Digital6 napísal:by si neveril na koľkých hojkáčov si už zaútočil:D...je jedno či fakesom alebo ostrým:P....ja som už aj jedného skatoval:D...a dostal som k-:D
heh tak mna by si veľmi ľahko spoznal.. všade som triple .. ja len čakám kedy bude nový server aby som začal od znova s čistým štýtom ni že ja začnem hrať a nejaký fasko si ma začne farmiť.. a pak by sme mali založiť ali že hojko.com dd
triple napísal:heh tak mna by si veľmi ľahko spoznal.. všade som triple .. ja len čakám kedy bude nový server aby som začal od znova s čistým štýtom ni že ja začnem hrať a nejaký fasko si ma začne farmiť.. a pak by sme mali založiť ali že hojko.com dd
načo sisi to nechal..veď si s tým mal ísť na div a nie tu sa predvádzať....ja na konci serveru nemam ziadnejedotky iba obranne moje max je 90k pretorianov...hoci z 13-tich dedin ale to je jedno vsetko bolo v dive ....
vsetky obranne jednotky by som poslal nejakemu kamaratovi z ally ktory stava div za aky narod hratave ? vidim ze ty za rimana ja hravam vzdy za Germána a speedy nehram
Digital6 napísal:načo sisi to nechal..veď si s tým mal ísť na div a nie tu sa predvádzať....ja na konci serveru nemam ziadnejedotky iba obranne moje max je 90k pretorianov...hoci z 13-tich dedin ale to je jedno vsetko bolo v dive ....
Načo som si to nechal? Lebo v dive už mám z tejto dediny 20k pretoriánov + 15k legionarov + hero.. a potrebujem mať chránenú hlavnú no nie? keby niekto zautočil.. denne na mňa ide aj cez 30 fake utokov..
Setton napísal:Načo som si to nechal? Lebo v dive už mám z tejto dediny 20k pretoriánov + 15k legionarov + hero.. a potrebujem mať chránenú hlavnú no nie? keby niekto zautočil.. denne na mňa ide aj cez 30 fake utokov..
hh tjn fakesy sú nahovno hlavne keď do nich skryjú nejaký ten ostrejší...a inak ja som si myslel že už máte bloknuté účty ale podľa písani asi ešte hráte tak berem s5
Setton napísal:Načo som si to nechal? Lebo v dive už mám z tejto dediny 20k pretoriánov + 15k legionarov + hero.. a potrebujem mať chránenú hlavnú no nie? keby niekto zautočil.. denne na mňa ide aj cez 30 fake utokov..