Hra zameraná na prevodovku
Hra zameraná na prevodovku
Hladam taku nejaku hru kde bdue treba napriklad stlaci CTRL zaradit 1 pustit CTRL-Spojka..aby to bolo jak v reale ze aj spojka lebo vsade je to tak ze stalci tuka hore dole...rychlosti nieco realnejsie?
Ved funguje, ked si to niekto nastavi na tlacidlo tak to je jeho problem.Ing. FijoK napísal:taketo simulatory su podla mna onicom, aj tak len stlacas tlacidlo, co ti v praxi nic nepomoze, lebo pri normalnej spojke ide hlavne o cit, nie o to, ze ju stlacis a pustis...
EDIT: keby to tak fungovalo aj s pedalmi k PC, to uz by bola ina vec....
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano ale je rozdiel ci spojku len potlacis abo s nou vyradis motor naozaj .. proste nazivo je nazivo.. nie je to len potlacenie spojky a pustenie .. keby to tak bolo zaciatocnikom by auta nekapali na krizovatkach
ale myslim, ze to Ti nemusim hovorit Gothar, ze? 
---nie ja som to nemyslel zle.. ja nemam volant a LFS som este nemal tu cest hrat..myslel som si, ze je to na moj komp moc "silna" hra .. ale ako citam mohol by ju zvladnut tak si ju chcem zaobstarat
---nie ja som to nemyslel zle.. ja nemam volant a LFS som este nemal tu cest hrat..myslel som si, ze je to na moj komp moc "silna" hra .. ale ako citam mohol by ju zvladnut tak si ju chcem zaobstarat
Nemusis, ale v LFS spojka reaguje pomerne realne. Pri prudkom pusteni motor zdochne, pri pomalom pustani sa neprimerane zahrieva... Ci chces aby ti to aj hybalo so stolickou ked pedal pustis prilis rychlo?Point napísal:ano ale je rozdiel ci spojku len potlacis abo s nou vyradis motor naozaj .. proste nazivo je nazivo.. nie je to len potlacenie spojky a pustenie .. keby to tak bolo zaciatocnikom by auta nekapali na krizovatkachale myslim, ze to Ti nemusim hovorit Gothar, ze?
Posud sam1C3 napísal:Uvazujem nad tym LFS no ake to je po grafickej stranke?
http://www.lfs.net/?page=screenshots
PS: len podotykam, ze LFS je povazovana za najrealnejsi automobilovy simulator na PC (spolu s rFactor)
tak ma napadlo ci by to reagovalo aj na citlivost tej spojky keby mal niekto napriklad pedale aj so spojkou (aj volantom samozrejme). jedneho casu som uvazoval nad tym, ze by som si kupil volant aj s takymi pedalmi a pakou. len som si nebol isty, ci su vobec hry, ktore tak realne dokazu take vybavenie vyuzit. napriklad keby som pustil spojku, ze by skapal motor a podobne vychytavky
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
live for speed!!!!!je to zatial najrealnejsie nielen co sa tyka prevodovkyhttp://youtube.com/watch?v=i77BuuI8o_I&feature=related