Acer TravelMate 2480 - vystupny audio jack

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Acer TravelMate 2480 - vystupny audio jack

Príspevok od používateľa Bizarre »

Zdravim, pred asi rokom som si kupil super lacny notebook acer a doteraz som spokojny, na beznu pracu staci ale nedokazem sa vyrovnat s tym, ze mi nefunguje hudba inac len cez vstavane reproduktory. Na zaciatku fungovalo vsetko celkom normalne, po par mesiacoch mi to zacalo blbnut tak ze mi obcas po vsunuti jack-u neodpojilo ext. repro a neskor prestal fungovat uplne... Ked vsuniem jack vypne ext. repro ale do kablu zvuk nejde, skusal som preinstalovat audio driver bez uspechu, hladal som hodiny na internete a nasiel som zopar ludi co mali rovnaky problem ale po pol roku som nenasiel ziadne riesenie. Napadlo mi ze preinstalujem system, ale nechce sa mi do toho... :? Ak mate niekto este nejaky napad... budem rad ak pomozete

Vobec nemam predstavu ci sa jedna o hw alebo sw problem...

som vdacny za akukolvek radu... dakujem :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Podoba sa to na moj problem s Asusom, skus to: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=91178
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

No skusal som najst v BIOSe nastavenie zvuku, ale nic podobne som tam nenasiel, mam tam len zalozku info, main (nastavenia grafiky, boot zdroja a podobne) a potom security... nic ine som nenasiel, nic co by malo nieco spolocne so zvukom.
sanyika
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sanyika »

je to dost pravdepodobne ze nemas spravny driver nainstalovany...ja mam tiez acer a ked som instaloval ine systemy do pc tak mi tiez nesiel zvuk az kym som si nezohnal spravny driver...
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

noo, ja som nepreinstaloval system odkedy som kupil pc, zatial nebolo treba... zacalo to blbnut a potom som hladal na strankach aceru kompatibilny driver, nasiel som, nainstaloval som a vobec nic sa nezmenilo.
cin
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

to iste

Príspevok od používateľa cin »

Uz si to poriesil mam presne taky isty problem aj po preinstalovani systemu mi to nefacha. Driver mam zo stranky aceru a nic :(
Napísať odpoveď