Povies mi na co narazas v suvislostis agresivnymi hracmi a fanusikmi? Lebo fanusikovia ako taki tak niesu agresivni hokejovi a hraci v baroch tiez nie, zato ze daco napise nieco Novy Cas alebo PLus Jeden Den neznamena ze ej to automaticky pravda vo vacsine prirpadov sa jedna o vymysel,klamstva len aby ociernili Slovantanka napísal:Ja som hokej sledovala len po semifinále. Kto vyhrá majstrák, ma už nezaujíma. Fandila som Martinu a Trenčínu, hrali veľmi vyrovnane. Tie zápasy mali všetko, čo by mali mať aj finálové. Avšak o finálových už len čítam. Nepáčia sa mi bratislavskí fanúšikovia, ani niektorí hráči, ktorí robia výtržnosti v baroch. Nechcem sa dotknúť tých fanúšikov, ktorí sem píšu, no myslím si, že sem píšu aj košickí prívrženci, tak ak by som sa mala prikloniť na stranu jedného, určite by to boli Košice. Ale v podstate mi to je, ako som už spomínala, jedno.
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prepac, ak som sa Ta dotkla, ved uz vopred som sa ospravedlnila. Ja Novemu casu tiez vsetko neverim, ani Plus jeden den. To je najväcsi bulvar, ak len môze byt. Nepovedala som predsa, ze som nieco citala v tychto dennikoch. Ved su aj serioznejsie denniky a taktiez o tom pisali. taktiez toho bolo dost v sportovom spravodajstve v TV. Asi nechces byt objektivny, vsak?
V každom tábore sa nájdu čierne a biele ovce. Ani košičania nie sú ovečky.. kolegyňa býva hneď vedľa Steel Arény a jedno ráno po zápase si našla na aute rozfláknutú prednú kapotu. Po poslednom zápase so Skalicou niečo podobné videla na susedovom aute..
btw.. najviac sa mi páčia košickí skalní fanúšikovia na služobných autách s bratislavskou ŠPZ.. som zvedavý, ako budú vytrubovať a vyvreskovať z okienka v piatok a sobotu.. či ich niekto ešte skalnejší netrafí fľaškou..
btw.. najviac sa mi páčia košickí skalní fanúšikovia na služobných autách s bratislavskou ŠPZ.. som zvedavý, ako budú vytrubovať a vyvreskovať z okienka v piatok a sobotu.. či ich niekto ešte skalnejší netrafí fľaškou..
KEd uz o fanse, tak myslim ze BA ma strasne slaby fans, ako si niekto tak "sklalny" dokaze sadnut cez zapas, kyvu si s tymi vlajkami omg, ale hlavne ze ich kamera vkuse berie... Ved ked som na zapase ja tak dobre ze na lad neskocim. Nehovorim ze nas stadion fandi cely, ale sektor kde je fans to robi na 120%
Dizzy : skus niekedy porozmyslat nad tym co napises a taktiez precitat to co pred tebou niekto pisal..
brm: ja sa pamatam ako sme doma hrali s BA vyhrali sme a vsetci palili prec z stadiona, pri Metropole je semafor na ktorom cakalo nejake blavacke auto... a uz ho zacali prevracat... nastastie im doslo ze to netreba prehanat a na zelenu ho uz pustili
Dizzy : skus niekedy porozmyslat nad tym co napises a taktiez precitat to co pred tebou niekto pisal..
brm: ja sa pamatam ako sme doma hrali s BA vyhrali sme a vsetci palili prec z stadiona, pri Metropole je semafor na ktorom cakalo nejake blavacke auto... a uz ho zacali prevracat... nastastie im doslo ze to netreba prehanat a na zelenu ho uz pustili
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tanka: nie v pohode mna si neurazila
, To iste sa moze diat aj v inych kluboch na Slovensku lenze media sa oto nezaujimaju, vytiahnem len taky priklad Hanzala (sry Trencania) dobre vieme co spravil a beha si po slobode a media ho uz nepitvaju lebo nieje zaujimavy urcite keby Trencin skoncil lepsie napr vo finale alebo tak ze by sa mu dlhodobejsie darilo tak urcite by zacali robti podobne praktiky aj na nich...Lenze tym ze sa Slovanu dari tak je po tejto stranke pre media atraktivny a cakaju na hocijaky preslap a ked nic nemaju tak su frustrovany a daco si vymyslia 
Ad fanusikovia: Netreba hadzat vsetkych fanusikov do jedneho vreca a najme neteba zovseobecnovat, rivalita medzi klubmi je jedna vec a druha vec je az davova psychoza a ked niekomu prepne v lebeni. Rivalita ako taka je dobra lebo sa tym fanusikovia navzajom hecuju a tym ich to zenie este k vacsiemu povzbudzovaniu a hnaniu svojho klubu dopredu lebo sa tym vytvori paradna atmosfera. Priklad napr Trencin - Slovan dovolim si povedat a to musia uznat aj Trencania ze v zapase u nich 6ty tak ze ich hrst slovanistov ze dokazala prekricat ich stadion a to bolo zretelne aj pocut v TV. Co sa tyka agresivity: vtedy bol hodeny ten suter jednym slovanistom do TN busu ale neda sa na zakalde toho posudzovta ze vsetci Slovanisti su komplet je.nuty. V kazdom klube resp u fanusikov sa najdu takyto ludia ci u Zvolena,Trencina,Kosic,Skalice,Nitri atd atd...
Ad fanusikovia: Netreba hadzat vsetkych fanusikov do jedneho vreca a najme neteba zovseobecnovat, rivalita medzi klubmi je jedna vec a druha vec je az davova psychoza a ked niekomu prepne v lebeni. Rivalita ako taka je dobra lebo sa tym fanusikovia navzajom hecuju a tym ich to zenie este k vacsiemu povzbudzovaniu a hnaniu svojho klubu dopredu lebo sa tym vytvori paradna atmosfera. Priklad napr Trencin - Slovan dovolim si povedat a to musia uznat aj Trencania ze v zapase u nich 6ty tak ze ich hrst slovanistov ze dokazala prekricat ich stadion a to bolo zretelne aj pocut v TV. Co sa tyka agresivity: vtedy bol hodeny ten suter jednym slovanistom do TN busu ale neda sa na zakalde toho posudzovta ze vsetci Slovanisti su komplet je.nuty. V kazdom klube resp u fanusikov sa najdu takyto ludia ci u Zvolena,Trencina,Kosic,Skalice,Nitri atd atd...
Webstránku hokejového Slovana napadli hackeri
http://www.bleskovky.sk/cl/10/232058/We ... li-hackeri
Hehe.. nejakí skalní antislovanisti..
//Ing. FijoK.. BA má cca 0,5mil. obyvateľov, takže toto mohol urobiť hocikto zo zvyšných cca 5mil. obyvateľov.. čiže viac ako polovica Slovenska..
http://www.bleskovky.sk/cl/10/232058/We ... li-hackeri
Hehe.. nejakí skalní antislovanisti..
//Ing. FijoK.. BA má cca 0,5mil. obyvateľov, takže toto mohol urobiť hocikto zo zvyšných cca 5mil. obyvateľov.. čiže viac ako polovica Slovenska..
Fanusikovia Dukly, dnes zomrel jeden z nasich byvalych skvelych hracov, Michal Mravik, skoda ho chalana, hokejista dobry, len mu karieru znicili zranenia, ked bol zdravy, patril k oporam, R.I.P
Tak keď pozerám zápasy Košíc, tak sa mi zdá, že tí hráči(napr. Špilár, Bartoš) sa dosť snažia individuálne dostať pred bránu, ale zakončiť takéto akcie už nevedia...hmm, aj dnes mali počas zápasu niekoľko takýchto akcií, ale proste dnes nemali šťastie, Hovi Košičanom všetko pochytal...smejo napísal: v prvej a druhej tretine KE tlacili dobre, zasluzili si nejaky gol, naoplatku tretia tretina bola uplny opak, dostali sa len k prieniku, zakoncenie nikde..