Ahoj,existuje nejaky takyto soft,ktory by dokazal spomalit moj komp???
Mam pentium 3 a potrebujem aby mi vsetky veci v nom sekali,teda ako keby zamrrzol,ale ked dam kontrol +alt+del tak dokazem vypnut tu aplikaciu,existuje take cosi???prosim pomozte,odmenim sa.....
Potrebujem to tak,aby sa ani s myskou nedalo pohnut trebars 2-3 minuty,a zacne reagovat az ked stlacim CTRL+ALT+Del
Priatelia dajte vediet tu do temy SS alebo mailom na: [email protected]
chod do biosu!! A tam sa pozabavaj s napatim s frekvenciou s nasobicom a ani ho uz nespustis Ale ak chces aby len blbol, tak coh do nastaveni RAM-iek a zvys si pekne napatie. Neviem kolko mas, ale postaci takych 2.20 mozno 2.10 ja viem som dobrak
http://www.cpukiller.com/cpukil305.zip
a ten orthos je program ktore zatazi urcite komponenty na 100% a testuje sa tak stabilita ale pre teba bude lepsi ten cpu killer
vypni firewall, antivir. Otvor si google, napis "crack and serial download". Postupne surfuj po vsetkych strankach ake mas na vyber (pripadne stiahni nejaky "crack"). Po par minutach resetni comp
reno23 napísal:vypni firewall, antivir. Otvor si google, napis "crack and serial download". Postupne surfuj po vsetkych strankach ake mas na vyber (pripadne stiahni nejaky "crack"). Po par minutach resetni comp
Lol to je dobre s tymi crackmi
Ked to skusis tak napis co to spravilo s tym CPU killer, chcem to iba vediet, ze co to robi a ako sa to sprava.
A ked smiem vediet, na co ti to treba?
Lub0$: No co asi tak, vytazi procesor na tolko kolko si zadas, cize ked das na 100 percent, tak sa dost tazko pracujes s Windowsom ako takym, obcas zacne sekat aj mysku. Mozno chce doma ukazat rodicom, ze mu vsetko seka a potrebuje novy PC.