8 hodín po smrti
8 hodín po smrti
viem že je to dosť drsná téma , ale počuli ste už o tom , že po smrti ešte telo vníma na podnety asi 8 hodín ???
ano, je to pravda...a este 2 hodiny po smrti sa mozes s mrtvym dokonca rozpravat...akurat, ze ti neodpoveda...
\\mi-chau: o tom som aj ja cital niekde...ked ti odseknu hlavu tak udajne hlava este cca 8 sekund vnima okolie a vidi obraz - preto ju aj zvykli ukazovat davu, ale nie preto aby dav videl ju, ale aby ona videla dav...
\\mi-chau: o tom som aj ja cital niekde...ked ti odseknu hlavu tak udajne hlava este cca 8 sekund vnima okolie a vidi obraz - preto ju aj zvykli ukazovat davu, ale nie preto aby dav videl ju, ale aby ona videla dav...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
to tiez neviem ako sa da dokazat, no podla mna urcite nie hned po "odseknuti" hlavy dochadza k smrti a par sekund este mozog fungujeschw33k napísal:ako už na toto sa dá prísť to neviem...
či ju v rýchlosti zakryli handrou, potom odkryli a vykríkli "BU!"?
...a hlava sa zľakla ?
neviem fakt ako sa už dá toto dokázať : )
Nad tym som uz davno rozmyslal, lebo vlastne po odtati hlavy clovek akurat ochrnie, ale v mozgu je este stale okyslicena krv, cize cosi by mal vnimat...len skoda, ze sa to neda poriadne zistit.mi-chau napísal:Tak to je skvela otazka ako na to prisli, asi rovnakym sposobom ako na fakt ze psy vidia ciernobielo.
Ale myslim si ze ked je clovek mrtvy asi ho netrapi ze ho niekto lechta..
//v stredoveku boli take pokusy na odsudencoch, ze ked im odtali hlavu este komunikovali par minut mrkanim oci.. drsne co?
-
theBliZZard
Star
to bolo myslene zo zartu lebo 8 hodin je vazne kravinafizz napísal:Tak rozpravat sa s nim mozes aj o 20 rokov, tiez ti neodpovie...resp. mozno odpovie, ale cez tie 4 metre hliny ho nebudes pocut.
tak toto ma vazne rozsekaloschw33k napísal:ako už na toto sa dá prísť to neviem...
...a hlava sa zľakla ?
ze BU!
\\este ma napadla jedna hlaska zo skoly ked sme preberali nejake posmrtne reflexy..."profesor" vtedy zahlasil, ze chovali kozu, podrezali ju a "koza este zila ked ju zabili"
jezis ved to uz je ako to co mi zahlasil spoluziak na zakladke
co mate dnes s tymito morbidnymi temami ala 8 hodin a boli ste mimo svojho tela? ..... urcite chvilku este nieco telo vnima... ale velmi malu... napr pri odtati hlavy ten kyslik v mozgu este ako pisal gothar, alebo pokial este telo vedie nervove vzruchy... ale aby som mohol komunikovat? lol...Tomko Durica napísal: ked ti zlomim vazy a do 3 sekund vratim spat tak budes zit
tusim to bolo na discovery channel-i v casti o gilotinach.... bol tam nejaky doktor kt. bol odsudeny na smrt tak suhlasil ze s nim spravia tento experiment... hned po odseknuti hlavy zacal zmurkat (nejak 20krat zmurkol) a vnimal este nejakych 15sekund nez stratil vedomieschw33k napísal:ako už na toto sa dá prísť to neviem...
...a hlava sa zľakla ?
no a podla mna clovek zije (resp. umiera) este dlhsie, lebo za tych 15s len strati vedomie ale umierat zacne az neskor ked uz mozog nieje zasobovany kyslikom a zivinami
-
jin
VIP
Right!bolek napísal:To bude asi niečo na ten štýl, keď zabíjate hus alebo gunára a odseknete mu hlavu, tak ešte behá chvíľku...
Zvyšková energia v mozgu, nervoch, posledné impulzy apod. Ale pochybujem že tých 8 sekúnd má nejaký zmysel v pamäťovom centre mozgu. Načo komu bolo 8 sekúnd stresovať odseknutú hlavu?