Ake sluchatka do usi?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Ake sluchatka do usi?

Príspevok od používateľa eNeS »

No tak chcel by som si kupit nejake sluchatka do usi, ale nejake kvalitne ktore sa mi nepokazia ako obycajne... tak do 1000sk... viem, ze su tu uz take temy, ale tam su rady tak do 500 al. 700sk... a neviem ci je to podstatne, ale ak by aj bolo tak pocuvam väcsinou hip-hop...

thx
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no myslis ako priamo do usi? teda ear-plug?

potom urcite tie, mal som ich na usiach a boli dobre, aj co sa tyka basov, ale stoja 690:
http://www.mp3.sk/koss-spark-plug-p-1630.html

ked chces silou mocou nieco za liter tu mas tieto:
http://www.mp3.sk/koss-keb20b-p-101225.html

no nikdy som ich neskusal, neviem objektivne posudit, maju mensi rozsah, no ak chces silou mocou za liter...

a pozeram ze tie ze stoja uz 690, to asi kupim ja :-)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

prave preto ze pocuva HH som si nebol isty tymi plugmi, inak by to bola jednoznacna volba - btw: s rozsirenou stoja viac.... ale nezda sa mi ze by pri HH boli zvyraznene basy a mierne potlacene vysky... na metal a rock su tie sluchadla super(vlastnim), ale takto...

kukol by som napriklad aj po nejakych sennoch - http://www.progamingshop.sk/sennheiser- ... -2513.html

alebo

http://www.progamingshop.sk/sennheiser- ... -2522.html
asontragy
Medium Star
Medium Star

jj maki stary suboj koss vs. sennhaiser :-) (vies ako to myslim), uvidime ako sa rozhodne, hehe
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- ja osobne by som bral tie kossi na tvoj styl hudby co pocuvas budu lepsie podla mna ... skoda ze niesu s dozivotnou zarukou ... a priplacat tolko prachov neviem ci ma zmysel ale zas co ich ma kamarat tak ich uz 2 krat reklamoval ale ten zvuk za to stoji .. :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ja mam creative z pgs.sk shopu pocuvam HH a ficia dobre stali ma 7 kil a nadherne vykresluju bassi aj vysky... ale ked ces fakt naddimenzovane bassi tak siahni po Koss. zalezi aj od toho aky mas prehravac...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Ano prave take stuple by som nejake chcel...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

-ber kossi nemas nad cim rozmyslat pri tom co pocuvas je to jednoznacna volba uz je na tebe len ci usetris na nich alebo nie a kupis s rozsirenou zarukou ... :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Lord ANAKIN napísal:-ber kossi nemas nad cim rozmyslat pri tom co pocuvas je to jednoznacna volba uz je na tebe len ci usetris na nich alebo nie a kupis s rozsirenou zarukou ... :)
ale tie koss spark plug sa zevraj dost kazia a ze su nepohodlne... tie druhe koss keb20b o nich neviem nic a neviem ci sa mi to oplati kupovat... :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

spark plugy mam vyse polroka, zatial sa mi nepokazili a nepohodlne su mozno tak zozaciatku, ked si trosku zvyknes ocenis to ze ti nevypadavaju z ucha, potlacaju okolite prostredie a tak... jedina nevyhoda preco chcem kupit nieco co nieje in-ear je, ze po 2 hodkach co ich mas v uchu zacnu usi boliet... ale kazdopadne ti ich mozem len doporucit... uz len kvoli dozivotnej zaruke... a ak tak ber rozsirenu....
asontragy
Medium Star
Medium Star

kazia ako kazia, kazde sluchatka sa kazia, ide o to ako s nimi zaobchadzas, a koss, prip sennheiser nie je cina, tak sa nic neboj ja mam jedne plugove kossy vyse roka a pol, a ked som ich kupoval som im nedaval vela sancy lebo maju viditelne uzsi kabel oproti normalnym kusom...a kolko raz som s nimi uz zatrahol, zatiahol, a nevidno na nich ani znak, ze by im to nejak uskodilo
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

do 1000 vela kvalitnych in-ear nenavyberas, ale mne sa celkom pacia tieto http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... -black.htm na to ze su pecky velmi dobre hraju...odporucam ti pozriet tuto stranku, najdes na nej asi vsetky dostupne kvalitne sluchadla(skoda ze uz nie Shure) a aj ti dobre poradia
Dorques
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dorques »

Teraz ma tu možno ukameňujú ale počuli ste hrať Geniusy HP-02?
Osobne túto firmu nemusím ale tento výrobok sa im vcelku podaril.
Vyberiete si správny nadstavec plus doladíte ekvalizerom...cesty autobusom budu určite príjemnejšie;)
aj keď dámsku spoločnosť vám to nenahradí...ušetrené peniaze vrazíte do priateľky ,určite sa vam odvďačí :oops:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Dorques napísal:Teraz ma tu možno ukameňujú ale počuli ste hrať Geniusy HP-02?
...
:
lacne , kvalitne, vyborny zvuk, odporucam , sam ich vlastnim
Napísať odpoveď