Chyby na hojko.com
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
praveze nepomaha nic, cely den to tam nemam, pridem domov mne to na booku ide, ide mi to aj ked sa prihlasim na desktope, tam je beta 3. rano pridem do roboty, zapnem komp a vsetko ide. ale zas len po prvu karmu. skusal som aj neudelit a zmizlo to po par hodinach samo 
//ok, skusim v pondelok pozriet ci tam mam adblock (nepamatam ci som ho instaloval
) a skusim sa pohrat s jeho nastavenim
//ok, skusim v pondelok pozriet ci tam mam adblock (nepamatam ci som ho instaloval
Verziu FF mam 2.0.0.11 . V adblocku je medzi blokovanými prvkami na stranke reputation_add_plus.gif a reputation_add_minus.gif . Dam zakazat, refreshnem stranku a dam povolit. Potom to uz ide, najskor kvoli tomu, ze sa to ulozi do cache. Je to iba o nastaveni teda.test napísal:Aj ja mam poslednu verziu FF z rady 2 a nemam problem, mam aj AdBlock zapnuty. To mate trojkovu verziu alebo co zac?
praveze ani ja to moc nepouzivam .. mam tam dve temy ktore su tam uz ani nepamatam ako dlho .... ale skusal som si tam pridat tieto 3 temy:hojko napísal:gwixt: Zalozky prilis nepouzivam, mam tam dve ci tri temy ale su tam stale. Ako uz bolo spomenute, nebola tema zmazana, mozno presunuta, spojena alebo nieco take...??? Pripadne skus hodit linky na temy, skusim si to pridat tiez.
http://www.hojko.com/zahrajme-sa-hru-uh ... 7-255.html
http://www.hojko.com/hra-uhadni-sportov ... 0-600.html
http://www.hojko.com/zahrajme-sa-hru-uh ... 1-120.html
no a ked som si ich pridal tak dalsi den tam neboli ... a pochybujem ze by sa presuvali (aj ked presuvanie by na to nemalo mat vplyv) alebo zmazali
ked som si ich skusil pridat druhykrat tak mi uz zmizli len dve z nich a zostala tam iba "Uhadni hru"
-
Jeremy
Medium Professional
jezisi kriste toto mi uz nerobte je 0:19 a skoro som dostal infarkt ked mi hojko nechcelo ist? v com bol problem?
a neobl som sam boli sme viacery co z toho saleli
ze jin 
ale fakt keby ste citali ten zaznam icq co som napisal ked mi hojko nesiel . som nevedel co budem do rana robit
ani by som nezaspal..chvala bohu ze bol vypadok iba docasny..
a neobl som sam boli sme viacery co z toho saleli
ale fakt keby ste citali ten zaznam icq co som napisal ked mi hojko nesiel . som nevedel co budem do rana robit
-
audiotrack
VIP
-
Hulkm
Professional
neviem ci je to u mna chyba alebo na fore....ked som chcle dat citovat painkillerov prispevok v tento teme [click] tak mi iba vyhodilo bielu stranku a nic nenacitalo....pouzivam Operu 9.25
To mne robi casto, pouzivam vsak MozziluHulkm napísal:neviem ci je to u mna chyba alebo na fore....ked som chcle dat citovat painkillerov prispevok v tento teme [click] tak mi iba vyhodilo bielu stranku a nic nenacitalo....pouzivam Operu 9.25
Tá chyba je tu už dlhšie a zatiaľ sa hojkovi nepodarilo odhaliť, čo presne ju spôsobuje.Hulkm napísal:neviem ci je to u mna chyba alebo na fore....ked som chcle dat citovat painkillerov prispevok v tento teme [click] tak mi iba vyhodilo bielu stranku a nic nenacitalo....pouzivam Operu 9.25