stiffler napísal:
ďakujem za pochvalu ale keby vieš že čo mi písal na ICQ to je ale a potom mi začal písať že som si dal do www.google.sk *.PSD a že som tam iba dal meno a rámik potom že mu mám spraviť logo a spravil som mu toto
a napísal iba že SI DOBRÝ
takže ...
stiffler napísal:
v pohode ím ho sem daj
a uvidíme koho posúdia ako zakomplexovaného ?
a tých 24 hodín toi je akože ultimátum ?? FANTA nenechaj sa vysmiať
ludia klud sa tu hadate kvoli blbosti...aj keby to mal stiahnute z netu tak co ta to stve fanta, a ked to nemas stiahnute z netu tak co sa s tale s fantou hadas? ved sa ukludnite a serte na to...
misho2 napísal:ludia klud sa tu hadate kvoli blbosti...aj keby to mal stiahnute z netu tak co ta to stve fanta, a ked to nemas stiahnute z netu tak co sa s tale s fantou hadas? ved sa ukludnite a serte na to...
keby sa aspoň ospravedlní ... lebo je trubka ... a neviem prečo si myslí že keď mám 15 že nemožem vedieť robiť s photoshopom ...
stiffler napísal:
keby sa aspoň ospravedlní ... lebo je trubka ... a neviem prečo si myslí že keď mám 15 že nemožem vedieť robiť s photoshopom ...
boze nemas to jedno, jednoducho sa na to vykasli a nehadajte sa zbitocne vela prispevkov tu je ...obaja ste sikovny, mudry, stary a neviem aky len uz budte ticho
misho2 napísal:boze nemas to jedno, jednoducho sa na to vykasli a nehadajte sa zbitocne vela prispevkov tu je ...obaja ste sikovny, mudry, stary a neviem aky len uz budte ticho
no fajn nepošleš sem nejaký pekný obrázok ?
2 fanta : to oko si mohol vidieť lebo je to brush ktorý sa da sosnúť
Fanta napísal:
o vlastnej grafike... neboj ja raz natrafim na to tvoje oko ale uvidime kto sa bude smiat... lebo som si isty ze som ho uz niekde videl...
fanta si uz s tim trapny aj keby si to nasiel tak no a co ze ma to oko z netu, poserieme sa? alebo si tym chces dokazat ze mas velkeho vtaka alebo co? sak sakra skludni a uz neprovokuj...