ked pripojim mp3 prehravac ku pc tak neviem preco ale nechce ma pustit ku prenasaniu suborov..a ked dame prenasat subory tak mu ukaze toto: Zadaná vlastnosť ID nie podporovaná pre zadané nastavenie vlastnosti.
neviete v com moze byt chyba?
martinho napísal:ked pripojim mp3 prehravac ku pc tak neviem preco ale nechce ma pustit ku prenasaniu suborov..a ked dame prenasat subory tak mu ukaze toto: Zadaná vlastnosť ID nie podporovaná pre zadané nastavenie vlastnosti.
neviete v com moze byt chyba?
mozno bude ta otazka zniet debilne ale nainstaloval si drivere?
no je to samsung mp3..a to nieje moj mp3 lebo moj v pohode mi vsetko robi..ale tento nechce neviem nebude to nahodou v tom ze tam treba nainstalovat ku tomu este program ku tomu mp3 prehravacu?
martinho napísal:no je to samsung mp3..a to nieje moj mp3 lebo moj v pohode mi vsetko robi..ale tento nechce neviem nebude to nahodou v tom ze tam treba nainstalovat ku tomu este program ku tomu mp3 prehravacu?
aj ja mam mp3 prehravac samsung a musim nahadzovat soft ale v podstate aj netreba staci media player 11
a uz sa dozvieme model ?
martinho napísal:sorry je to Samsung YP-U3...aa aky soft?lebo mne ani cez windows media player nechce ist
mam presne ten isty a ide mi na viste na xpcku od media playeru 10 a vyssie aky mas ty ? a inak ten soft co mas k tomu tiez slape az z media playerom 10 a vyssim no ja odporucam 11nastku je to tam ovela lepsie spravene
no mam xp a wmp 11...len to ze nemam nic ku tej mp3..ziadny instalacny program ani nic..no a ked dam prekopirovat mp3 wo wmp tak pocas kopirovania mi vzdy vyhodi chybu..nevies preco?
martinho napísal:no mam xp a wmp 11...len to ze nemam nic ku tej mp3..ziadny instalacny program ani nic..no a ked dam prekopirovat mp3 wo wmp tak pocas kopirovania mi vzdy vyhodi chybu..nevies preco?