grafika - otazka

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Wyllo
Light Expert
Light Expert

grafika - otazka

Príspevok od používateľa Wyllo »

mam grafiku ktora ma minimalne poziadavky pentium 4.ja mam pentium 3, ostatne poziadavky sedia.moze to mat nejaky vplyv??
Necro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: grafika - otazka

Príspevok od používateľa Necro »

Wyllo napísal:mam grafiku ktora ma minimalne poziadavky pentium 4.ja mam pentium 3, ostatne poziadavky sedia.moze to mat nejaky vplyv??
tak vplyv to bude mat ale minimalny
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

tiez si myslim ze nejaky velky vplyv to mat nebude no radsej pockam kym sa vyjdari brm alebo tom4s3 :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Istejšie by bolo napísať typ CPU, VGA a aj základnej dosky.. ale pokiaľ doska aj karta sú na AGP, tak by nemal byť problém. Aj keď samozrejme sú známe prípady, kedy nové grafiky do AGP (GF7600GT/GS) mali problémy fungovať na starších doskách so SiS chipsetom.. ;)

Nech sa ešte vyjadrí t0m4s3, hojko, Šu-Do, pato83 (a ďalší, ktorých nicky si teraz z rýchlika nespomeniem) :D
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: grafika - otazka

Príspevok od používateľa vilko »

Wyllo napísal:mam grafiku ktora ma minimalne poziadavky pentium 4.ja mam pentium 3, ostatne poziadavky sedia.moze to mat nejaky vplyv??
to odporucanie neber explicitne,,,je to nieco v style - k takym starym procesorom je tato grafika zbytocna :idea:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

je to tam napisane len preto ze ak je silnejsia graficka karta tak tebe ju do istej miery moze brzdtit ten entium 3, no ked nevieme tvoje konkretne parametre este spomeniem ze oni asi pod pentium 4 rataju aj tie prve kusy ktore boli podobne vykonne ba na rovnakej frekvencii pomalsie ako poslednej pentiua 3 :) neber to nejako vazne nevadi to ale
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

grafika bude zbytocne brzdena slabym CPU.. ale fungovat bude pokial ma rovnaky port ako ma doska.. len bude brzdena nic ine
napis aka je to VGA
Wyllo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wyllo »

mam dost stary pocitac no nemam moc penazi teraz na comp takze parametre:

MB: ASUS A7V880
HDD: SEAGATE 80GB
RAM: 256 MB 400MHz
VGA (momentalna): FX 5700 256 Legend TD
CPU: AMD Sempron 2500+ (1.05 GHz)

Nechcem do toho vela vrazit chcem vymenit procesor, VGA a ramky kupit

A este jedna vec ze ked mi na MB pise ze max takt RAMky 400MHz tak mi tam asi nepojde 533 alebo 667 MHz ze? :)

A tu VGA asi budem mat Gainward 8500GT mne to staci
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nemas peniaze ale chces kupit len procesor ramky a grafiku ? :lol: omg poviem ti to takto nasetri este na dosku a vyde ta to lacnejsie ako upgrade tohoto pretoze procak do socketu a nezozenies novy a ak hej tak o nieco viac mas novy do am2, ramky mas 256mb cize na rozumnu velkost by si mal mat aspon 1gb no tych 768ram v prepocte ta bude stat velmi vela v porovnani s ddr2 a grafika do agp je vacsinou nic moc a je trocha drahsia ako jej varianta na pci-e , moja rada hento stare rozpredaj kto co potrebuje a kup si novy zaklad :) , jedina ina moznost je vazne kupit uz potom nejaku starsiu radeon 9800pro :) a od kamosa nejake ramky procak lepsi ako 3000+ uz nezozenies
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak..do toho sa ti neoplati vrazat peniaze
Napísať odpoveď