bonbonik:v cine farmar odtal sliepke hlavu a ta mu zila bez hlavy este rok (zradlo jej strkal do krku)
k teme: neviem ako sa da na toto prist.nepoviem ze zistia ze mozog aj po "smrti" vyvija aktivitu ale neviem ako zistili ze clovek vtedy VNIMA.je to bullshit.
pinacolada napísal:bonbonik:v cine farmar odtal sliepke hlavu a ta mu zila bez hlavy este rok (zradlo jej strkal do krku)
k teme: neviem ako sa da na toto prist.nepoviem ze zistia ze mozog aj po "smrti" vyvija aktivitu ale neviem ako zistili ze clovek vtedy VNIMA.je to bullshit.
K tej sliepke by som poprosil nejaky dokaz
A ktomu zistovaniu: staci dat elektrody na mozog a sledovat, ci sa v mozgu objavia nalezite reakcie napriklad na bolest, teplo, chlad, zvuk, obraz... vsetko toto sa da v mozgu pomerne presne odsledovat.
pinacolada napísal:bonbonik:v cine farmar odtal sliepke hlavu a ta mu zila bez hlavy este rok (zradlo jej strkal do krku)
podla mna je gullshit bezhlavej sliepka... uz len z toho dovodu, ze ti organy nebudu dlho fungovat bez prikazov zhora(mozgu)...
Ja som zas niekde čítal, že po smrti niekoľko týždňov môžu rásť vlasy a nechty, ale čo sa týka tých podnetov, tak možno pár sekúnd doznejú nervové impulzy, 8 hodín sa mi zdá veľa.
filippo napísal:Ja som zas niekde čítal, že po smrti niekoľko týždňov môžu rásť vlasy a nechty, ale čo sa týka tých podnetov, tak možno pár sekúnd doznejú nervové impulzy, 8 hodín sa mi zdá veľa.
To je mytus, sposobuje to to, ze telo po smrti strati cast vlhkosti a zmrsti sa, cim sa potom mozu nechty javit dlhsie.
mna napada len ta otazka ze naco by to bolo dobre vediet co sa deje v odseknutej hlave? proste dostane nervy, krce a za par sekund zomrie to je vsetko tak isto zvysok tela
GothaR napísal:K tej sliepke by som poprosil nejaky dokaz
Ta sliepka je dokazana!!! Je v Guinesovej knihe rekordov 2006 mam ju doma je to tam A sliepka zomrela nato, ze sa jej zaseklo zrno kukurice v krku a udusila sa
Ujo Marky napísal:Ta sliepka je dokazana!!! Je v Guinesovej knihe rekordov 2006 mam ju doma je to tam A sliepka zomrela nato, ze sa jej zaseklo zrno kukurice v krku a udusila sa
tak tomu neverim pokym mi to nikto neukaze, ved ked to je v knihe rekordov malo by to byt aj v nejakej online knihe rekordov
Slepice, ktera nejdéle přežila bez hlavy
Dne 10. září 1945 byla useknuta hlava wyandotice nazývané Mike, slepice však přežila po dalších 18 měsíců. Majitel, Lloyd Olsen (USA), bezhlavou slepicí krmil a napájel přímo do volete očním kapátkem. Mike se nakonec udusila zrnkem kukuřice v jednom arizonském motelu.
som zvedavy ako videl kam ide a ci ho mal majitel na voditku
v kazdom pripade je to maximalne zaujimave a to kurca muselo mat mozog asi niekde inde ako v hlave lebo inac neviem ako a co vysielalo signali do svalov a podobne..
tomek00 napísal:som zvedavy ako videl kam ide a ci ho mal majitel na voditku
v kazdom pripade je to maximalne zaujimave a to kurca muselo mat mozog asi niekde inde ako v hlave lebo inac neviem ako a co vysielalo signali do svalov a podobne..