TTG-S104

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
ferros
Medium Expert
Medium Expert

TTG-S104

Príspevok od používateľa ferros »

je tato teplovodiva pasta elektricky vodiva, lebo sa mi ju podarilo dostat na kontakty procesora
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Je vodiva, obsahuje castice oxidu striebra a je to totalny humus. Doporucujem MX2 od AC bez obsahu vodivych castic a rovnako jednoducho sa to nanasa ako aj dava dole, co sa o tej tvojej povedat neda.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

pato83 napísal:Doporucujem MX2 od AC bez obsahu vodivych castic a rovnako jednoducho sa to nanasa
Samozrejme za predpokladu, že si najskôr prečítaš návod na túto pastu, pretože postupovať podľa všeobecného návodu pre bežné pasty je umenie.. ale ja sa to aj tak pokúsil.. :D
pato83
Addict
Addict

Teraz som v rozpakoch :D Neviem teraz,ci mam doma MX1 alebo MX2, bo jedna z nich je uplne v pohode, nie su ziadne problemy s rozotretim. Hlava derava :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ehm.. tak som sa ja sekol.. :oops:

Som kukol, mám MX1.. sorrka! :D Ale MX1 určite nerozotrieš.. ;)
pato83
Addict
Addict

brm napísal:Ehm.. tak som sa ja sekol.. :oops:

Som kukol, mám MX1.. sorrka! :D Ale MX1 určite nerozotrieš.. ;)
To suhlasim s tou MX1, lebo prave to bolo to, co ma na tej MX2 najviac prekvapilo. Ze je uplne jednoduche ju rozotriet. Cakal som tuhy boj. :D
ferros
Medium Expert
Medium Expert

myslite ze ked mi ta pasta zatiekla na piny tak som znicil procesor, lebo teraz nemam aj ked som ju odstranil ani obraz ani zvuk
pato83
Addict
Addict

ferros napísal:myslite ze ked mi ta pasta zatiekla na piny tak som znicil procesor, lebo teraz nemam aj ked som ju odstranil ani obraz ani zvuk
Co si menil za jazdy tu pastu? Ked mam pochybnosti, tak sa opytam. A ked dam na piny pastu, tak ju tam nenecham. Pokial na tych pinoch bola pasta a vytvoril sa tam skrat, tak je to velmi pravdepodobne, ze to uz nerozchodis.
ferros
Medium Expert
Medium Expert

pato83 napísal:Co si menil za jazdy tu pastu? Ked mam pochybnosti, tak sa opytam. A ked dam na piny pastu, tak ju tam nenecham. Pokial na tych pinoch bola pasta a vytvoril sa tam skrat, tak je to velmi pravdepodobne, ze to uz nerozchodis.
ucim sa na svojich chybach, kupim bruhy proc a je pokoj a henten smejd tam uz nebudem davat, co to je za napad vodiva pasta
Napísať odpoveď