Červenám sa. Pomoc!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Červenám sa. Pomoc!

Príspevok od používateľa Tommyno »

Dobry den vsetkym prajem,chcem sa poratit vzdicky ked nejaka baba sa somnou rozprava zacnem sa cervenat ako to odtranim?mam 14
pls piste.. :cry: :oops: :oops:

//zz: názov témy zmenený
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

prestan mysliet na to ako by si ju pretiahol alebo ju chcel a bude... aj ja som sa v 14 cervenal pri kazdej babe ... mysli na temu o ktorej sa bavite a nie na jej telo a mas
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Skús si predstaviť, že komunikuješ s chalanom a proste ju na chvílu prestaň vnímať ako potenciálny objekt. Najlepšie sa kecá s babami, s ktorými nič nechceš tak preto kecaj uvoľnene a buď sám sebou (otrepaná fráza, ale je to tak). Vtedy máš aj najlepšiu šancu niečo si s nimi začať , lebo budeš pôsobiť prirodzene
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

jj nchalany dikes uz prestanem misliet nato ako ju spravim :lol: :D ale toi mate pravdu napriklad som sa rozpraval z babou ktora sa mi vobec nepaci a boloto bez problemov diky ak daoc nekto poradte :wink:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Sa sustred na to o com kecate , hoc nemam 14 este stale ked rozpravam s babou co sa mi paci som roztrzity a cerveny ale ked ju prestanem vnimat ( co je tazke) tak no problem...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

skusim to hnet zajtra v skole dam vam vediet dikes este raz. :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Niekedy ti to možno aj pomôže...aspoň dievča vidí,že máš oňu velký záujem a nechceš ju len raz pretiahnuť.
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

zdravim ta spike97 co mislis ze mi pomoze to ze sa cervenam?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nie to,že si v rozpakoch a sa trasieš pred babou :) ...nie každé dievčatá majú radi,ked ich balia nejaký namakaní frajeri,ktorí za 1 večer za zastavia pri 20 dievčatách a im nevadí že 10 dievčat poslalo do :censored:
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

aha tak dik :smt007
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

presne tuto temu som dnes rozoberal s kamaratom... ked sa bavis s holkou, ktora ti je kamaratka, nejdes po nej, dokazes sa porozpravat o hocicom, ale akonahle sa pritrafi slecna, ktora sa ti paci, akoby nebola tema o ktorej sa bavit.....
ja to riesim tak, ze rozpravam, co ma hned napadne, bo ked je dlhsie ticho a rozmyslas, co povedat, aby to nevyznelo trapne, tak no nevinikne prirodzene a sebavedome.... a dievcatam sa na chalanoch paci zdrave sebavedomie...:)

a pri tomto mi napada taka mudrost: vies kedy zistis, ze zenska s ktorou si je ta prava...??? ked si aj to trapne ticho dokazes dokonale uzit...:):):)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

addictor napísal: a pri tomto mi napada taka mudrost: vies kedy zistis, ze zenska s ktorou si je ta prava...??? ked si aj to trapne ticho dokazes dokonale uzit...:):):)
Otázne je či si to užíva aj ona :? ..lebo ked ,tak ti to je na prd dobré.
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

TATAK no dobre dakujem ale este piste nieka skusenosty :wink:
A chcel by som sa spitat co an babu zaposobi najviac!nemislim s*x ale tak aby pokecaal dlhsie neviem ako to mam napisat no :?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Tommyno napísal:TATAK no dobre dakujem ale este piste nieka skusenosty :wink:
A chcel by som sa spitat co an babu zaposobi najviac!nemislim s*x ale tak aby pokecaal dlhsie neviem ako to mam napisat no :?
joooj, proste nehladaj a nepripravuj si ziadne temi.. proste jej povedz, co zaujimaveho alebo vtipneho sa ti v ten den stalo, alebo tak nieco... nesnaz sa byt na silu vtipny, alebo vazny, proste bud prirozdeny, sak o nic nejde... a zenske su neni od nas az tak odlisne, aj ked niekedy sa to tak zda...:) proste sa jej pytaj a pocuvaj co ti odpoveda.... a ked ju az tak dobre nepoznas, tak jej povedz, ze ju chces spoznat a pytaj sa jej, aku hudbu pocuva, aky jej jej najoblubenejsi film farba a tak... mozno to vyznie hlupo takto, ale ked jej das najavo, ze sa zaujimas o nu a o to, co ma rada, tak bude povolnejsia ku konverzacii...:)
RnT
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa RnT »

no ja sa vacsinou cervenam,ked som v trapnej situacii a myslim ze prijemna spolocnost sposobena progesteronom a estrogenom vo vzduchu k nim nepatri.Teraz si evidentne vo veku puberty,co sposobuje,ze mas v hlave len jedno...proti cervenaniu,velmi niet pomoci,to mas ako so studenou vodou-musis niekolko krat do nej skocit aby si sa otuzil,osmelil a potom to uz pojde.takze vsetko len cvikom...good luck 8)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Cvik cvik cvik...hoci nemam k tomu co povedat lebo ties mam 14 ale trenuj to napriklad len tak flirtuj s peknou babou.. ja som v 13-nastich prekonaval to iste, proste chce to len cvik
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tommyno napísal:TATAK no dobre dakujem ale este piste nieka skusenosty :wink:
Bud sam sebou anehraj sa na nic/ nikoho. Hoc som sa aj ja snazil by sam sebou a nevyslo to :? ale z toho si nemozes nic robit ked to nevyjde poprvykrat, mna to tiez trapilo ale nejak sa z toho dostavam :D
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

tak diky no a preco napirklad niekto sa necervena?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tommyno napísal:tak diky no a preco napirklad niekto sa necervena?
Napriklad trema, proste je to prirodzene neboj sa. Niesi prvy ani posledny, asi kazdy sa niekedy cervena. Ja tiez a este XY userov by ti napisalo, ze aj oni sa sem tam pri kecan is holkou cervenaju. :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

chod sa pozret do zrkadla a povedz si co je na tebe dobre, na co si hrdy, co sa ti na sebe paci... ak si vtipny prejav sa, ak si inteligentny skus to obratit vo svoj prospech... ak si arogantny najdi ten zdravy pomer arogantnosti vo tvojom vystupovani... proste trosku hrdosti, trosku arogantnosti, zmyslu pre humor, trosku chapaveho porozumenia a nemysli na nu ako na objekt ale ako na cloveka... neviem co viac ti napisat... ja som sa cervenal este ked som mal 16 obcas... potom som skusil nieco typu ze som holke nieco zahlasil co bola lichotka a odje* zaroven - citaj podpichnutie a hned nato nevinny ksichtik aby som zakryl to ze sa cervenam a bolo fajn...
Napísať odpoveď