ale snaha sa ceni, a musim povedat, ze maju urcite lepsie dabingy ako my, a nielen v hrach ale aj vo filmochRetne napísal:AXO: ja uz radsej 8. po ANG, nieze by som sanevedel dockat, ale tak hry v CZ dubingu nemusim... ako nic proti bratia ale v ANG sa mi to paci viacej...
Assasin`s Creed
toto je huste
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26848&r=top
Celkom ma to pobavilo, len som cakal, ze Assassin predvediet nejake tie lipy ktore ovlada... ale aj tak pobaviloToy M@ch!n3 napísal:toto je hustehttp://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26848&r=top
-
lekoklatik
VIP
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
prve videjko s CZ dabingom...
ale nemozem si pomoct, hlasy mi tam nesetia, altair by mal mat taky zahadny, tajomny hlas...
asi to ja spravim tak, ze stiahnem cz preklad textov, a necham eng dabing
ale nemozem si pomoct, hlasy mi tam nesetia, altair by mal mat taky zahadny, tajomny hlas...
jj ma taky klasicky tiez som dufal ze bude mat taky hrubsi a zahadnejsi ale inak sa da aspon nebudem musiet cakat kym dokecaju a budem rozumiet bo v eng sa mi nechcelo prekladatAXO napísal:prve videjko s CZ dabingom...
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
treba cele... alebo si pockaj na jeruzalem ked niekto upnem.. nwm.. ale odporucam cele.. snad to nebude nukedAXO napísal:dnes vysiel repack od reloaded na assassins creed ENG, a chcem sa opytat ci niekto neviete, ci to treba stahovat cele znovu, alebo staci len crack od reloaded ???
-
Šu-Do
Redeemer
je to pravda ? na games.tiscali.cz pisali ze to ide na minime s 1 Core CPU a 6600GTthis game does not start up, if u have only 1 core cpu !
http://games.tiscali.cz/reviews/asscreedpc/index.aspI v posledním znění oficiálních minimálních HW požadavků pořád figuruje dvoujádrový procesor a nutnost vlastnit aspoň GeForce 6800 (nebo Radeon X1600) s 256 MB videopaměti. K tomu ještě UbiSoft doplňuje výstražnou větu: "Tohle jsou jediné grafické čipy, na nichž jde tato hra pustit". Co myslíte, je to pravda? Pochopitelně, že ne. Ačkoliv přiložený program pro detekci hardware ukázal červenou, Assassins Creed v pohodě funguje i na jednojádrovém CPU Pentium 4 2,6 GHz se starou GeForce 6600 GT jen se 128 MB paměti.
// PROBLEM SO STARYMI SEJVAMI
if you old . sav file is named username.sav just rename the new 120XXX.hdr to username.hdr and your old saves will work
----
ak tvoje stare sejvy su pomenovane username.sav
tak jednoducho premenuj nove 120XXX.hdr na username.hdr a stare sejvy pojdu
//ten navod funguje.. testovane.. stare sejvy iduIf you want play with your old save files do this;
Backup your existing save files first to a fresh directory, doesnt matter where now start Assasins Creed, create a new User named <insertwahtevernameyouchoose>
go into C:/Doc-Settings/user/Application data/Ubisoft/AC/Saved Games
and copy your old save files into this directory and rename them the exact name of the ones who are currently existing in the directory.
For example my save files name are "1207672362" but in the game my profiles name is "Heafy"