Naj komédia??
Skoncil som na jedenastej strane a cumim !
Prosim pekne SNATCH u nas prelozene ako Podfuck.
Co scena to som umieral. To nemozete mysliet vazne, ze to nikto nespomenul.
Ak lovim len tak z mysle, Death at a Funeral, Anger Management, Fun with Dick and Jane, Wassabi.
Prci mi sedela ked som ma 12, teraz mi to az take vtipne nepride. Borat bol vynikajuci a stal sa teda kultom. Dukes of Hazzard by som osobne teda dalej neodporucal, bolo to velmi slabe podla mna.
Ako posledne som videl "A hitchhikers guide to the galaxy" a sice sa to na knihu nechytalo, bolo to vtipne
Prosim pekne SNATCH u nas prelozene ako Podfuck.
Co scena to som umieral. To nemozete mysliet vazne, ze to nikto nespomenul.
Ak lovim len tak z mysle, Death at a Funeral, Anger Management, Fun with Dick and Jane, Wassabi.
Prci mi sedela ked som ma 12, teraz mi to az take vtipne nepride. Borat bol vynikajuci a stal sa teda kultom. Dukes of Hazzard by som osobne teda dalej neodporucal, bolo to velmi slabe podla mna.
Ako posledne som videl "A hitchhikers guide to the galaxy" a sice sa to na knihu nechytalo, bolo to vtipne
Oblubujem francuzske komedie s L. de Funesom, mam rada najma seriu pribehov o zandaroch Zandar zo St. Tropez, Zandar v New Yorku, Zandar sa zeni, Zandar vo vysluzbe, Zandar a mimozemstania a Zandar a zandarky. Ten posledne menovany je mozno trosku menej podareny, ale da sa. Taktiez sa mi pacia komedie s Pierre Richardom...Proste je vela dobrych francuzskych komedii, ktore nepoznaju intrigy a maju taky zaujimavy svojsky homor. Neznasam americke komedie tipu Sam doma, tie su vsetky na jedno kopyto.