Ktory hudobny styl neznasate?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Nemám problém so žiadnym štýlom...
Počúvam hudbu, takže sa z každého môže nájsť niečo, čo sa mi bude páčiť...
Taktiež som tolerantný voči poslucháčom, ak mi niečím prekážajú, je to správanie (ale to aj mimo spätosti s nejakým žánrom)...

A ešte mi vadia všetci primitívni ludia, prezentujúci sa štýlom:
*** nemá budúcnosť, my sme mládež ***-ová...
*** vládne intergalaktickému priestoru, *** je pre deti...
a blabla period....

a je jedno, či ide o ľudí počúvajúcich rap, metal, punk, folklór alebo škrípanie v nohaviciach...
Frankie
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frankie »

prazdny
inak mi pride odmietanie kvality, len pre "styl" ako obmedzovanie sameho seba, takze som otvoreny vsetkemu dobremu...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

M142 napísal: no a MurphY: neviem, či je to práve moda, ale napr ja som si teda vypočul nejaké veci, čo tu prezentujete ako dobré pesničky a ako textovo, tak aj hudobne ma vobec nechytili...
ja si nemozem pomoct, ale oni su ako male deti, ak odmietas co ti vnucuju, tak ti za to daju K- (teda aspon mne :D)

keby bol kazdy rovnaky, tak by to bolo niekde, a osobne by som bol radsej hluchy ako pocuval ich "hudbu"...

pisem "hudbu" lebo: ja som dost zvyknuty na vseliake prechody v hudbe, zmeny tempa, rytmickost atd, a hip hop ma viac menej stale, len urobenu slucku ako podmaz....viem ze ide o text, ale ked sa to (ako celok) nazyva hudbou, tak by sa mohla polepsit...

najviac to ma spolocneho s hovorenym slovom(aj tam byva hudba na doladenie "atmosfery") pretoze k hudbe patri spev, a kedze tam nespievaju(skor rozpravanie, a nadavanie - som sku*veny cigan, temeraf), tak to stale nepatri do hudby (mimochodom duchaplny text)

dalej si myslim ze ak by hocikto dostaldo ruky text a hned za tym upravu v studiu, tak by to dokazal kazdy "naspievat"....

a ako posledny dokaz, ze to nie je hudba je, ze neni na vyber ani v profile na pokeci(je tam len rap)...(toto posledne neni moj postreh, ale hrdo za neho znesiem nasledky :))

//nabuduce si aspon vymysli (zas nejaky s palacinkarom na hlave a veciach do ktorych sa zmesti 10 ludi) aspon riadny dovod (mi napisal do popisu ku karme ze za to ze mam skaredy avatar a som trapny mi dava K- :lol: )............lenze keby sa tu rozdavala karma za trapnost, tak by sme hned spoznali kto pocuva HH :wink:

//som zvedavy aky popis vymyslia nabuduce ku K- :P

PS: ak by admin, alebo mod chcel zmazat tento post, tak keby si bol taky mily a aspon mi cez ss napisal, cim som porusil pravidla fora, ze to chcete zmazat - dakujem :wink:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

K- neriesim, nemam k tomu co povedat.

Ja ti tvoju hudbu neberiem, mfp co pocuvas, ale ked nemas prehlad tak nesud. Gratulujem takisto k jednemu vytrhnutemu citatu a hned zaskatulkovaniu. Nechce sa mi spominat co rytmus v tom texte trepal a ako moc to bolo zmysluplne, ale inac kazda ina hudba ma "zmysluplne" texty. Taka elektronicka hudba, casto aj pop alebo metal ... Neviem si vybrat rovnako niaku blbost a obvinit teba ze pocuvas nezmysly, kedze neviem co je ta tvoja prava a jedina hudba.

Ja si myslim, ze tvoj usudok ohladne robenia hudby je totalne mimo. Ak je to take lahke, tak prosim, vytvor niaku super vec a chod sa stat slavnym.

Ad pokec tak to je len cista demencia.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Indigo napísal:Taka elektronicka hudba, aj metal/b] ...
sorry za OT ale mi hadam nechces povedat ze metal je ELEKTRONICKA HUDBA? a ako myslis ze preco tam hraju na gitarach, bicich, casto na klaviri?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

braino.swk napísal:sorry za OT ale mi hadam nechces povedat ze metal je ELEKTRONICKA HUDBA? a ako myslis ze preco tam hraju na gitarach, bicich, casto na klaviri?
Netusim odkial si toto vycital, ale toto som teda fakt nepovedal.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ktory hudobny styl neznasate?

Príspevok od používateľa Flinstone »

Explo!D napísal:...jemnejsie povedane "ktory hudobny styl nemusite" :)
teda ja napriklad nemusim iron metal
presne ten ako ty a este taky tvrdyy metal proste to ja nemozem :roll:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

vsetko sa da okrem Hip hopu
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Nemam v oblube metal, punk, rock a takuto hudbu uberajucu sa tymto smerom. A nemam rad slovensky hip-hop a rap.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

rap
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nemusim techno, metal - vsetky jeho odnoze, drumac, ludovky ci folk alebo ako to nazvat, dake tie styly ako tokio hotel, ... este by sa naslo toho asi dost :)
jo a zabudol som na HH a rap
jancosv
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jancosv »

okrem metalu a tych vsetkych gebuzin okolo toho, tak sa vsetko da
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

DiSCO :smt096 techo a podobne SR*CkY kt maju jeden ton a ten sa stale opakuje :smt096 ........ METAL/ROCK 4EWER :)
tukan2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tukan2 »

Na prvom mieste v rebriciku stylov ktore nemam rad jasne kraluje Hop Hop(rozumej ten co pocuva nasa mlaď s hrncami na hlave a gaťami pre dvoch..)proti old school rapu ci jak sa to vola, ktory ma aj nejake zmysluplne texty nic nemam aj ked to nepocuvam.Dalej Trance, Dance, Techno, Eurodance je tiez balzam na usi :smt096 a takisto vsetko co sa hra v radiach a v hitparadach, cize ten sladucky pop, RnB, ale aj mainstreamovy Rock - ako napriklad Desmod ci Nickelback.Tiez nemusim NuMetal a PopPunk - To su take skupiny ako Fallout Boy alebo My Chemical Romance, no proste brak pre mna :smt078.
BiBo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BiBo »

u mna takisto nepasuje techno a hip hop... iba ked sa to zmieša s nejakou punkovou alebo metalovou kapelkou príklad Ludacris & Sum 41 to sa už da :)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Nenavidim EMO, PUNK, HIP-HOP, RAP, POP, METAL, ROCK... :evil: :evil:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

xXPAINKILLERXx napísal:Nenavidim EMO, PUNK, HIP-HOP, RAP, POP, METAL, ROCK... :evil: :evil:
takze pocuvas klasiku...? :roll:

za z duse neznasam slovensku a cesku RAP scenu... hip-hop tiez moc nemusim, ale nevadi mi az tak...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

addictor napísal:takze pocuvas klasiku...? :roll:

za z duse neznasam slovensku a cesku RAP scenu... hip-hop tiez moc nemusim, ale nevadi mi az tak...
ee TECHNO :) :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

xXPAINKILLERXx napísal:Nenavidim EMO, PUNK, HIP-HOP, RAP, POP, METAL, ROCK... :evil: :evil:
Ehm, typický obmedzený názor človeka, čo počúva len jeden vyhradený štýl a ostatné prepúšťa akýmkoľvek otvorom... ...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

P41NK1LL3R napísal:Ehm, typický obmedzený názor človeka, čo počúva len jeden vyhradený štýl a ostatné prepúšťa akýmkoľvek otvorom... ...
ccc.A akoze ked nepocuvam vsetko tak to je hriech? Pokial viem skoro kazdy napisal ze sa mu nepacia nejake styly, a nikto z nich nieje preto obmedzeny. Preco by som mal byt ja?! :evil: :roll:
Napísať odpoveď