Kiez by to bol len joke
Závislosť od online hier
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tento pribeh ti asi nepomoze ale da sa to zvladat
.....
wowko ta nesmie ovladnut
musis ho ovdladnut ty 
tiez ho hram ale zo sto percentou istotou mozem povedat ze som v pohodicke
piatky soboty nedele sa venujem priatelom
( ked prisi som doma
)
cez tyzden praci a po praci : ceknem :
e-maili / fora/ ICQ... a ak nic nemam v plane na poobedie idem sa hrajkat
( samozrejme len WOWKO )
som uz 70 lvl
jasne stane sa ze sa ide raid a doma niekto nieco chce
ale neodidem neleftnem a nepokazim ostatnym hru
snazim sa vydrzat a dokoncit to
( ked sa da )
lebo viem ake to je ked v polke dungu niekto odide a ty musis cakat 3 dni alebo viac aby si mohol ist znova .... takze si vlastne 2 hod hral uplne zbytocne ...
( chapem seriozne pripady ako ked musis ist pre otca lebo sa ozral a je v nemocnici ... - toto si mi uz raz stalo len nie mne
)
+ kecanie o wowku je jasna vec
ale len v spolocnosti kde viem ze vedia co je to wow
nekecam o tom ked som v bare s dievcatami ( aj ked som uz pocul ze to hraju tiez
)
jedina nevyhoda wowka je ze priberes
... sedim a sedim jem a jem za tym PC ... )
wowko ta nesmie ovladnut
tiez ho hram ale zo sto percentou istotou mozem povedat ze som v pohodicke
piatky soboty nedele sa venujem priatelom
cez tyzden praci a po praci : ceknem :
e-maili / fora/ ICQ... a ak nic nemam v plane na poobedie idem sa hrajkat
som uz 70 lvl
lebo viem ake to je ked v polke dungu niekto odide a ty musis cakat 3 dni alebo viac aby si mohol ist znova .... takze si vlastne 2 hod hral uplne zbytocne ...
( chapem seriozne pripady ako ked musis ist pre otca lebo sa ozral a je v nemocnici ... - toto si mi uz raz stalo len nie mne
+ kecanie o wowku je jasna vec
nekecam o tom ked som v bare s dievcatami ( aj ked som uz pocul ze to hraju tiez
jedina nevyhoda wowka je ze priberes
-
Lord PROXI
King
no ako sa snazim tak sa snazim pri wowku sedim dost casto a nepriberem a nepriberem ... ale to mam v genoch s tym wowko nespravi nicR1k1nko napísal:jedina nevyhoda wowka je ze priberes... sedim a sedim jem a jem za tym PC ... )
ale nemozem tvrdit ze som zavislak, sedim pri tom vecsinou v praci ked nieje co robit ... ale proste to uz je nutnost, rano sa pripojit, vybrat veci z posty ( goldy, a nepredane blbosti ) spravit si daily q, to zabere daky ten cas, a no raidy, to je nutnost tam byt, na dakom free som ani nevedel kde je napr. MC, a pod ... ( to bolo este prd tbc ) proste bol port a bolo, ale proste ide o tu haluz tam byt ...
S Opakom súhlasím - hraj singleplayerovky. Obecne nechápem čo ľudia vidia na všetkých tých WoWoch, Lajnejdžoch Dva a ostatných MMOABFRWRPG. Neubránim sa pocitu že v MMORPG-a-ešte-neviem-čo-čkách robíš stále to isté, dookola, dookola, dookola, do sko*otenia.
Mám jedného kamaráta ktorý hrá WoW, no chvalabohu ešte mu ostal rozum. I keď na lavici má centrofixou popísané "IMBA HUNTER" "WoW 4ever IMBA" "(jeho nick) IMBA", "WoW Wrath of Lich King" atp, je s ním ešte rozumná reč.
Keď čítam a počujem o takých ľuďoch čo do toho *ebe celý deň, vždy si spomeniem na jeden článok v Leveli. Písali tam o jednom Japoncovi, ktorý hral 2 dni v kuse Everquest II. Po tých dvoch dňoch ho našli mŕtveho na hajzli.
Už vidím ako píšete "ja to nehrám dva dni v kuse" ale čo ak? Keď človek môže byť závislý na takej donebavolajúcej debiline ako je Runescape, môžu aj traktory z neba padať.
Mám jedného kamaráta ktorý hrá WoW, no chvalabohu ešte mu ostal rozum. I keď na lavici má centrofixou popísané "IMBA HUNTER" "WoW 4ever IMBA" "(jeho nick) IMBA", "WoW Wrath of Lich King" atp, je s ním ešte rozumná reč.
Keď čítam a počujem o takých ľuďoch čo do toho *ebe celý deň, vždy si spomeniem na jeden článok v Leveli. Písali tam o jednom Japoncovi, ktorý hral 2 dni v kuse Everquest II. Po tých dvoch dňoch ho našli mŕtveho na hajzli.
Už vidím ako píšete "ja to nehrám dva dni v kuse" ale čo ak? Keď človek môže byť závislý na takej donebavolajúcej debiline ako je Runescape, môžu aj traktory z neba padať.
myslis ze sa neda byt zavisly na singleplayerovkach? stovky hodin stravenych hranim GTA, HL, Max Payna, Call Of Duty singleplayer, Quake 4 ci Doom 3, HL aj so vsetkymi datadiskami som mal niekolko krat prejdeny a aj HL2, vytvoril som asi 120 singleplayerovych map aby som mal co hrat ked ma origos pribeh omrzel, W3 singleplayer aj s datacom som tiez asi zo 2x presiel, alebo si dal lokalnu kampan ci robil dalsie mapy...atd ver ze nie len na multiplayerovkach su ludia zavislialfonz napísal:S Opakom súhlasím - hraj singleplayerovky. Obecne nechápem čo ľudia vidia na všetkých tých WoWoch, Lajnejdžoch Dva a ostatných MMOABFRWRPG. Neubránim sa pocitu že v MMORPG-a-ešte-neviem-čo-čkách robíš stále to isté, dookola, dookola, dookola, do sko*otenia.
-
Hulkm
Professional
zo zavislakmi na MMORPG ma par skusenosti....prvy bol kamarat ktory najprv hral wow ale toho az tak nebralo a zacal lineage 2 a to dokazal mrvit asi 2 roky v kuse ale volako ho ot omrzelo aj sme ho mozno my(kamarati) presvecili a nechal toho a sam priznal ze je to vlastne o otm istom, max lvl a potom bossovia...po dlksom case si to aj nainstaloval ale uz ho to nebavilo.....dalsi co je dost extreme bol spoluziak...stalo sa to niekedy vo februari co som bol akurat chory tak v skole nebol, v tom istom obdobi spoluzika tka isto nebol ale on nebol preto ze chodil do herne hrat wow lebo doma to uz striktne zakazane, uz pred tym bola snaha ze bol aj na lieceni ale to volako nepomohlo, dobre este aj je ze asi aj jeho oco to hra....tak sa stalo ze cely mesiac oc som bol chory odma on bol niekde po herniach co som sa az potom dozvedel a na koneic odisiel zo skoly niekde inde....najlepsie je ked vydim hlucik spoluziakov co to hra ju tiez ale na free ako sa zhluknu okolo volakej lavice cez prestavku a kecaju o tom...setya zbrane ktore su pre aku postavu dobre, ze im uz ensibe z toho.....a este dost vela ludi riadne chytilo travian alebo divoke kmene a neviem co este a dokazu pri tom presediet cely vikend....wow som hral ais tyzden a skoncil, travian ma dlksie trzal ale tiez som skoncil, racej si dam volaky single a idem von alebo spat(moja oblubena cinost)
Sheep: no áno, ale hraním singleplayeru predsa len ti dlhšie trvá aby sa dalo rozprávať o závislosti. Tvoj prípad je skutočný hardcore, to si priznáš sám. Závisí to od povahy, niekto môže hrať čo chce, ako dlho chce a je v pohode, zatiaľ čo niekto raz chytí do ruky Tamagoči a už mu z toho hrabe na karbid. Už len keď si spomeniem, čo asi hrajú títo páni? 
-
sKoReC
Light Star
Tak tak, travian strašne berie čas, hral som tri servery naraz, som rád že som s tým skončil nadobro. Radšej hrám HockeyArenu, stačí mi pri nej sedieť 15 minút denne.Hulkm napísal:a este dost vela ludi riadne chytilo travian alebo divoke kmene a neviem co este a dokazu pri tom presediet cely vikend
No ja som bol za mladi (8-9 rokov) závislý na Crashovi Bandicootovi takže najlepšie je nehrať žiadne hry.alfonz napísal:S Opakom súhlasím - hraj singleplayerovky.
tie 2 videa su hrane konkretne ten manik to aj s kamosmi nataca take videa kde zobrazuju seba ako hardcore hracov, je na CS zavisly aj v skutocnosti no myslim ze pred kompom nevykrikuje boom headshotalfonz napísal:Sheep: no áno, ale hraním singleplayeru predsa len ti dlhšie trvá aby sa dalo rozprávať o závislosti. Tvoj prípad je skutočný hardcore, to si priznáš sám. Závisí to od povahy, niekto môže hrať čo chce, ako dlho chce a je v pohode, zatiaľ čo niekto raz chytí do ruky Tamagoči a už mu z toho hrabe na karbid. Už len keď si spomeniem, čo asi hrajú títo páni?
Jasné. Keď som mal 9 rokov, bol som závislý na internete. Netreba chodiť na internet.sKoReC napísal:No ja som bol za mladi (8-9 rokov) závislý na Crashovi Bandicootovi takže najlepšie je nehrať žiadne hry.
(samozrejme je to len príklad, keď som mal 9 rokov som mal o internete len hmlistú predstavu
-
sKoReC
Light Star
Keď je dakto závislý na niečom a nechce byť, ako sa toho zbaví ? Jedine tým že preruší s tým kontakt a hotovo.alfonz napísal:Jasné. Keď som mal 9 rokov, bol som závislý na internete. Netreba chodiť na internet.
(samozrejme je to len príklad, keď som mal 9 rokov som mal o internete len hmlistú predstavu)