Co ak?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Co ak?

Príspevok od používateľa ateista »

Urcite si z vas uz velakrat tak ako ja povedali co by sa stalo kebyze som to spravil/a inak

Ja si casto kladiem tuto otazku co by bolo ak by som to spravil inak zmenilo by sa tym nieco?

Aký mate na to nazor? :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ak by si nieco spravil inak, je samozrejme, ze by sa tym nieco zmenilo. A ludia si to hovoria, je to prirodzene. Inak nedufam v dlhu zivotnost tejto temy.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

povedaly - AU :D

co ak, keby keby, boli by sme v nebi... :roll:
toto som pocul uz ako maly chlapec, takze ak sa da, snazim sa neprepast prilezitost, aby som potom nelutoval a nemusel rozmyslat co by bolo keby...
je jasne ze sa tomu neda vyhnut, cize pravdou je, ze si tuto otazku kladiem relativne casto :) asi ako kazdy z nas

bolek: to uz som niekde pocul :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Rozmýšľanie čo ak je zbytočné zaťažovanie sa blbosťami, lebo si sa už nejako rozhodol a je to tak. Zbytočne sa len trápiš, keď takto uvažuješ...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

kazde tvoje malicke rozhodnutie ovplyvni tvoju buducnost, ci blyzku, alebo daleku, ale spet to uz nevratis, takze je zbytocne sa tym trapit...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

tak ako napisala fizz verci ktore sme spravili uz nevratime a je zbytocne sa nad tym pozastavovat...ale tie zamyslenia nam mozu pomoct k tomu aby sme takuto vec uz nezopakovali alebo spravili inak...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ateista: Kauzalitou sa zaoberali už iné kapacity, ako my tu. Inak počul som zaujímavú teóriu, že pri každom rozhodnutí zároven vytvoríme alternatívnu realitu. Zaujímavé, no čo je na tom pravdy...? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kauzalita rullz.... spravis toto a ono to vyvola tamto a ovplyvni milion dalsich veci... alternativne reality su fajn... rad by som napr teraz chcel vidiet moznosti ako sa mohol moj zivot vyvijat keby som si co ja viem nepovedal ze idem na gympel ale siel by som na stavebku... a tak...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ci by sa nieco zmenilo, ak by som spravil ine rozhodnutia, tak to netusim. Ale aspon by som vedel, ze som spravil inak ako v skutocnosti a teraz toho nelutujem. Za posledny rok ma napadaju mozno tak dve az tri rozhodnutia, ktore by som chcel zmenit, ale som zmiereny s tym, ze sa to neda.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Kazdy clovek robi chyby. Uz som zazil vela situacii, ktore ak by som mohol urobit, tak by som urobil inak, povedal nieco ine ako som povedal,... Rad by som povedal ze nic v zivote nelutujem, ale tak to nie je, aj ked si myslim, ze clovek by v zivote nemal nic lutovat, ale vzdy je tu "co ak?" Vela krat som si vravel co ak, a vela krat si este urcite poviem...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

tiez si casto kladiem tu otazku a snazim sa aj odpovedat. aj ked je to zbytocne a k nicomu to nevedie. niekde som cital, ze tu otazku je zbytocne si klast, lebo v ten okamih som to tak chcel. odvtedy si tu otazku kladiem ovela zriedkavejsie
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

kedysi som sa nad takymto zamyslal, dnes uz nie, nema zmysel sa zaoberat minulostou :roll: a ked ma nieco mrzi, tak aspon to nabuduce nespravim, to je vsetko 8)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70210

Len tolko, ze tu je podobne, ak by autora temy zaujimalo viacero nazorov.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

k tejto teme sa hodi tento pribeh :)
Prílohy
1479f4661eb595_19462.jpg
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Hmmmm, z vlastnej skusebosti viem, ze taketo zamyslanie nemusi vzdy dobre skoncit, ja som s toho isteho casu skoro zosalel :) , ale spät v k veci, teraz sa uz nezamyslam "co ak", lebo som sa rozhodol verit tomu, ze nic sa nedeje nahodou, ze vsetko to ma nejaky zmysel aj ked ho z nasho pohladu nie je mozne sledovat a pochopit. A teda je nezmyslene zamyslat sa nad tym co by sa stalo, keby sa to nestalo, lebo sa to stalo tak ako sa to stat malo :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

skus sa na to pozret inak... otazkami typu "co ak" sa zaoberaju ludia bez ciela... keby si si vytycil nejaky vacsi ciel a snazil sa k nemu dopracovat, tak ti bude jedno, ci ten ciel ziskaz napriklad skrz gympel, alebo stavebnu... bolo by to jedno a otazka "co ak" by bola irelevantna...
samozrejme priklad je iba ilustrativny a predpoklada, ze dosiahnutie ciela nezavysi od skoly...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

addictor: To co si uviedol nie je az taka pravda. Mas ciel, ze chces pracovat ako lekar, pojdes na medicinu, vsetko pojde hladko, az kym nebudes mat autonehodu. Co to bude mat s tvojim cielom??? Myslim, ze nic... a potom si budes klast otazku "Co ak by som siel v ten den autobusom?"
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

este niesom v takom veku aby som robil rozhodnutia, ktore by som musel neskor lutovat, ale taky opravdu zly krok je nasa SPS, opravdu lepsie som si vybrat nemohol :?

- necakaj v tejto teme az tak vela prispevkov kedze majoritne osadenstvo fora este tiez nezacalo viezt poradny zivot :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nepotrebujes mat 25 rokov aby si lutoval svoje rozhodnutia.
Co ak by som vtedy nezacal fajcit?
Co ak by som mladost nestravil za PC?
Co ak ina stredna a pod.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:addictor: To co si uviedol nie je az taka pravda. Mas ciel, ze chces pracovat ako lekar, pojdes na medicinu, vsetko pojde hladko, az kym nebudes mat autonehodu. Co to bude mat s tvojim cielom??? Myslim, ze nic... a potom si budes klast otazku "Co ak by som siel v ten den autobusom?"
dostal si ma :)
Napísať odpoveď