Vyhrala to koalicia HIVE. Uff konecne sme to vyhrali
Travian
na prvom veku som bol clenom ich spolocenstva.moj nick bol sumba...kupo napísal:Kronika - Div sveta Aggressive Zeroes
http://agressors-zeroes.maxsite.cz/
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vidíš ako fasa je ked máš v práci net? si kludne pracuješ a len tak raz za čas kuk.. a sleudeš.. horšie je doma .. už sa normálne niekedy prebúdzam včasných ranných hodinách a zapínam komp a som čekol či nejde na mna nejaký útok.. pff.. pomaly ale isto z toho človeku prepína.Spriteee napísal:travian je skvela hra, ale je to "zrac" casu .... mal som pop. asi 5000 ale mal som s tym problem - nestihal som skolu.... ale pocas prazdnin je to skvele
-
Bombo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak podaktori este len studujeme
Ja som travi drvil, tiez mi z neho "prepinalo" , tak som sa uz nevedel dockat konca SKX .. Odvtedy sa ho stranim a poviem vam, ze mi to este par dni chybalo... ale teraz mam dobry pocit, nemusim sa bat, ze mi niekto v noci kradne dedinu, nemusim na to mysliet ani cez skolu
Tak vam radim, skuste si dat na chvilku pauzu a uvidite, co to s vami spravi
Tak vam radim, skuste si dat na chvilku pauzu a uvidite, co to s vami spravi
by si sa čudoval keby niekto pošle nejakú vačšiu cifru na teba ráno nebudeš mať ničFilipito napísal:triple: nechcem klamat ale asi ano ja to hram asi rok a vobec nesom zavislak ze aby som cez noc vstaval a pozeral ci namna niekto neutoci myslim ze 10 000 heauduanov a 5 000theautes bleskov urobia svoje