chyba. No ja teda neviem, aj mu to niekto uveri?! Vazne som zvedavy na Bahrajn, co nam ukaze."Nemôžem povedať, že som v Malajzii spravil chybu, pretože to tak nebolo. Len som sa dotkol obrubníka, konfigurácia môjho auta sa zmenila a to bolo dôvodom vypadnutia."
Jesné,že to hovorí...on si asi myslí,že jazdí wrc a môže si kludne jazdiť po tráve.theBliZZard napísal:Massa:
Stale sa drzi toho ze to nebola jeho chyba. No ja teda neviem, aj mu to niekto uveri?! Vazne som zvedavy na Bahrajn, co nam ukaze.
Čo očakávate na najbližšej VC???ja by som rád privítal double Mclarenu s Heikkim na 1. stupienku.
-
theBliZZard
Star
Ja ocakavam suboj Hamik vs. Kimi s lepsim koncom pre Kimiho samozrejme. Ocakavam ze Massa dojde (aspon) do ciela. Zvedavy som na BMW ci potvrdia formu, hlavne na Kubicu, ktory by mohol skoncit do piateho miesta, to su ocakavania. Ale prial by som si double Ferrari, to je jedno v akom poradi a to ze by Heiki opat porazil Hamika. A aby som nezabudol samozrejme ocakavam odstupenie Mosleyho!! 
-
PACO8
Light Professional
Ocakavam vyrovnane ssuboje Ferrari vs. McLaren ktore by sa mohli odohravat zvacsa v prospech cervenychspike97 napísal:Čo očakávate na najbližšej VC???ja by som rád privítal double Mclarenu s Heikkim na 1. stupienku.
Inak Mosley- na tohto cloveka nemam takmer ani slov. Na internete su videa a fotky jeho afery co aj nakoniec priznal, ale len to sado-maso nie to ze tie lahke slecny boli v nacistickych uniformach. Vacsina timov caka jeho odstupenie, princ Bahrajnu ho nepozval ani na VC. Som velmi zvedavy co teraz z jeho ust vide
-
DanielDevil
Addict
ze by nakoniec?
Alonso: Odchod do Ferrari je na spadnutie
http://www.bleskovky.sk/cl/100153/23222 ... -spadnutie
Alonso: Odchod do Ferrari je na spadnutie
http://www.bleskovky.sk/cl/100153/23222 ... -spadnutie
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ja by som rád privítal double Ferrari s Kimim na víťaznom stupni...
A ešte k Mosley-mu: to, či to boli sadomasochistické orgie ma nezaujíma, sú to jeho túžby, praktiky etc...a áno, možno odevom pobúrili verejnosť, ale stále je to jeho súkromný život...
Na druhej strane síce stojí jeho reprezentatívna funkcia, ale pokiaľ to jeho prácu nijak neovplyvní (čo ale zrejme bude naopak, len kvôli medializácii), nemalo by to prekážať...
Každopádne predstavuje značku, symbol, organizáciu + pohľad ostatných už nič dobré neveští, teda možno by pre neho osobne nebola rezignácia zlým krokom...
A ešte k Mosley-mu: to, či to boli sadomasochistické orgie ma nezaujíma, sú to jeho túžby, praktiky etc...a áno, možno odevom pobúrili verejnosť, ale stále je to jeho súkromný život...
Na druhej strane síce stojí jeho reprezentatívna funkcia, ale pokiaľ to jeho prácu nijak neovplyvní (čo ale zrejme bude naopak, len kvôli medializácii), nemalo by to prekážať...
Každopádne predstavuje značku, symbol, organizáciu + pohľad ostatných už nič dobré neveští, teda možno by pre neho osobne nebola rezignácia zlým krokom...