cafte, v skole mame zablokovane usb porty, a ja nemozem stahovat normalne tam strcim usbcko, vyskoci bublinka ze hardver je nainstalovany, ale ked otvorim Tento Pocitac, tak to tam neni... dalo by sa to odblokovat aj bez administratorskych prav?
Ja mam taky problem doma. Ja zastrcim USB kluc, alebo fotak, alebo iPod do predneho USB a mne to ani nenacita, ani mi nevyhodi bublinky, ze sa zistil novy hardware. NEtusim preco to robi, lebo zadne USB su v poriadku
Lub0$ napísal:Ja mam taky problem doma. Ja zastrcim USB kluc, alebo fotak, alebo iPod do predneho USB a mne to ani nenacita, ani mi nevyhodi bublinky, ze sa zistil novy hardware. NEtusim preco to robi, lebo zadne USB su v poriadku
a mas predne USB zapojene na doske? toto byva vacsinou problem
Lub0$ napísal:Ja mam taky problem doma. Ja zastrcim USB kluc, alebo fotak, alebo iPod do predneho USB a mne to ani nenacita, ani mi nevyhodi bublinky, ze sa zistil novy hardware. NEtusim preco to robi, lebo zadne USB su v poriadku
mne toto robilo po formatovani disku, vyriesilo to nainstalovanie ovladacov z CD od maticnej dosky (USB 2.0 drivers) mam MB ASUS
za predpokladu ze to mas dobre zapojene, tak tam skus nainstalovat ovladac ak mas na cd od zakladnej dosky